tivoli och trädgårdsmässa

Igår blev det en kväll på Tivoli efter en kul förfest hos Martin! Idag åkte jag till Sofiero med mamma och nu ska jag in till stan och fika med Amanda innan jag jobbar natten lång. Hoppas ni har en bra helg, ciao!


2009.08.27

Fastnade på Mezo igår med Natalie, Andrea och Ellinor i några timmar. En massa snack och mys blev det, och nästa gång vi ses blir förhoppningsvis i London! Idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag helt slut, ska snart iväg och hämta min syster sen blir det filmkväll. Puss&kraam.


kundvagnskarusell, fet hamburgare och en himla massa skratt

Uppstigning 05:20 och en timme senare brummade vi mot Ullared och allt de har att erbjuda. Efter en mysig frukost på vägen blev det full rulle, en massa shopping och bus. Nu är jag hemma igen efter en lång dag fylld med mycket skratt och ska sova gott, puss!




GRATTIS ELLINOR


freerunning & kalas

Freerunning i Helsingborg och en natts jobb på McDonalds. Söndagen bestod av lite sömn, ett kalas för Ellinor och ännu mera jobb. Nu sitter jag och fixar lite bil-musik till min och Idas Ullaredstur på tisdag. Godnatt mina kära vänner!!


THE SOUNDS OCH THAIMAT.






breakfast with ida 11:05

Nu har jag precis njutit av en underbar frukost som Ida hade med sig när hon tittade förbi här idag. Lite senare drar vi till Malmö med Mandisen, men först lite dans till denna sköna låt. Pusshej!


en söt syster



Jag hittade en gammal bild på Frida från den tiden då vi sprang runt i våra overall-pyjamasar och töntade oss. Tänk vad roligt det var att vara barn! I miss it.

TJAAAAAAAAA.

Gårdagen började hos frisören, klippte mig innan jag träffade Ellan. Vi var en runda i stan och efter lite käk var det dags för en cykeltur genom Helsingborg. Vi hälsade på Calle och Gurra och åkte rundor i deras coola bil innan det var dags för mig att jobba. Efter nattens jobb och lite sömn åkte jag till Väla med systrarna mina och därefter bar det av till Malmö med Fredrik, konsertet och thaimat stod på schemat. KUUUL HELG, JADÅ! Nu ska jag sova, godnatt!


öööhm


Simning och fika med Mandisen, lite jobb och pizza till kvällsmat. Det var min torsdag det. Imorn ska jag klippa mig och träffa Ellisen. Puss!

kalle knäck och kaka



Fika i staden efter nio timmars jobb, det var välbehövligt. Och med en bra vän blev det så mycket roligare, hade en riktigt kul kväll med Mandisen! Promenader genom halva Helsingborg och massa gott att mumsa i sig. Me like.

muffins i hittarp




KVÄLLSDOPP OCH FLYGANDE CHOKLAD




09-08-07

Tisdagen och onsdagen bestod till mestadels av jobb, men igår kväll hann jag träffa Marcus en stund. Vi käkade pizza i stan och kollade lite på komiker innan kvällen tog slut. Idag blev det ännu mera jobb och sen träffade jag Nattis Pattis. En biofilm, mycket skratt och massa popcorn senare var vi nöjda och glada och åkte hem! Nu är det läggdags, godnatt!


mondaaaaaay.

Idag vaknade jag av att det åskade och blixtrade, vilket var både mysigt och läskigt! Lite senare åkte jag och systern min till stan för att träffa våra vänner från Tyskland, Antonia och Franciska. Det blev en lång fika på Mezo och en liten sväng på stan. Efter denna trevliga stund tillsammans åkte jag till jobbet och nu sitter jag och tittar på Rosa Pantern med min lillebror. Godnatt!



09.08.01

Fredagen igår bestod till mestadels av jobb. Det var riktigt mycket att göra, men jag har nog aldrig haft så kul när jag jobbat innan, vissa personer är ju helt sjuka! Ikväll blir det jobb igen, men idag har jag även hunnit vara på loppis. Jag fyndade inget mer än några kalle anka - tidningar, men de uppskattas ju också! Nu ska jag byta om snabbt innan jag brummar vidare mot stan. Pusshej!

 

torsdagen då ellinor firades!





RSS 2.0