Kungens födelsedag

Idag fyller kungen 62 år. Så ikväll blir det Bond-fest hos Isabell. Ska bli spännande. Tänkte komma som en svensk bondbrud, eftersom de är blonda så blir väl Izabela Scorupco eller vad hon nu heter. Ah, whatever. Ska iallafall hem till Henna snart och så ska vi fixa oss lite och så, sen smäller det! ;D Hoppas alla andra får en underbar valborgsmässoafton! ;D

Pang bom. Ikväll är det party party!
PUSS & KRAM

image179

Lat - det har jag blivit. Inte bra inte.

Jag har blivit lat. Och det är inte bra, speciellt inte inför sommaren så här. Jag bestämde mig precis för att skippa joggingrundan, för jag märkte att jag av någon konstig anledning har träningsvärk i röven. Kan vara från klättrandet igår, men jag vet inte. Ska nog ta mig en liten promenad istället. Jag önskar att jag hade en hund att gå ut med. Eller någon annan.

OVER AND OUT

HIT ME HARD..

I want a nice surprice, a dress thats black and tight.
I wanna see the light, it takes me through the night.
You beat me black and blue, but I can see through you.
You know it's up to you, and I can't belive it's true.


image178

Henke Larsson is the man!

Som alla tidningar skriver så ska jag också skriva det. HENKE ÄR KUNG. Efter gårdagens match blev nog alla, killar som tjejer, kära i honom. Han gjorde ju faktiskt så att HIF vann över MFF. Härligt känsla om något! ;D En hyllning till Henke, mannen som enligt en av mina kompisar en gång i tiden "hade bajstollar i håret"

image177

SOLIGA TISDAG

Nu är det tisdag och imorn är det Valborg och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Vad händer liksom? Var ska alla? Aaah, panik typ. Nä, men jag hittar väl nåt trevligt! ;D

Idag var en ganska mysig dag i skolan faktiskt. Det var lite så här långa sega lektioner men solen sken och man var glad ändå. Alla i skolan får sånt ryck när det bli soligt ute och slänger av sig ala kläder typ. Bara ben och korta shorts, tjohoo. HAHA. Jag, Lajsen och Viktor gick och käkade pasta och köttfärssås idag. Det var gott tills Lisa hittade en mask i sin mat! hah ;P då gick vi ut i parken och solade istället. Mycket roligare! Vi hittade en trevlig anka och massa maskbajs. Oj oj, vad händelserik lunch, jot! ;D

Efter skolan gick jag och Lajsen till stranden och solade lite och satt och snackade ett tag. Mysigt. Solen stekte och sanden blåste i våra ögon, men det var trevligt! ;D

Nu har jag kommit hem och käkat goda mackor och jordgubbsfil - det är sommarmat faktiskt! Enkelt och gott. Nu ska jag kanske om jag pallar springa en runda och sen kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives. Japp, jag ska ha en mysig kväll! PUSS PÅ ER

image176

MÅNDAG IGÅR

Igår var det ju måndag och dålig som jag är på att uppdatera får jag ju göra det nu. Så tjingeling. Nu tar vi det från början. Det började med ett ganska så enkelt nationellt prov. Skulle skriva någon debatterande artikel typ, om jag fattade det rätt. Men det hoppas jag så det gick nog bra. Sen hade vi lite andra lektioner och solen sken på.

Efter skolan kom jag på en smart ide om att ha picknick på Gröningen så jag drog med mig Ida och Mandy och så stack vi till OJ och handlade lite smått och gott. Sen tog vi vårt pick och pack och satte oss och glassade i solen. Riktigt härligt faktiskt! Trots att det kom en massa småungar som försökte kasta sten på oss och att det blåste lite smått så var det faktiskt riktigt roligt. Thanks chicas! ;D Vi svängde lite rundor på stan och hade vaniljbulle-tävling då vi käkade vaniljbular utan att slicka sig runt munnen. Det gick ju faktiskt skitbra, trodde jag skulle slicka mig runt munnen hela tiden, men icke, Jag klarade mig! Så jag och Ida vann i alla fall!

