happy 18th birthday, frida!

Denna veckan har det hänt en massa roliga saker. Jag har träffat Fredrik som jag inte sett på år och dar, haft myskvällar med Cecilia i soffan, jobbat med mina älskade fransmän och haft avskedsmiddag för mina roomiesar. Idag är det min lillasysters artonde födelsedag. Det känns lite dumt att missa denna stora dag, men jag önskar henne det största grattis någon kan få på så här långt avstånd.


happy valentines, 12 minutes late


not my lucky day.

Igår var det inte fredagen den trettonde, men det var helt klart min otursdag ändå. Att jag lyckades få kaffet att svämma över och att jag krossade ett par tallrikar var bara några av sakerna som hände. Ett tag var jag lite nervös över att jag skulle få sparken eftersom jag inte jobbat där så länge. Men sparken fick jag inte. En puss på kinden och ett par uppmuntrande ord från fransmannen sen var det bara att jobba vidare. Nu ska jag jobba idag med och jag hoppas verkligen att det går bättre än igår. Om det går vägen så blir det nog bio med en vän ikväll.


En låt som spelas flitigt i lägenheten. I like it alot.

9e februari 2011

Igår hade jag en lång sovmorgon innan jag masade mig upp ur sängen. En sväng inom posten och sen var det dags att fixa ett norskt bankkort. Efter det jobbade jag ett par timmar innan jag träffade Robert i stan. Vi fikade lite och tog en promenad genom Slottsparken. Kul, kul! Idag har jag jobbat hela dagen. Och då jag kom hem började jag och Cecilia göra crepes och pannkakor, vilket var sjukt gott. Nu ska jag byta om till träningskläder och köra första träningspasset på allt för länge. Med en mage full av pannkakor vet jag inte riktigt hur det kommer gå. Wish me luck!


det ena ledde till det andra..

Framåt eftermiddagen idag tog jag mig en promenad längs Aker Brygge, vilket var hur mysigt som helst. Jag stötte på en kille som bjöd med mig till en kyrka där han skulle rappa. Det var ett riktigt coolt möte med både dans, sång och en komiker till talare, Stefan Salmonsson. Efteråt blev jag bjuden på både äppelkaka och ett paket mjölk, så nu slipper jag köpa det. Efter en liten pratstund gick vi vidare till Egon och sippade på varm choklad kvällen lång. Det var en riktigt mysig söndag må jag säga och ett fint avslut på min första vecka i Norge.


jeg er i norge nå. oslo it is!

Förra söndagen tog jag mitt pick och pack och hoppade på bussen mot Oslo. Så nu bor jag i det fina grannlandets huvudstad och gottar mig. Jag jobbar på ett franskt café och kommer göra det ett tag framöver. Cecilia, Ebba och Maja är mina roomies och det är så koselig. Sen jag kom hit har jag smakat den kända bollen som alla äter, hittat jobb och tjuvåkt bussen så ofta att jag börjar få dåligt samvete. Igår hade vi massa folk över på middag och idag blir det nog bara mys hemma. Men först en promenad i den friska luften. Puss och kram!



RSS 2.0