Hur smakar egentligen cupcakes?

Ja, efter en ovanligt kort och rolig (!) dag på biblioteket kom jag hem och käkade spagetti och köttfärssås. Den klassiska maträtten har nu blivit uttjatad av mina smaklökar. Tyvärr! Jag tycker inte det är gott längre. Mamma sa precis att jag bara ville ha avancerad mat nu för tiden, och det stämmer ju faktiskt. Till viss del. Det är ju inte så svårt att slänga ihop en god sallad egentligen. Jag tror jag ska börja samla på mig lite goda recept.

Det är en våg av cupcakes på allas bloggar och bilder. Men hur smakar dom? Jag har aldrig fått chansen att smaka dom och nu ska jag ta saken i egna händer och baka egna! Det blir kvällens planer för morgondagen! Tänk att göra riktiga drömmar till cupcakes! Underbart.


auf wiedersehen


12:59

Måndag morgon, eller förmiddag kanske jag ska säga. Vad räknas denna tiden till egentligen? Lunchtid?

Ja, nog om det. Kommer nog aldrig få ett svar ändå. Ska snart iväg och jobba lite var det tänkt. Så när klockan slår 13:25 beger jag mig iväg med bilen och morfar. Då börjar min sista vecka som bibliotekarie. Thank God! HAHa..

Igår hade jag en väldigt mysig hemma kväll. Den började med att jag var duktig och plockade ur diskmaskinen och då fick jag minsann fart! Det blev en liten fotbollstur med brossan, sen en snabbdusch och en riktig spa-kväll för mig själv framför tvn. Jag skulle egentligen kolla fotbollen, men den va lite seg så jag och mamma tittade på Bröllopsfixaren, en romantisk komedi. Trevligt värre! Glass och frukt blev det som snacks också, gott!

Nu ska jag kila, måste packa min matsäck. PUSS.


party all night long, wohoo!

 
        Grabbarna på altanen.                                     Malin och Linda.

 
      Dancing in the moonlight!                Axel, Natalie & Pada (Lucy in the sky)




Det var mycket sång, dans och skratt hela natten! Och inte får man glömma glass i stora lass! Mycket trevligt folk! Somnade inte förren klockan 5 efter denna sjukt roliga kväll! :)  
TACK NATALIE <3

dancing in the moonlight

Det gjorde vi minsann hos Nattis.
Hela natten lång, ja. Somnade inte förrens klockan 5.
Men det var en riktigt rolig kväll! Bilder kommer lite senare.

Är hemma nu och ska snart käka middag innan det är dags för film. 
Vet inte vilken det blir än, men lite mys med familjen är aldrig fel.

Talk to you later. Ciaaao! 

<3
 

PROJECT RUNWAY

Project runway är min favoritserie när den går. Både design- och modell tävling på samma gång. Rami har redan blivit min favorit och jag råkade hitta denna på internet som jag tror han kommer göra i framtida program. Snyggt så det ryker om det. Nu ska jag skjutsa syster min till stationen, but I will come back!


good evening, darlings!

 


När man inte har annat att göra. PUSS.

Yra busschaufförer!

I morse när jag skulle ta bussen till jobbet blev det massa krångel, precis som igår. Busschaufförerna skulle byta plats och buss och så vidare, men dom hade ju ingen koll själva. Så står dom där och glor i sina papper i 5 minuter, ringer nån chef och bestämmer sig sen för att sätta sig i bussen, som visar sig vara helt fel. Ja, då måste dom köra iväg med den för att vänta in en ny. Ack ack, vilket jobbigt jobb! Jag kom till slut på den i alla fall. Likaså han som skulle köra. Åkte en för lång väg för att fördriva tiden. Sen hann jag ta en promenad i stan med innan jag började jobba. Jobbet var förövrigt väldigt roligt idag. Jag har ingen aning om varför, men det var kul i alla fall. Kan bero på att solen sken på mig när jag vaknade? Haha. . nu ska jag fortsätta se matchen på tv. So long suckers! PUSS.

Bild från en mysig picknick i parken. Början av sommaren 08 (då det var fint väder)

mys-tisdag

Ja det var ju ett tag sen nu va! Men ville bara säga tack för en underbart mysig middag! Jag har alltid lika roligt med er snyggingar! <3

 

Är solen tillbaka?