           

Då skiljdes vi åt lite halvt och jag och Ida gick en liten promenad genom stan innan jag skulle hem till Ellan. Så det var trevligt. Lite skvaller sitter aldrig fel!

Då klockan närmade sig kvällstid gick jag hem till Ellis då och sen var det dags för HIF! Det var skånederby så vi var riktigt taggade. Malmö is going doooown. Vi kom dit lite småsent så det var redan jättemycket folk där så vi fick lite problemas. Vi kunde ju inte betala för en HIF-match och sen inte se nånting. Så efter att ha hoppat upp och ner typ 2 gånger så gör HIF första målet! AAaaahah, =D Då kunde vi ju inte stå kvar där vi var så vi klättrade typ upp längs staketet på södra stå och klättrade över och där såg vi skitbra! Så finurlig man kan va! HAH.. det var iaf asroligt och HIF vann med 4 - 2. Nästa gång sticker vi till Malmö, hooligans! ;D 


HAHA.. en aaaasbra dag! T A C K <3
 

SÖNDAG

Snart är maten klar - färskpotatis och kyckling! MUMS på det!

Idag har jag varit och kollat på Ellis som hade hopptävling -  hon vann! hihi :D Grattis på dig!  Det var ganska spännande i alla fall. Sen åkte jag bil hur länge som helst innan jag kom hem och nu känner jag att jag inte kan sitta här längre eftersom jag måste plugga till nationella imorn. Blaah, vill inte. Men hejdå! :)

image172
blindside <3

Mysfrisyr a la Hannah

image171

KIWI ÄR SVÅRT ATT ÄTA

Jag har precis suttit och försökt få i mig en kiwi och det är inte lätt att äta om den inte är tillräckligt mogen. Man får ju inte ut något fruktkött ur den, jobbigt värre. Men jag fick i alla fall i mig mina C-vitaminer till slut så det känns bra.

Var på släktkalas för min morbror och morfar idag. Var där i några timmar och käkade god mat och hade trevligt ute i solen! Sen ikväll blir det nog myskväll med familjen och imorn ska jag med Ellan och se på när hon tävlar! Spännande! ;D

PUSS PUSS

image170

gossip girl

Jag läste precis Jossans blogg och jag är tvungen och härma henne nu. Hahah! Mesig jag är annars, men jag håller bara med. Gossip girl - abstinens. JAAA. Jag vill ha tillbaka den serien nu!

image169

NEW SHOES

Idag köpte jag ett par guldiga skor, me like!
Sån onödig fakta bara för att jag inte har något annat att göra.

Jag vet inte ens nån bra låt man kan lyssna på nu.
Deppigt deppigt.

Aja, jag överlever. Snart är det mat! :)

se världen

Nu sitter jag här hemma. Helt slut i fötterna efter storhandling på MAXI med mami! Men det är gött. Nu blir det bakad potatis ikväll iaf! :)

Jag har bestämt mig för att jag ska åka till Sydafrika med. Satt precis och kollade igenom lite bilder från några vi känner som flyttat ner dit. Så avundsjuk jag är! Tänk att ha sommar och sol typ hela tiden, få bo asalyxigt och bara ha kul! Blaaaah, tänka sig vilket liv! Dit ska jag flytta sen, så om någon vill hänga på så varsågod! ;D

Idag var det kort skoldag, opponering och sånt shit och efter det var det lite träning med Lajsi. Men det var lite sådär halvtråkigt för jag har tappat motivationen nu. Lite sådär lagom till sommaren. Dåligt tajmat. Men sånt är livet. Jag kommer in i det snart igen! Det måste jag. För jag käkar typ allt jag vill nu och det går inte ihop riktigt.

