happy mothers day!


Mamma, you know I love you!

saturday may 28th - helsingborg

Fredagen bjöd på en tur till Väla, en tid hos frisören och massa mys med mina favoritbrudar, Ellinor och Natalie. Lördagen började med att jag och mamma gjorde en massa ärenden i stan och därefter lagade jag middag tillsammans med Frida. På kvällen blev det bowling med ett gäng härliga människor innan vi drog ut och gjorde stan osäker. Hamnkrogen och Metalbaren på Tivoli besöktes innan vi avslutade med nattmat på Donken. En riktigt rolig kväll!




the most beautiful girl

Nu är jag hemma i min älskade hemstad Helsingborg igen. Igår var det bal för alla studenterna och min syster var där, vacker som få! Efter att ha lekt paparazzi hela dagen och tittat runt på alla snyggingar gick jag och Ida till Ebbas Fik och åt oss mätta på kakor. Riktigt smarrigt!


älska takterasser

17 maj har passerat. Oh my.. vilken galen dag! Jag jobbade hela dagen så jag fick uppleva dagen från en restaurang, men det var inte helt fel det heller. Fullproppat med folk från morgon till kväll, helt craaazy. Som avslutning festade vi till det lite då vi stängt och körde på en liten utgång med, så det blev en riktigt toppendag ändå!

I lördags var en massa tjejer hembjudna till Malin för lite grillning på hennes takterass. Det var väldigt mysigt och riktigt kul. Jag tror inte att jag kan säga annat än att jag älskar takterasser!



back to the 70's

Förra lördagen var jag och Amie sjukt konstnärliga och satte oss i parken och målade. Jag har inte målat på år och dar, men efter att vi varit i Barcelona så blev vi så inspirerade så då kände vi att det var dags! Medan Amie satt och målade av mig (en teckning med mycket historia blev det tillslut) så satt jag och målade av St.Hanshaugen. Det var riktigt mysigt att bara sitta med en pensel i handen och kladda på ett papper i solskenet!

Framåt kvällen var det dags för party hos Robert & Co. Temat var 70-tal och alla kom utklädda i snygga outfits inspirerade av sjuttiotalet. Discokulan snurrade i taket och ABBA-musik dundrade ur högtalarna tillsammans med massa andra discolåtar. Det var en riktigt rolig kväll må jag säga!


Tyvärr så glömdes kameran hos Amie, men såhär såg vi ut innan det dansades loss!


martina and me @ druen

Min blogg ligger inte högst upp på listan för mest uppdaterade, det är en sak som är säker. Bilden är från då jag och Martina var och åt middag på Druen en fredagskväll för lääänge sen. Massa tjejsnack, mys och god mat gjorde susen den kvällen!


visit from america

I veckan var min favorit-Ida och hälsade på här i Oslo. Det började med en mysig frukost tillsammans och slutade två dagar senare då hon tvunget skulle tillbaka till USA och aupaira lite till. Grillning i Slottsparken, en utekväll i stan, långa promenader och middag på Olivias var bara några av sakerna vi hann med. Fullspäckade med skratt, det var helt klart några riktigt mysiga dagar!


grillning i slottsparken

Barcelona-resan var helt underbar. Vi åt tapas, dansade salsa och såg en match med FC Barcelona. Vi åkte som två vilsna turister och kom hem som två röda tomater, men det var några riktigt härliga dagar må jag säga!

När vi kom hem från vår lilla semester hade även våren kommit till Oslo. Allt var grönt och alla träden hade börjat blomma. Så tillsammans med fransmännen och ett gäng härliga göteborgare checkade vi av årets första grillning med en massa korvar och marshmallows. Ännu en grillning blev det på Valborg med mina roomiesar, vilket var minst lika kul, innan vi avslutade kvällen med Die Hard. Och det var det sista jag gjorde i april tvåtusenelva.




RSS 2.0