Är det inte underbart att gå ut nu när solen börjat lysa på vår lilla jord igen? Jag märker redan att jag blir mycket piggare av att bara se att det är soligt ute. Det är härligt minsann! Igår var jag hos Henna på tjejkväll vilket var väääldigt mysigt! Bilder kommer sen när jag hinner och orkar lägga in lite. Nu ska jag gå och tjäna lite snabba cash. Ni som inte vill det kan ju klicka in er här och tjäna långsamma pengar. Talk to you later. PUSS.

http://www.emailadvert.se/ref.php?user=37421

tisdag morgon 07:35

Klockan tickade på igår och jag kunde inte somna på ett tag. Så nu sitter jag här helt seg i en morgonrock jag hittade i garderoben igår. Det var väldigt längesen jag använde den minsann, men den är så mysig att jag undrar varför jag la ifrån den. Ja, nu har jag den i alla fall och jag har precis ätit frukost. Ska klä på mig nu och sen är det bara att cykla till jobbet. Vi hörs senare! :)

Turn the lights off in this place
And she shines just like a star


tusan också

jag var 2 sekunder ifrån att få 00:52.
typiskt.

...

natt 00:52

Jag överlevde dagen på jobbet, som i och för sig bara bestod av att damma av hyllor. Och tro mig, på ett bibliotek finns det många hyllor att damma av. Jag cyklade hem sen och började genast städa min garderob. Vilket lyft den fick alltså. Massa kläder slängdes ut och allt hängdes upp snyggt och prydligt. Så nu blir det lite roligare att titta in där! :)

Imorn blir det först jobb och sen är det middag hemma hos Henna. På torsdag ska jag nog rida (!) haha! Och på fredag blir det fest! Tur att detta kan glädja mig i den trista bok-världen.

Nu slocknar mina ögon närsomhelst. Godnatt!


Chris Brown - Forever



Den bästa låten på länge! <3

dags att nörda sig lite

Nu är klockan så pass mycket att det är dags för jobb.
Sen vill jag gärna se Napoleon Dynamite igen. Någon som är sugen?
Han är ju så het.

See ya laater.


another rainy day

Regnet öser ner och jag ska snart cykla till mitt jobb. Det är illa så det skvätter om det.
Jag önskar att jag hade stövlar och en snygg regnjacka.
Paraply har jag redan ett, så jag klarar mig nog. Lite svårt att hålla i när man cyklar dock.
Det blåser ju med.

Glas(s)iga stövlar. haha!

Shopping på Väla

Idag tog jag en sväng till Väla. Mamma, Hanna och Frida blev mina kompanjoner för denna trevliga tur. Jag hittade 2 tröjor och 2 skor samt hårinpackning. Och eftersom jag inte är den som fotar allt jag köper så får ni helt enkelt gissa hur det ser ut tills ni ser det på mig.

Nu görs det en försenad midsommartårta av min syster och hennes kompis så nu ska det krängas lite innan helgen tar slut. Kärlek till er alla! <3


tell me what to do

Tell me, please tell me
What to do, now that I know myself
Do you really think I could rely on this new person I have become
Do you really think I give a damn now that I can do whatever I want

Now I know, what im thinking what Im feeling
What I want my life to be
Now I know how I like to make things easier
For everyone including me




Denna fina låt hittar ni här --> Those dancing days - Hitten

söndag 22

Nu har jag sovit ut totalt efter helgens händelser. I fredes var det party all night long och igår var det myskväll med mina brudar, Natsy och Ea Pea! Vi käkade tacos, kollade på The Illusionist (som var riktigt bra faktiskt!), fäktades och hade det allmänt mysigt!

I totally love you chicas! <3  



Idag blir det en riktig slapp dag för min del. Ska jobba hela nästa vecka också så det kan va skönt att göra ingenting idag. Ska nog följa med mamma till Väla en sväng med, men sen ska jag bara ta det lungt. Käka glass och dricka varm oboy så min hals blir bra! Ha det fint, allihopa!

LOTS OF LOVE

midsommarafton

Dagen började vääääldigt tidigt med en frukost på stranden i Båstad med Henna och Ida. Vi gick och gick tills vi hittade den perfekta platsen. Och det var jättemysigt verkligen!

jordgubbar. saft . kex . chips . kakor
jummie!