Nu ska jag surfa vidare! ;D HAHaa. töntigt, jag vet. Men jag har inget bättre för mig en fragskväll som denna. Sorgligt nog.

image168

over and out

FINITO

Mina förbereldelser för opponeringen är klara nu.
Jippi!

Och jag älskar allt det fina sommarvädret!
Jag blir så lycklig.

Och Justin sjunger så himla snyggt i 4 minutes.
I just can't get enough!
 
Nu ska jag sova.
Godnatt!

image167

härliga torsdag :)

Solen gör mig så glad och det är så underbart! Den gör mig också ganska glassugen så idag efter skolan gick jag Ida och Mandy och köpte glass. Satt och spanade in nya elever till vår skola, var en sväng på bibblan och läste barnböcker och sen stack vi till Norra Hamnen typ och satt där ett tag och snackade skit, myyys! :)

Efter det åkte jag hem och spelade basket med min lillebror och mamma. Det är riktigt kul det med faktiskt! Speciellt när massa andra barn kommer och vill vara med och så äger man skiten ur dom! Haha! ;D Nä, ska inte vara sån taskig nu. De är faktiskt riktigt duktiga dom med! Nu har jag förberett mig lagom mycket till min engelska och lite för lite till opponeringen imorn. Men det ska jag snabbt skriva ner nu. PUSS :*

image166

p r o m e n a d v i d s o l n e d g å n g e n

Nu ska jag gå ut en runda med min mamma, ska bli mysigt. Speciellt nu när solen håller på att gå ner och allt. Skolan var kort och mysig idag. Alla blir så himla glada när solen kommer fram, HÄÄÄÄRLIGT är det! Efter det satt jag nån timme ute på studsmattan i bara klänningen jag haft idag - så varmt var det! hihi ;D

it is lööövly

Övningskörde en farlig runda innan idag, men det gick bra i alla fall. Nu måste jag kila. Ska skrämma iväg några killar som står och spanar in i vårt hus. Läskigt, haha!

Bye BYee.





4 minutes

Den är sjuuuukt bra!
Madonna och Justin - 4 minutes



we only have 4 minutes to save the world.

äckligt ÄCKLIGT men nyttigt NYTTIGT

Nu har jag precis käkat avocado och knäckebröd. Bra mix, eller inte. Jag vet inte riktigt. Det var inte så gott, men jag kände hur nyttigt det var vid varje tugga jag tog.

Bra mellanmål, mycket bra.

Jag känner att jag måste ta tag i mitt krängande,
så det kom lagom till hands.

Avocado är det nya äpplet!
Tss, eller ja, det kunde varit iaf!

image165

FACEHUNTER

Jag gillar Facehunter. Det är faktiskt en väldigt inspirerande sida om man nu ska vara duktig och snacka så. Enjoy the pictures there för nu ska jag vara duktig och plugga lite.

image164

Jag vill till Mexico, tänk vad spännande!
(det är där bilden är tagen!)

jag tävlar om skor, för jag har inget liv

Nu har jag varit med i en sko-tävling också. Inte för att jag tror att jag vinner, men jag menar - tänk om! I alla fall, för att vara med skulle jag då lägga in länken här. Så tjohej, här är den. Om någon annan också vill tävla om skor så klicka in er här.

skor kan man aldrig få nog av. mahaha

ordjakter i överflöd

Det är ju lagom kul att det finns nåt roligt att titta på när man är hemma och sjukar sig. TV-shop eller ordjakten är det enda som finns igång på tvn.

" Hej och välkomna till denna ordjakt. Jag söker ett ord som rimmar på Jan och det saknas bara EN bokstav .. B A N _ N. Ring in era svar snabbt, snabbt, snabbt! " Aaaah, jag blir gaalen! Så sjukt dåligt är det.

Eller så ska man titta på när en man och en kvinna står och demonstrerar en golvmopp som har "extrabra uppsugningsförmåga" JAAA.. äntligen har dom hittat det jag velat ha i flera år.. eller inte!

