3e största staden

Igår åkte jag, mamma och Anton till Malmö en sväng. Där tog vi en tur med turistbåten genom staden, shoppade, åt god mat och lyssnade på en fantastisk gatumusikant. Mycket trevligt, jag gillar Malmö!





f r i h e t



En vacker dag ska jag också hoppa bungyjump, det ska jag.

ett besök på festivalen . lördag 25 juli

Träffade Mandisen och Kazhalen igår för att gå en sväng på festivalen. Det blev glass, Svenska Akademien och annat skoj innan det var dags för jobb hela natten. Nu är jag utvilad och ska ner och kolla film tänkte jag. Ciao ciao!





fest[ival]




Charmiga bilder, jovisst! Igår blev det en sväng inom festivalen igen, Tempel besöktes för att skaka rumpa och det var en riktigt lyckad kväll. Tack allihopa!

hassle in my heart.

En torsdagskväll i Helsingborg. Efter lite avskedspizza med killarna drog jag och Ida till the Tivoli för att se Erik Hassle. Jag smälte. Jag dog lite. Jag gillade det helt enkelt. Vi irrade rundor på Helsingborgs gator ett tag, fick trevligt sällskap under paraplyt och käkade citronglass och chokladmunkar. En genombra kväll, godnatt!


tuesday.



Jag och Idisen tog oss en sväng på stan. Shoppade upp affärerna, käkade sallad och massa annat gott. På kvällen sågs Baksmällan på bio och efter mycket skratt och popcorn så åkte vi hem efter en underbar dag!


grattis mamma!


vi drar till malmö, vi drar till malmööö

Igår var det jobb hela dagen och på kvällen sen så träffade jag Marcus. Efter en mysig kväll var det dags för några få timmars sömn innan det var dags att jobba igen. Efter jobbet åkte jag och mamma till Malmö där vi tittade på Frida som dansade, gick i affärer och drack världens godaste frappino. Kvällen bjöd på pizza framför filmen Seven Pounds, grät nog genom halva filmen, men den var riktigt bra så se den om ni inte redan gjort det! Nu ska jag sova. Godnatt!



me gusta el verano

Swedish Open i Båstad, skrattanfall på ICA, tennisspelande i Förslöv och spaning efter saltgurkan. Det har måndagen och tisdagen för mig bestått av. Idag var det kändisvolleyboll som gällde och sen blev det glass med mamma och syskonen.



2009 - 07 - 10

Igår sågs Timbuktu då vi dansade rundor i en fontän. Idag har jag jobbat en liten stund och därefter åkte jag och Ellinor  till Landskrona där vi träffade Natalie, Andrea och Hanna. Det blev en massa donuts och dansande med polacker. Godnatt allihopa!


BÅSTAD

I tisdags drog jag mig till Båstad för att träffa Ida och käka ett kilo godis. Det blev lite tennistittande, världens bästa picknick på stranden med en massa artister spelandes i bakgrunden och en runda i partybilen på kvällen. Det blev en lyckad dag och jag utnyttjade min godis-dag till max. Nästa vecka kör vi på ännu en Båstad-trip and i like it. Pusshej!




4th of july

Lördagen började med en cykeltur till staden där jag träffade Ida, Marcus och Aldin för en dag på stranden. Det blev en hel massa volleyboll och badande. Efter några timmar på Fria Bad så träffade jag mamma och Frida och tittade på bio, the Proposal, en riktig tjejfilm så det var en rolig dag med ett mysigt avslut!




back in the good old days.

En dag träffades det gamla gänget från nian för en dag i solen. Det blev lite asiatisk mat och ett evigt letande efter en boll innan vi slog oss ner på Gröningen och chillade, badade och tappade bort ett armband.


GRILLNING I DOMSTEN 1 JULI

Klassen samlades en onsdag vid stranden för att grilla tillsammans. Det blev en riktigt mysig kväll med massa god mat, lekar, spel och skräckhistorier! Me like.





RSS 2.0