 

Efter en trevlig lunch med Idas familj stack jag & Henna tillbaka till the city där vi gjorde massa ärenden. Efter en händelserik runda på Knutan kom vi tillslut till Ättekulla där det var lite middag hos Hennas moster, gott gott! Sen hittade vi vägen till Påarp där vi fixade oss lite innan vi stack till Nattis Pattis på fest. Sjuka samtalsämnen, men det var riktigt roligt! ;D



Vid 11 åkte vi vidare till Elineberg där Viktor, Ahl och Chrille kallat dit oss. Party party- folk var där ja och det var sjukt kul! Massa grejs hände så det var spännande! Åkte hem sen och somnade gott. Missade dock Shilles efterfest, sorry dude! Det tar vi igen en annan gång!

 

 

Tack för en riktigt rolig midsommar! <3

Ibland vill jag också vara brunhårig!


artonde juni och jag kan inte vägen hem

Jag har precis cyklat från stan där jag träffade Mandy. Vi tog en liten fika med toast, kladdkaka och glass. Riktigt gott faktiskt! Jaja, jag cyklade i alla fall hem sen. Tror ni inte jag cyklar vilse? För det första kör jag åt helt fel håll och för det andra körde jag bara runt runt runt. AAah, jag gillar inte detta alltså. Nästa gång tar jag tåget! Det är säkert! haha!

Nu är det dags för fotboll och gottis med broshan min och mami.
Sverige ska gå därifrån som segrare.
Annars är det depp.
Hoppas ni har det bra allihopa!

PUSS PUSS.


Jonte & broshan min!

17 - juni

Nu har jag jobbat 2 dagar som bibliotekarie. Och om ni nånsin funderat på att bli det, bli inte det! Det är så lugnt och tyst att man får ont i huvudet! Gaah, ajm going cräjzy! Men vad gör man inte för lite cash. Idag är det i alla fall Emmas födelsedag och henne grattar vi glatt! Syster min har blivit stor nu! Hela 13 år!  Jag har precis kollat på Gossip Girl och nu är det dags för lite jordgubbstårta, jummie! Imorn blir det morgonpromenad, jobb, förhoppningsvis träning och en match som Sverige lätt ska vinna! Aight?  

ADIOS AMIGOS. see ya later!

GRATTIS EMMA


mysig fotbollskväll är toppen

I lördags när Sverige spelade mot Spanien hade jag och mamma mysig hemmakväll. Vi lagade en god middag, drack cola istället för öl. Bakade tårta istället för att kränga chips. Gott var det! Och mysigt. Lite fotbad och nagelmålning hann vi också med innan Spanien vann. Lite surt faktiskt, men det tar dom igen på onsdag! Sen övningskörde jag in till stan, helt perfekt (!) om jag själv får säga, vi hämtade Anton och sen var det hem och sova tidigt. 

 Igår var det också en riktigt mysdag. Jag, mamma och Frida stack till Väla. Jag hittade lite smink och present till Emma. Sen åkte vi hem och åt en god sallad och bara chillade resten av dagen.

Idag är det dags för mig att börja på mitt nya jobb. Har precis duschat nu och ska snart fixa i ordning mig, sen smäller det. Here comes the bibliotekarie Hannah! Wohoo.. (NOT!) 


Miss you, guys! <3

lördag 14

Idag har jag lärt mig att byta däck. Morfar tyckte att det kunde vara bra att kunna nu i och med att jag börjat övningsköra och så! Så det var bara att börja jobba. Det gick ganska bra faktiskt, tills jag märkte att jag var helt svart om händerna. Då var det inte lika kul. Men nu kan jag det iallafall! Kanske något att skriva i sitt CV..? Haha, eller inte..

Ikväll är det i alla fall Sverige - Spanien som gäller. Den får inte missas.
Tjohej .


 

banana pancaces

waking up to early, maybe we could sleep in
make you banana pancaces, pretend like it's the weekend now
and we can pretend it all the time..


jag börjar jobba på måndag, jag längtar inte.
vill bara ta det lugnt och ha helg hela tiden!

aaaah, PUSS.

13 / 6

Dagen började med ett träningspass på väg in till stan då jag cyklade (!) sen fortsatte jag tränandet på Friskis. Mycket efterlängtat faktiskt, det var riktigt kul med lite tantjympa! Sen mötte jag upp Nattis Pattis och vi gick en runda på stan. Shoppade lite och käkade pizza på Bomb. Massa skitsnack och skojs! Mysigt!

