mini-reunion

Efter en rolig dag på jobbet så blev det en liten dejt med några gamla klasskompisar hos Sofia. Denna lyckade kväll bestod av skvaller, skratt och en massa dansande! Nu ska jag laga lite middag till familjen här hemma, sen blir det ännu en dejt ikväll. Hoppas ni har en bra helg!


bara göra nånting nice

Igår gjorde jag verkligen ingenting och det var så skönt att bara slappa en dag. Idag är det full rulle igen. Snart ska jag iväg till tandläkaren, sen bär det av mot jobbet som jag sedan avslutar med en fika med Mandisen. Ha det fint!


meet me halfway.

Det var ju inte igår jag bloggade direkt, så en liten snabb uppdatering. I torsdags träffade jag Ellinor på stan, sen blev det en sväng på Väla med mamma. Både träning och en mysig filmkväll har jag hunnit med i helgen också. Är inne på nattskiftet denna helg så nu ska jag dra mig mot jobbet för ännu en natt. Tjue!

 


w e d n e s d a y 18

Efter en rätt så skön jobbdag idag så träffade jag Amanda på stan. Det blev kladdkaka och torra chokladbollar på Waynes Coffee. När vi fyllt våra magar gick vi en runda på stan och kollade i affärer och tramsade vidare, en riktigt kul eftermiddag blev det i alla fall. Nu är det dags för lite tv-tittande och annat spännande. Hoppas ni har det bra såhär mitt i veckan!

  

en lördag i bårslöv

Efter många om och men, lite pommes frites och några bilturer fram och tillbaka hamnade jag och Mandy till slut i Bårslöv. Där var det fullt ös. Lite dans och massa skitsnack, träffade på några gamla klasskompisar också så det var riktigt kul faktiskt. En lördagskväll i Bårslöv är kanske inte helt fel ändå?


fridaaaay 13th

Tjaa! Jag har precis badat tills jag fått russin-fingrar och nu kollar jag igenom gamla bilder som Andrea lagt upp. Så många roliga minnen vi har tillsammans! Nu ska jag fixa iordning mig, ikväll ska jag träffa Mandy och dansa loss på Tivoli!


Jag, Andrea, Filippa, Natalie, Benjamin & Malin på Bosarp!

hard work!

Nu har jag nyss kommit hem från staden. En fika med Ellinor och lite fönstershopping satt inte helt fel. Nu ska jag byta om och dra till jobbet, ännu en natt väntar. Ha en bra kväll, tjohej!


det är bara tisdag.

Igår blev det en snabbis på gymmet, en liten tripp till Väla med mamma och en massa bilturer dagen lång. Idag har jag storstädat här hemma och lagat massa mumsiga pannkakor. Nu väntar jobbet för resten av kvällen. Puss&kram.


homerun.

Systern min har dansat hela sommaren och hösten och nu kom turnén till Helsingborg. Ikväll var vi och tittade på föreställningen då, som var riktigt bra! Efter det träffade jag Natalie, Ellinor och Andrea och käkade en sen middag på Mezo. Mys på hög nivå! Nu kallar sängen, alarmet står på kl fem imorgon och efter det väntar nio timmars jobb, natti natti!



fredagkväll / hemmakväll

Denna kväll har jag bara legat hemma och kollat på Idol, krängt en massa gott och latat mig. Men det kan vara rätt skönt det med, hoppas ni har en kul kväll!


haaaket.

Ikväll mötte jag upp Ida och Amanda och så blev det en mysig middag på Haket. En massa tjejsnack och god mat, kan det bli bättre? Jag tror inte det. Bättre vänner får man leta efter!





fjärde november

Jobb och träning har mina senaste dagar bestått av. Idag var jag iväg på ett möte och sen bar det av till Väla med Frida. Nu ska jag njuta av min lediga dag innan jobbet sätter igång imorn igen. Ciao!



RSS 2.0