Nu ska jag nog ut och sätta mig i solen och läsa min bok, jag har tröttnat på tvn.

image163

sjuk sjuk


BLAAAH. jag mår inte bra, inte alls.

så idag är det glass i stora lass som gäller.
ha en bra dag!

jag har seriöst inget roligt att skriva om..

.. men idag har det iaf varit en bra dag! :) Började med en lång skoldag med lite spanish, fysik och sånt shit. I do naat lake that. men det var trevligt iaf. Lite skvaller och tjejsnack och sånt. Trevligt trevligt, men farligt farligt. Efter skolan kom mamma och hämta mig så åkte vi till Väla och shoppade lite. Smart som jag är shoppar jag upp studiebidraget första dagen jag fått det. haha! grattis hanni! Jag köpte iaf 3 par skor och 2 klänningar, så nu är jag glader! ;D HIF - biljetten till nästa vecka är också fixad nu. Roligt roligt! :)

Nu ska jag gå och plugga eller kolla på tv, får se hur duktig jag är.
Sen är det iaf sovdags. natti natti!

image162!

sanningens ögonblick

Sitter och kollar på ett astråkigt program nu, sanningens ögonblick. Ussch, så dåligt det är. Jaja, får nöja mig med ett riktigt roligt parlamentet avsnitt! ;D har haft en mysig helg iaf, pallar inte skriva mer nu för jag är alldeles för mätt, har käkat för mycket gott. hah! pusshaaj



sovgott

image161

ett klick för skogen


ett klick för skogen

just do it!

FREEDAG

Idag var det en kort skoldag. Först samhälle, sen engelska. Två lika långa och tråkiga lektioner. Jag valde faktiskt nv av en anledning, att slippa alla samhällsspråk - ämne. Men icke!

I alla fall, efter skolan satt jag kvar och pluggade lite och snackade med lite folk som var kvar på skolan medan jag väntade på Idisen som var på möte. Sen gick vi en sväng och köpte glass. Sen blev det fika på Ebbas, efter det blev det godis och pizza. Sen nu när jag kommit hem har jag käkat spagetti och köttfärssås. Shit, vad jag käkar. Det känns som min magsäck är större än jag själv är! hahaha! ofta det går, men ändå. Jaja, vi hade riktigt roligt iaf! :) flummade rundor och hade kul på idas balkong. mahah.

PUSS PÅ DAAJ
nu ska jag ut och gå med mami :)

image159

YES, ut och jogga!


Nu har jag varit ute
och sprungit en runda,
det var riktigt skönt faktiskt!
Man kan bara springa rundor,
lyssna på sin musik och bara
samla alla sina tankar.

AAaah, jag har upptäckt något roligt! ;D
haha. nu blev jag glad!

? - vad är det för nån konstig bokstav?

mitt nya liv är redan slut

Yees. that's it. Mitt nya liv började och slutade på samma dag. Bra kämpat Hajsi! NOOT. Men jag menar, varför inte ta del av alla jordens godsaker när man kan? Jag kän ju inte äta alla kakor och all glass som jag skulle ha gjort nu sen när jag är död. Nej, då är det lika bra att äta det nu! Det är mitt nya motto! Så käka så gott du kan medan du lever! ;D Det ska jag göra.

haha :)

Förresten så har denna skoldagen varit jättekort känns det som. Först hade jag mitt lilla utvecklingssamtal, sen var det matte då vår grupp var så himlans duktiga! :) Sen efter det var det lunch på Koreana.  Och hon kinesen som jobbar där har nog aldrig varit mer stressad än då. Helt otroligt som hon sprang rundor och yrade. HAHA, det var roligt att se på i alla fall! Efter lunch var det dags för 2:ornas eftermiddag med lärarna. Jippi, tänkte man.. eller inte! Men det var faktiskt ganska roligt. Vi satt och klippte och klistrade ihop en massa tavlor och fikade lite, så som man gör på kindergarden ni vet! ;) Ganska skoj ändå. Men nu ska jag minsann jobba klart med mitt konfliktarbete. Är riktigt trött på det nu. Sen ska jag nog ut och springa ikväll om jag pallar! :) Man måste ju vara lite duktig ändå! PUSS.