Sen åkte jag hem igen, snackade bara massa med Frida. Sen kom mamma hem och då bestämde vi oss för att gå på bio. Så vi åkte in till stan igen och såg Brudens bäste man. Väldigt rolig film faktiskt! Och sen att det var en romantisk komedi gör den inte sämre! Tog en glass och åkte hem och kollade matchen mellan Holland och Frankrike. Väldigt spännande minsann! 
 


Nu är det dags för mig att sova, är skittrött! Godnatt & sovgott!

fredag den trettonde

.. inte för att jag är vidskeplig eller något sånt, men det är otursdagen idag.

Jaja, allt som allt så har det varit en bra vecka. En lugn vecka framför allt. Jag har mest bara slappat. I tisdags blev det en sväng inom Natalie där vi snackade en massa och kollade gamla bilder från när vi var små. Det var väldigt underhållande måste jag säga! Som man förändrats. Jaja, efter det cyklade jag vidare till Ida där det var dags för lite fotboll. Sverige - Grekland (2-0 wohooo!) Vi tog oss en sväng i stan mitt i spöktimmen och skrämde upp varandra hela tiden, aldrig igen! Det var för läskigt! Haha! Men vi lugnade oss med att sjnga hela vägen och då gick det bra!

Jag vaknade halv 9 nästa morgon och insåg att jag hade försovit mig lite, jag skulle nämligen va på mina syskons skolavslutning klockan nio. Så det var snabbt på med kläder, käka lite frukost och sen cykla som en galning. Kom fram i tid och satte mig och lyssnade på en massa skönsjungande barn. Alla var verkligen jätteduktiga, speciellt niorna som spelade och sjöng en låt till minne av Denise <3 Väldigt fint var det!

Eftermiddagen spenderades hemma med familjen, lite mys och gott att äta. Sen hände inte så mycket mer egentligen. Likadant på torsdagen- jag var bara hemma hela dagen och kollade på tv, käkade massa mat och lekte lite med Anton. Vi gick till en lekplats och det är fruktansvärt som man slår sig där. Jag fick sår både på armar och ben. Inte konstigt att barn springer hem gråtandes från sånna platser. Men vi hade roligt i alla fall! :)

Nu är det som sagt fredag, och om sisådär en halvtimme ska jag ta cykeln till stan och träna lite innan jag träffar Natalie. Vi ska gå lite på stan och ta oss en fika! Mysigt. Men n ska jag kila! PUSS PUSS.


måndag 9 juni

Dagen började med att sega, sega hela dagen. Jag läste bara en bok, kollade på tv och gjorde egentligen ingenting. Sen på kvällen drog jag in till stan och cyklade rundor i  2 timmar. Ida och Amanda kom sen och då stack vi till Gröningen och grillade. Det känns som jag hänger på Gröningen hela tiden, pinsamt värre! Men vi var där i alla fall och det var trevligt. Vi hade roligt och flummade rundor hela kvällen! I like you guys!

   

<3<3<3<3

as we go on we remember
all the times we had together
and as our lifes change, come whatever
we will still be friends forever

<3


det är redan sjunde juni

Tiden går så snabbt när man har roligt. Och redan har ytterligare tre roliga dagar flygit förbi!

I torsdags var det studenten och vi åkte hem till Jossan och firade henne lite. Träffade mina brudar där med så vi stack till stan sen och käkade glass. Sen blev det ett litet nattdopp på Gröningen.

fredagen vaknade jag trött och seg. Men jag pallrade mig i alla fall till stranden med familjen. Där var vi ett tag innan vi stack till Maxi och handlade. Det blev tacos och jordgubbstårta på kvällen för att fira nationaldagen lite. Då kom vi på att vi inte kunde nationalsången. Vi kunde de 2 första raderna sen tog det stopp. Jag glömde till och med att stå upp när jag sjöng den! Illa alltså! Det var trevligt i alla fall och jag somnade gott på kvällen.

