i miss it, alooooooooot!

Igår jobbade jag hela dagen och var sen så trött att jag somnade på soffan då jag kom hem. Efter en lång nap kollade jag och Martin på film och sen var den lördagen förbi. Idag pallrade jag mig iväg till SATS, ett av de få ställena som har öppet på söndagar, där jag körde ett riktigt hårt träningspass på gymmet. Efteråt var jag väl förtjänt av en lång dusch, bastu och chili con carne.

Nu har jag spenderat flera timmar framför datorn med att titta på bilder från förra året. 2010. Det var ett av de bästa åren i mitt liv och jag saknar det så otroligt mycket. Boston, alla fina au pair-vänner och mina underbara värdbarn. Jag har bara bra minnen från det året! Här får ni se några favoriter. So long my friends!





happy. happy. happy

Mysig kväll på Aker Brygge igår, personligt säljrekord på jobbet idag och så ska jag träffa Robert ikväll. Livet här i Oslo flyter på bra och jag gillar det. Hoppas ni har en rolig helg allihopa. Puss och kram på er!


Little Hands Of Asphalt - Oslo

Här får ni en mysig låt såhär på tisdageftermiddagen. Jobbet för dagen är avklarat och snart ska jag träffa Martina för en liten fika i stan. Igår var det en riktig fixardag hemma. Lampor bytades, tvätten tvättades och hela lägenheten städades. Skönt att ha det fixat i alla fall. Nu ska jag njuta av kvällssolen som Oslo bjuder på ikväll. Puss & kram.


tea lounge, fabian och efterfest på 13e våningen = bra lördag



long time no seen.

Nu var det år och dar sen jag skrev här. Både jag och lillebror min har hunnit fylla år. Isen börjar smälta på gatorna här i Oslo, så snart kan jag byta ut skridskorna mot sandaler. Jag har tillsammans med Ellinor och Martin flyttat in i vår lägenhet, vilket är askalas. Och på tal om kalas så gick den roligaste personalfesten av stapeln förra helgen. En galet kul fest måste jag säga. Annars har vi burit möbler genom halva staden, bakat kladdkakor och haft hundratals mysiga filmkvällar här. Det gillas starkt. Nu är det dags att njuta av solen och min lediga dag, tjingeling!


PASCAL

Nu har jag jobbat på Pascal i næstan en månad. Det ær ett franskt konditori med sjukt goda grejer. Vissa dagar står jag i ett av deras konditori och andra dagar jobbar jag i restaurangen. Førutom att jag råkade sætta på larmet igår så det børjade tjuta tills øronen trillade av, går det kjempebra. Nu ær det lugnt i butiken så jag tænkte ge er en liten uppdatering på att jag faktiskt lever och jobbar på.

I helgen har jag tillsammans med Cecilia och Ebba stædat en himla massa infør flytten. Och nu bor jag hos Amie, en go gøteborgare från jobbet, tills jag fått skriva på kontraktet till min egen lægenhet. Au revoir!


RSS 2.0