image158

IKVÄLL ÄR DET TOP MODEL. hihi!

mitt nya liv

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja. Jag har precis haft utvecklingssamtal med min kära mentor och snackat om allt mellan himmel och jord. Trevligt värre! Haha..

Idag börjar mitt nya liv..igen! Inget mer vardags-kräng för min del och bara nyttig mat. Igår var nog värst. Det enda nyttiga jag åt på hela dagen var en fisk och ett äpple. Resten var vitt bröd, glass och massa annat gott/äckligt. Min ursäkt för det var att min morbror fyllde 40 och att jag firade honom hemifrån. Men nej, nu ska här inte finnas fler ursäkter för nåt sånt!

Här kommer nyttiga Hannah (alias salladskrängaren)! ;D

image157

wednesday is coming

Jag kom precis på att vi skulle baka tills imorn då vi ska ha nån 2:or-och-lärar-eftermiddag. men det glömde jag visst. oooopsi! I alla fall, nu har jag varit duktig och hunnit med både plugg, övningskörning och lite tv-tittande. Desperate Housewives drog ju igång idag igen, så glad man blir av det! ;D Nu tittar jag av nån anledning på Christine, men det är ganska roligt det med! Ska nog försöka lägga mig nu så jag ser någorlunda pigg ut imornbitti då jag ska ha utvecklingssamtal. I hope it will go well! :)

Nu vet jag inte något mer att skriva om så nu är det nog dags att sluta. GODNATT

måste bara lyssna på en låt av ben harper först,
diamonds on the inside. den får mig att må bra! :)

image156

mormor ringer nu

tjingeling - nu ska jag ut och övningsköra. så åk hem till era små stugor och stäng in er, för jag känner mig inte på topp idag. so watch out everybody!

jag är dessvärre inte helt klar med mitt konfliktarbete heller - TRÅÅÅK
pallar inte det mer, blä på det!

skippade träningen idag, för jag hade så himlans ont i huvet.
men det tar jag igen imorn med lite spinning! :D

BYE BYE NEERDS =D
*fniss*
HAHHA


image155


måndag måndag måndag

YEEES, det är fortfarande måndag. Fast den har blivit mycket bättre nu! Jag är klar med arbetet, eller ja.. nästan i alla fall! Har bara lite småfix kvar nu. Jag nästan-klar-belönade mig med en dusch så nu sitter jag här med inpackning i håret som jag måste skölj ut, typ nu. Men sen ska jag nog belöna mig ännu mer med ananas och kolla på Cashmere maffia. Jag känner mig så duktigt, hihi! :)

ananas, ananas, ananas- maahff, jag vill ha nu! måste kila!

tjohej vad tråkigt man kan ha det en måndag

resursdag 
tråk tråk
plugg plugg
jag är hungrig
orkar inte laga mat
huvudvärk
blääähh!

min mage kurrar
måste käka nu
fisk och ris
japp

smaklig måltid

image154



SÖNDAG 13 april

Av någon okänd anledning så läser alla min blogg på just söndagar. Har ingen aning om varför, men jag känner mig därför lite skyldig att skriva ett inlägg nu. I fredags hade jag fullt upp hela dagen. Först var det skola såklart, men en kort dag vilket var skönt. Efter det åkte jag hem och städade lite, lagade lite mat till mig själv och kände mig lagom ensam i huset. Så jag satte igång hög musik för att känna någon slags gemenskap med någon. I det fallet kändes det som att Leona Lewis och nån afrikan var mina bästisar. haha! ;D

Lite senare åkte jag till en familj där jag skulle passa deras barn. Vi lekte kurragömma i nästan 2 timmar (!) Till slut kändes det som att man hade gömt sig i varenda vrå i deras hus. haha! Men lite pengar är alltid bra att ha!

