DEADANDGONE

Lyssnar sönder den här låten nu, men jag gillar den. Har haft en riktigt märklig dag idag. Jobbade sent igår efter en lång skoldag så har inte varit mig själv idag riktigt. Har inte fått tillräckligt av min skönhetssömn de senaste nätterna så jag tror det kan bero på det. Jag lyckades snurra rundor på en stol under lunchen idag. Det kändes som att jag snurrade runt hela jorden innan jag trillade ner. Haha! Resten av dagen skulle gå åt till en massa pluggande, men så fort jag kom hem somnade jag så det har inte blivit mycket gjort. Jag har panik. Har för mycket att göra på för lite tid. Måste ta tag i mitt liv nu innan allt rasar ihop. En bra början kan ju vara lite sömn så jag tror jag går och lägger mig nu. Sovgott!



Ooh, hey I've been travelin' on this road to long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone. Dead and gone.
Oh, I've been travelin' on this road to long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone. Dead and gone.

ramlösa + tacos = mums


Idag har jag hunnit med en massa plugg, ett besök hos frisören och en tripp till Väla. Hann även övningsköra en lång runda och laga tacos med familjen. Känner att jag har fått gjort mycket idag så det är skönt. Imorn blir det högskoleprovet hela dagen och jobb resten av min vakna tid. Nu är det dags för mig att sova. Det blir en tidig fredagskväll idag. Hoppas ni alla har en bra helg! PUUUUSS.

tennis time

Idag har jag spelat tennis med proffsen själva, Nina och Amanda. Det blev en liten snabbis på morgonen innan det var dags för skola. Efter en rolig lunch och en kort fotolektion gick jag och Ida en runda i stan. Det blev lite fönstershopping som det så fint heter. När jag sen kom hem var jag duktig och skrev loggbok och hade mig innan jag begav mig ut och sprang en stund. Det var riktigt skönt ska jag säga. Med våren kommer min energi så det passade fint med en liten joggingrunda. Nu är det snart dags att sova. Det gäller att vara pigg imorgon, för då är det halka som gäller. Hoppas ni alla haft en bra onsdag! PUSS.

 
Nina och Amanda på bilderna om ni undrar. Kan vara lite svårt att se kanske.

läskigt värre

Efter en kort skoldag igår gick jag på stan med Nina. Jag blev ett par örhänge rikare och några riksdaler fattigare, och vi gick runt och njöt över att det var fredag och att vi hade fint väder. Övningskörde lite senare med mamma när jag bestämde mig för att åka in till stan och träna. Så nu har jag träningsvärk i hela kroppen, men det är otroligt skönt och man känner sig riktigt duktig! Efter träningen blev det Väla med mamma och Frida och resten av fredagskvällen blev lugn och skön. Nu ska jag ta mig en dusch och sen ikväll är det jobb som gäller. Trevlig lördag (trevligt söndag och trevlig dagen därpå..haha!) PUSS.


Läskig man kan se ut i sånt här blått ljus. 090319


graderna stiger

Solen sken ytterligare en dag och jag blir på så otroligt gott humör då, så det gillar jag! Det blev till och med invigning av vårjackan, en lagom varm dag som denna. Jag, Nina och Kash satt på bibblan och nördade oss i tre timmar idag. Vi var sjukt sega på att jobba, men roligt hade vi i alla fall. När jag kom hem sen blev det en lång promenad med mamma och nu dunkar hårdrock i mina hörlurar. Ska snart varva ner tror jag så bytar väl till något lugnare snart. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Pusshej.



7 grader



Dagen började med en körlektion med Berra. Han tyckte jag var otroligt vimsig och jag kunde inte göra annat än att hålla med. Trots min vimsighet så hann jag med mycket idag. Jag hann springa till tandläkaren, göra klart mitt svenska-tal, vara barnvakt och fixa med en massa viktiga papper. Jag och Ida tog oss även en glass idag i det fina vårvädret, sommaren närmar sig och jag är glad för det. Nu är det läggdags för min del känner jag. Godnatt!

16 mars


Jag och Anton gör ett glädjeskutt från klipporna på Gotland.

Idag fyller typ alla år, bland annat min lillebror som blir 11 år. Så ett stort grattis till honom! Efter skolan idag träffade jag Nattis, Ellan och Andrea, så vi stack till Waynes och fikade lite. Det ska bli vår måndags-tradition nu, att fika tillsammans och bara snacka en massa skit. Efter denna mysiga fika övningskörde jag lite med mamma innan vi stack med familjen och spelade bowling. Sen blev det pizza och ett litet Simpsons-maraton här hemma. Nu är det dags att sova, imorgon har jag mycket att fixa med så kan vara bra om man är pigg. Godnatt!

fredag den trettonde

Fredag den trettonde idag. Den enda otur jag haft idag är att msn strulat för mig. Annars har jag klarat mig bra. I helgen blir det en massa kalas och nu ska jag ut och övningsköra. Trevlig helg! Ciao.

right round


peace


Pizza till lunch idag och efter det en slapp fotolektion. Senare tog jag en sväng inom farmor och farfar och nu sitter jag här och nördar mig med ett par glasögon likt de Elton John och Harry Potter har. Dags för middag och Vänner, puss!

0123456789



om hundra dagar så.

Idag hade jag körlektion då jag även bokade halka, så nu känner jag att körkortet är på ingång. Annars var det bara skola och en snabb runda på stan med Ida efter det. Nu sitter jag och käkar kanelbullar, vilket är sjuuuukt gott. Och idag är det förresten hundra dagar kvar till studenten om någon känner för att veta det. Hurra till oss, eller något i den stilen.


03-03

Inatt lyckades jag sova fem timmar allt som allt. Och på det hade vi en tre timmars lång föreläsning i kemi, så man var rätt död efter det. Övertrött kan man nog säga att jag var så det var rätt kul ändå, för jag och Lisa hade en sjukt fnittrig lunch. Vi skaffade oss till och med en ny vän på vägen tillbaka till skolan. Väl i skolan lyckades jag på något sätt bli inlåst i kopiatorrummet, tror faktiskt Amanda har en aning om hur det hela gick till.

Efter denna händelserika dag begav jag mig hemåt och nu sitter jag här och skriver ett arbete om folkskolan under 1840-talet. Det är precis lika tråkigt som det låter så jag glädjer mig med att längta tills på fredag då jag fyller arton! Nu ska jag plugga vidare, och jag hoppas ni andra har ett roligare liv än mig. Puss!

 
Mandy Pandy & Lisa, min modell för dagen .


andra mars 2009

 
 
Idag unnade jag mig en fikastund med mina vänner på Ebbas. Vi satt kvar och snackade tills dom stängde, sen blev vi utslängda. Hahha! Så kan det gå, men mysigt var det i alla fall !

MARTIN 18

 
  

Igår var det fest hos Martin, så grattis till honom! Efter lite party hos honom stack vi till Bakom och dansade natten lång. En sjukt rolig kväll, så ett stort tack till alla!

RSS 2.0