ta det piano, nej nej

Klantiga Hannah ställde till det igen. En allt för blodig match på Laserdome resulterade i hjärnskakning och jag har varit sängliggande ett par dagar, men nu ska ni få se på andra bullar! Idag blir det en sväng inom stan för att fixa en massa grejer inför resan och lite senare blir det myskväll med mina brudar! Hoppas ni är friska och pigga, puss!


juldagen @ my place

Igår kom Ida och Amanda och hälsade på. Vi käkade massa onyttigheter, kollade film och hade det allmänt mysigt! Lite spel, skratt och en skräckfilm senare slog det mig att jag snart ska åka, och hur mycket jag kommer sakna alla. Men jag ska åka på ett riktigt spännande äventyr och jag ångrar mig inte, kom ihåg hur mycket jag älskar er bara!


GOD JUL!

.

estocolmo

Det blev ett snabb-besök i Stockholm igår. Visumet är fixat och jag hann träffa min värdfamilj som är i Sverige över julen. Därefter gick jag och mamma i säkert varenda affär i Stockholm, eller mycket shopping blev det i alla fall. När kvällen närmade sig gick vi på bio och såg Twilight, sen blev det middag och hemresa till våra saknade sängar. Det var en kort, men rolig liten resa!


Jag och mamma på Sergels Torg.

snöööö

Det är så mysigt att vakna upp och så är allt vitt, snö överallt! Igår bar det av till Väla för lite julklappshandel och imorse åkte jag till jobbet för en mysig julfrukost med allt folk. Nu ska jag in till stan med systern min för lite ärenden som ska fixas sen blir det en fika med Mandisen, Ida & Klara. Hoppas allt är bra med er, puss!


Jag ute i snön för länge länge sedan.

santa lucia

Ny vecka.. redan? Tiden går ruskigt snabbt och det är lite läskigt faktiskt. I torsdags träffade jag Nina för lite god mat på Graffiti, vi hade lite att ta igen om man säger så. Dagen därpå träffade jag Ida, Marcus och Linus. De gjorde fredagkvällen riktigt bra och det var kul att träffa på dom igen. Igår var kusinerna på besök så då blev det en riktig spelkväll. Idag var det julfest i kyrkan och därefter gick vi luciatåg för mamma. Det har med andra ord varit en fullspäckad helg, men ack så bra den har varit! Kärlek till er!




snigelfamiljen retard

Efter några snedsteg och en massa flum så kom snigelfamiljen retard fram. Ett riktigt lyckat julbak om jag får säga min mening. Nu ska jag halvsova resten av dagen, för inatt väntar jobb. Puss!





Hallååå.

Jobbade natt igår, och trots att vi var en man kort så flöt det på rätt så bra ändå. Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma hit, det blir lussebullsbak för hela slanten. Hoppas ni har det bra också, puss!


tjingeling

Jag har nyss avslutat ett samtal med min värdfamilj i USA, om mindre än en månad bär det av. Det ska bli fruktansvärt roligt! Nu däremot bär det av mot Väla, lite julshopping med Ellinor är inte helt fel det heller. Ciao!


julmarknad på fredriksdal


torsdagsmys.

Igår träffade jag saknade Ida och Mandisen. Det blev först lite skräpmat innan vi drog mot Cafe Viva, där satt vi i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt var det i alla fall. Nu är det snart dags för Idol innan det är läggdags. Imorn väntar en låååång dag. Hoppas ni har en bra helg allihopa!



2 december

Idag vaknade jag upp till julkalendern på tv och nu har jag bakat julgodis med Ellinor och Natalie. Efter lite julmat, eller pizza rättare sagt, så är julstämningen på topp! Bara tjugotvå dagar kvar, sen är det mys på hög nivå. Nu är det bara julklappshandeln kvar men det kommer! Kärlek till er.



RSS 2.0