När jag kom hem sen övningskörde jag till affären där jag och mamma handlade lite till tacosen ikväll. När vi sen kom hem igen så stod gästerna vid dörren så det var ju trevligt! :)

Jag, Nattis och Andrea käkade lite mat medan vi snackade och väntade på Ellisbellis! Trevligt trevligt! När hon sen kom satte vi igång med filmtittandet! Det blev Persuasion och Valentine! Persuasion är en Jane Austen - film och helt underbar! :) Älskar sånna romantiska filmer från förr! Vi tramsade rundor och försökte leka balletdansöser. och jaa, det gick ju som det gick! haha. satte nästan i halsen 10 gånger så mycket som jag skrattade den kvällen! Det var mysigt i alla fall!


              

När vi sen vaknade nästa morgon blev det en stor frukost innan alla skulle iväg på sina grejer. Jag åkte in till stan där jag träffade Lisa. Vi skulle nämligen på skivstång/step med 80-tals tema. DET VAR NAAJS. ledarna var utklädda och musik med michael jacksson och gloria gaynor spelades. Det kändes som man var back in the 80´s . Inte för att jag varit där innan, men det var roligt iaf!

Senare under dagen var jag bara hemma, slappade och tittade på tv. Jag var lite duktig och tvättade bilen med! Fast jag gjorde antagligen grannarna lite besvikna när jag inte stod i bikini med silikonbröst och gnuggade rutorna. men det får dom leva med, resten av livet tror jag närmare bestämt.

Imorse käkade jag och Emma frukost ute på studsmattan, så fint väder som det var! Mysigt! Sen åkte jag in till stan för att gå på sånt infomöte om au-pair grejs med Henna. Men när vi kom dit så var det inställt så vi tog oss en promenad i stan och satte oss på McDonalds och kollade folk ist!

    

Sen kom mamma och hämtade mig och då gick vi en promenad i Norra Hamnen och käkade lite glass och hade det allmänt trevligt! :) vi hämtade frida från dansen och sen övningskörde jag hem. Nu sitter jag här och känner att jag måste plugga. Men jag har ingen ork alls, detta känns inte bra nej. Så nu får jag göra nåt så jag piggnar till och får lite energi. En smoothie kankse hjälper? ;D


OJ. det blev visst ett väldigt långt inlägg. Har ni orkat läsa allt så grattis.
nu ska jag försöka vara duktig! :) puss puss


fråga mig inte varför

Just nu sitter jag och lyssnar på Ismaël Lô, nån sångare från Senegal. Lite sådär småtrevlig musik om man vill känna att man är nånstans där landet inte heter Sverige, typ utomlands då. Har alldeles för tråkigt för att göra nåt annat, men men.. borde nog göra mig lite mat, så jag inte dör på riktigt. Haaaaajdå.

image144

freeeeeedag igen!

Idag har det varit ännu en onödig dag i skolan, det har ju varit det hela veckan nu! hah. men lite skönt ändå! vi hade iaf väldigt roligt åt alla som satte sig i den söndriga fåtöljen idag! :D haha.

efter skolan drog jag, lajsi och ida och käkade glass i solen, myys :) sen drog jag en sväng på stan för att köpa lite smink. efter det åkte jag hem och nu har jag varit duktig och städat en massa! bra hajsi! ska nog försöka plugga lite nu med sen är det lek med barnen jag passar.. och seen blir det tjejkväll! :D härligt härligt! ni är så saknade brudar! <3