Idag är det lördag, eller igår (beror på vad klockan är när jag är klar här. nu är den 23.59) Jag spenderade dagen på stranden med Frida och Hanna och nu är hela mitt ass bränt och jag ser ut som en tomat! HAH.. härligt Hannah! På kvällen drog jag in till stan och träffade Ida så vi köpte oss en pizza och satte oss på Gröningen och hade det mysigt. Sen kom vi på att vi behövde lite godis som efterrätt så det blev lite sånt med. Mandy kom lite senare också och då blev det bara en massa flum på bryggan! Mysig kväll var det i alla fall! <3

 

Nu ska jag sova lite och vila min brända kropp. Imorn blir det nog ingen sol för min del. Ska chilla i skuggan med en bra bok och god mat. Jummie! ;D

Godnatt & sovgott


freinds forever


skolavslutning 08

Dagen började tidigt på Folkets hus där det var skolavslutning. Massa framträdanden och roliga saker. Lärarspex av treorna, tävlingar och eldshow fast utan eld. När allt var över och massa farväl hit och dit hade gjorts så gick vi till Ebbas och käkade glass och kladdkaka. Det var riktigt gott, fast blev mätt efter typ fem tuggor! 

    

"Alltså, man måste göra rätt, annars blir det fel"
- Henna

Efter en mysig och kinesisk matstund splittrades vi. Jag, Ida och Mandy tog oss en sväng på stan och kollade lite i affärer och chillade rundor. När vi precis hade satt oss på Mezo där vi skulle käka sallad kommer en massa brandbilar och sånt. Det var tydligen en brand i hm:s källare eller nåt liknande. Vi fortsatte vår lunch i lugn och ro, snackade lite och hade det trevligt. Sen åkte jag hem en snabbis, bytade väska och gick runt och var lycklig över att jag hade sommarlov! hAha!

Jag åkte tillbaka in till stan sen, passade på att övningsköra lite på vägen. Då jag kom fram till OJ satt Ida och Marcus där så vi handlade lite gott att grilla och sen begav vi oss till Gröningen. Och hej vad mycket folk där var! Ja, vi hittade i alla fall vårt gäng efter lite upp-plockande på vägen så vi började grilla. Det blev brända korvar med bränt bröd och ketchup. Jummie! .. eller inte! Det var massa folk från skolan så det var trevligt! Vi hade lite fotboll och lek och allt var bara helt tramsigt men skitroligt verkligen. Mysigt var det att lära känna lite fler från skolan också! :)

 

 

TACK FÖR EN SKITBRA SKOLAVSLUTNING!
det blev en bra start på sommarlovet!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV

Nu är det bästa skolavslutningen över och jag är fortfarande total-speedad! Har haft världens roligaste start på sommarlovet! Tack alla för en mysig kväll! <3


allt är över

ÅH, så skönt det är att nästan ha sommarlov! Imorn är det skolavslutning och vi har äntligen sommarlov! Aaah, som jag har längtat! Idag har jag, för första gången på länge, gjort ingenting! Jag har vankat rundor i min trädgård och läst en bok, duschat lite och nu är det dags för en kväll framför tvn. Maaaha, godkväll!


Motley Crue - Smoking in the Boys Room

Denna låten har jag lyssnat på nu under en tid.
Den är faktiskt inte helt åt skogen, eller?
Känner mig dock som en gubbe som rockar loss med luftgitarr och så, men ja..


måndag 2 juni

Idag har solen seriöst grillat mig. Jag är så varm så jag vet inte var jag ska ta vägen! Men det har varit en rba dag i alla fall. Lite plugg i skolan och sen en Nahum-dag med staffeter och fotboll så det har varit roligt! Hann en snabbis inom Väla med så hittade lite välbehövliga underkläder. Nu har jag pluggat lite inför matteprovet vi har imorn, sen när det är klart är allt plugg över för tvåan. SKÖNT. Ska fortsätta nörda mig lite till. PUsshaj!

:)

första doppet i år

Igår var jag på stranden med Ida och Henna vilket var mycket roligt! Träffade på Igor och Robin också, Hennas kompisar, så de var också med oss ett tag. Och det var igår jag tog mitt första dopp för i år! Wihooo! Vi hade kul i alla fall, käkade glass och solade massa. Spanade in de som spela volleyboll och hade kul! ;D



Sen på kvällen tog jag det mest lugnt och var hemma med familjen. Idag har jag bara jobbat en massa och imorn är det näst sista dagen innan det är skolavslutning! ;D ÄNTLIGEN SOMMARLOV.. snart!

Nu ska jag sova. godnatt & sovgott!

RSS 2.0