är lediga på måndag med så jag är glad, långhelg is the shit :D

image143

och jag måste bara säga en sak. om debatt går i repris så ska ni se den. han claes malmberg fick typ utbrott på nån gamling, lite småkul faktiskt! haha ;D inte för att debatt är nåt kul program, men ja. whatever!

the bitch is speaking

Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska ticka tills det är läggdags. Jag är seriöst skittrött idag, alla mina krafter är slut! Och så ska jag vara barnvakt nu i 5 timmar. Jag kommer somna där alltså, haha! äh, ska nog orka göra lite matte och läsa lite engelskabok också. imorn är det fredag! hihi, då blir det tjejkväll med babesen i hope! :) PUSS PUSS

image142

we all live in a lie

aah, jag är helt död!

Jag är seriöst helt slut i hela kroppen. pallar knappt skriva detta onödiga inlägg heller, men har inget bättre för mig ;P ska snart ha matte, sen är denna dagen slut och vi är en dag närmare sommarlovet! ;D min morfar fyller år idag, bara så ni vet.  och jag ska vara barnvakt. wihoo.. not! hej hejdå!

Nu är det sommar, nu är det sol!

skolan gör mig glad, hur konstigt det än låter. kan bero på mina flummiga tösabitar. HAHA <3

miiihh, lalallaaaa :D är helt flummig nu. men kan inte riktigt uttrycka mina känslor fullt ut nu för jag  sitter på tychs mediatek och där ska det helst va tyst så det går inte så bra. men men, jag överlever. ska snart käka glass med ellisbellis sen ska jag träna med lajsi. tihihi :)

flum-dag nummer ett

Årets flummigaste dag har redan utsetts. Det blev idag, 8 april 2008. Wihoo! Anledningen till att denna dagen vann hela tävlingen beror på apelsin-skämt och sagor om små sillbebisar. Trots att det bara är få som förstår och att många tyckt vi varit helt knäppa i huvudet så har det varit en riktigt rolig dag! ;D

Efter skolan kom jag hem och käkade flingor, vilket jag har upptäckt nu att det faktiskt är jättegott! Sen försökte jag plugga lite, men det gick inte så bra så jag stack och tränade lite. Det blev skivstång/spin för min del, men det var riktigt skönt! Känner mig helt utarbetad i hela kroppen. Men ändå blir det gym imorn bitti! :) Nu ska jag lägga mig och sova. Det är jag värd efter att ha skrivit klart min nyhetsanalys! hihi. GODNATT

image141


Jag vill vara gravid!

HAHAH.. ja, faktiskt! Eller i alla fall om man kan se ut som Jessica Alba gör när hon är gravid. Eller ha en man som ser ut som Wentworth Miller eller nåt! Då skulle ens barn se lagom snygga ut! :)

image140

angelina jolie - 16 år och modell

Ja, tänka sig vad man kan hitta för bilder på andra bloggar. Lite spännande att se hur hon såg ut en gång i tiden med ju! :)

image139

MÅNDAG IDAG IGEN

Nu kom Frida precis in här utklädd till kines eller nåt, lagom snyggt! Men det var ju inte det jag skulle skriva om. Hade tänkte berätta att jag ska plugga nu med konfliktarbetet och en smoothie som jag snart hade tänkt göra eftersom det är så gott! ;D

Idag var en lagom nödvändig dag, fysik och massa arbete hela skoldagen. Men det har varit roligt i alla fall. I helgen blir det antagligen megabull-bak med brudarna! haha. och imorn ska jag träna! Längtar lite faktiskt, känns som min vilodag idag varit jättelång..! idag testade jag på skytte, sån luftpistol-grejs men familjen, det var faktiskt ganska kul. haha.. kände mig lite pojk-aktig av någon anledning. Antagligen för att det stämplats lite som en pojk-grej att skjuta rundor och sånt, men jag tyckte i alla fall att det gick bra! ;D

Igår drog jag med familjen till Dunkers där Sally Mann hade en fotoutställning. fotona var häftiga, om det så var döda hundar eller barn som rökte, men coola var dom i alla fall! :)

Nu ska jag vara duktig, så puss puss!


blaaah, kan inte ladda upp bilder! tråk tråk, men ja. ni överlever nog! ;P


morfar är cool

Nu sitter jag bredvid min morfar som sitter och letar bil, för andra gången den här månaden! Han köper ny bil för jämnan, att han inte får nog! Fast bilar för honom är kanske som glasögon för mig. Han har precis fått sig ett gott skratt av min glasögonssamling nämligen. Tänka sig att jag köpt  sånna glasögon som till och med han hade på sig när han var liten. Inte nog med att jag har sånna som mamma skrattar åt för att hon haft likadana. Men ett skratt förlänger livet och så länge han lever så är jag glad! :)

image138

jag är lycklig!

Idag vaknade jag tidigt, typ 8. Jag kunde inte sova längre så jag gick upp och käkade frukost och skulle kolla på Sound of music, men det fanns inget ljud så det var inte så kul! hahah

igår var det fredag, som ni säkert redan vet! då var det först en helt onödig dag i skolan, sen stack jag och lajsi till friskis där vi körde lite step, mycket roligt! ;D sen efter det lilla träningspasset var det dags för mig att klippa mig och slinga håret, så det gjorde jag! blev ganska nöjd med det faktiskt! :) träffade ida  sen så vi gick en långpromenad genom hela stan typ. lagom tills det började regna kom mandy och då begav vi oss till mezo där vi käkade lite mat. ceasarsalladen var mycket god! ;D vi var flummiga till tusen alltså, men roligt hade vi! sen flummade vi rundor på stan en massa. och när jag skulle ta tåget hem sen så glömde jag hoppa av i påarp så jag hamnade i mörarp, det var typ lika dött där som det är i påarp. duktigt hannah, noooot! jaja, det var en rolig kväll i alla fall! tack brudar! <3

              

toaletten mandy!
grr, akka frakt!

hahaha

3 april

Dagen började med lite gymmande (!) för min och Lajsis del och det gick ju alldeles lysande, eller nåt! Kom på idag att jag gillar att springa på sånt löpband! Så det kommer att hända fler gånger! ;D haha

Efter en lång skoldag med tacos och lite sådär halvsega lektioner så stack jag, Lisa och Sofia hem till faaajsen och filmade vår härliga engelska-läxa, men det gick ju faktiskt mycket bra! ;D det kändes som värsta tv-programmet man gjorde! ;D Skulle hem sen och missade bussen, smart som jag är så jag gick ner till knutan så snabbt att jag fick ont i mina hälar, men jag överlevde! så nu är jag hemma och har typ bara segat och kollat på tv. ska snart lägga mig hade jag tänkt! GODNATT


image132

haha! vad avlång jag blev!


bloggpausen är över!

YEES. nu funkar min blogg äntligen igen. vet inte vad som var fel på den innan, men det var nåt med flytten som krånglade. JAAAJA. sen sist har jag börjat skolan igen och dragit igång med träningen efter min lilla helg-paus. Idag testade jag och Lisa till och med en lite svårare step än vad vi brukar gå på, så idag var det step 2 som gällde. Det var sjukt roligt! ;D haha! det kommer fler gånger, absolut! step is the shit. jag känner att jag är inne i min step-period! men det är gött! :) imorgon ska vi till och med vara duktiga och gymma på morgonen, ska bli spännande att se hur det går - har aldrig gymmat innan! mahah

nu ska jag fortsätta titta på so you think you can dance, sen blir det top model. efter det fortsätter tv-tittandet med sverige pussas & kramas. shit vilken tv-nörd jag är! men jag måste se det! :D hahah. BJÖRN GUSTAFSSON är ju med! gaaaah! ;P

image130
och frizon-biljetten är bokad och betald nu! ;D

RSS 2.0