trettionde oktober


Tiden bara flyger förbi, precis som Andreas, nu är han 18 år. Grattis!

tråkiga torsdag

Denna torsdagen har varit den tråkigaste på länge, men jag ska inte klaga. Jag underhåller mig själv genom att titta på gamla bilder och lyssna på musik. Det kanske är dags att göra något vettigt. Vad har ni för er?


En fågel utan huvud.

onsdag 29

Sitter på mitt rum och lyssnar på Kanye West och snackar med lite folk på msn, har inget bättre för mig just nu. Idag lagade jag världens godaste köttfärspaj, sen var jag en sväng på Väla och handlade örhänge och sånt. Efter det hade vi myskväll här hemma med grönsaker och dip framför Mamma Mia, den var sjukt bra! Man blev riktigt glad av att titta på den! Framåt kvällen övningskörde jag och mamma en lång runda på Tågaborg och en massa andra krångliga gator i Sundets Pärla. Nu är jag trött som tusan och känner att det är dags att sova. Godnatt!


SOUK



rädda tuttarna

Rosa Bandet kampanjen är igång och snart slut till och med.
Men ge det ett sista bidrag genom att klicka på länken på den här sidan.


GÖTEBORG

I lördags drog mamma med oss till Göteborg för en runda på stan. Det blev lite shopping, mat och bio på kvällen. Den efterlängtade, men ack så töntiga, High School Musical 3 visades och vi var såklart där! En roligt dag på lovet helt enkelt!

 

CALLE 19

Fredag är lika med fest säger man ju, och det stämde faktiskt. Calle fyllde hela nitton år och det firades med massa trevligt folk hemma hos honom. Tack så mycket för en rolig kväll!

 
 

fredag!

Nu har jag höstlov! Det känns riktigt skönt att få vara ledig nu i en vecka. Det firades med en liten fika på Espresso House med Ida innan vi skiljdes åt. Den lille rackaren sticker till Norge och sticker ifrån mig ännu en vecka. Men hallelujah för lite ledighet!

 


saknar och längtar

Idag hade vi resursdag och det enda jag gjort sen jag vaknat är att jobba med den här jobbiga hemtentan vi fått. Jag orkar inte mer, men har massa kvar så jag har väl inget val. Dock är det bara två dagars slit kvar och sen är det höstlov! Äntligen!


Jag saknar sommaren, eller lovet i alla fall. Denna bild är från Gotland!

randigt

 

tisdag

Dagen började med ett möte med studentkommiten. (ÅÅååh, vad jag längtar till studenten nu!!) Efter det hade vi svenskalektion och sen var den skoldagen slut. Efter lunchen med Mandy och Nina gick jag till vår syo och snackade om min framtid. Jag behövde lite klarhet där vilket jag har fått nu.

Egentligen skulle jag åkt och lyssnar på när Natalie och hennes band spelade, men det blev inställt så nu är jag hemma och pluggar istället. Eller "pluggar" rättare sagt. Det blir mest en massa trams med systrarna och lite Vänner-tittande. Ciao!


break the ice

Ny vecka, nya tag. Nu är det dags för sista slutspurten innan höstlovet! Dagen har spenderats i skolan med massa plugg och flum, samt en liten runda på stan med Mandy. Nu kallar plugget tyvärr. PUSS!


chocolate

 
Igår blev det ett besök på Malmös chokladfabrik med familjen.
Jag provsmakade tills jag fick ont i magen. Men gott var det!

blue

Igår efter skolan uträttade jag och Frida många ärende på stan, bland annat att köpa nya nagellack. För min del blev det ett blått och ett svart, men jag har fortfarande inte bestämt mig om det är snyggt eller inte. Det var faktiskt bra och skimrar väldigt vackert i alla fall. Det är lite roligt att prova på lite nya saker bara! Trevlig helg!


DRIVE IN

En historiskt händelse för mig har just kommit till, jag körde genom McDrive på McDonalds idag. Jag skrattade hela vägen, så roligt tyckte jag det var! Det blev några mcFlurrys som vi mumsade i oss på en parkering lite senare. Tack mamma, mycket gott!

     
Jag beställer (wohoo!), Frida posar och glassen är god.

kände mig som fjorton år igen

Idag var jag i skolan frivilligt, man kunde jobba antingen hemma eller i skolan, men jag drog mig till älskade Nahum iallafall. Där satt vi några stycken och chattade med varandra dagen lång och det var värst vad roligt det var! Vi har upptäckt ett coolt  ställe på internet så det var riktigt kul. Här är mina små datanördar.


Nina, Klara, Amanda och Lisa.


take your time


Nu har jag tagit ett långt och skönt bad, helt underbart!
Dags att sova. Godnatt mina vänner!

det kurrar i min mage

Man skulle kunna sjunga "det snurrar i min skalle.." men just nu skulle jag vilja byta ut de orden mot "det kurrar i min mage.." För det gör min mage nu, nåt så otroligt mycket! Och det märkliga är att jag inte är hungrig eller något, jag käkade till och med massa clementiner nyss. Ja, det här är verkligen kvällens mysterium. Godnatt gott folk! <3


. . s o v g o t t



Jag sitter här och funderar vad jag ska göra medan alla stora bloggerskor är på väg till Stockholm för den stora galan. Ska nog börja med att laga middag, därefter blir det lite plugg skulle jag tro och sen slocknar jag säkert direkt. Jag är så sjukt trött!

ägg

Denna dagen har jag en lång lista på vad som ska göras. Eftersom jag är ledig från skolan så har jag tid för andra smågrejer. Det ska städas, ringas massa samtal, naglarna ska fixas och massa annat trevligt. Jag började bra med en god frukost och ska fortsätta dagen lika bra. Nu är det nog dags att sätta sig framför matteboken tror jag bestämt. Hoppas ni har en rolig dag!

 
Såg nu när jag kollade igenom bloggen att jag nästan bara visar upp min mat och det jag äter. Matvrak som jag är så får det väl vara så. Haha!

bloglovin


vindruvor

Nu ska jag slå mig ner framför tvn, där det visas absolut inget roligt alls och käka kladdkaka med vindruvor. Ack, vad gott det kommer smaka! Hoppas ni har en trevlig kväll allihop!


club vegas

För några dagar sen hittade jag en spännande, och ibland fullkomligt sjuk, blogg på internet. Club Vegas var namnet och det handlar om fyra killar och deras liv. Jag lovar dig att du kommer att få dig ett gott skratt när du läser deras inlägg!

Här är några utmaningar de en gång antog sig. Hur kul skulle det inte vara att prova detta? Någon som är på? HAha.


1.
Lökutmaningen. Under 24 timmar får du endast och enbart äta lök. Stekt lök, kokt lök, rostad lök, rå lök? Lök i alla dess former. Kommer man lukta lök? Hur länge? Svettas man lök? Hur många sätt kan man laga lök på egentligen? I boken "ett hål om dagen" äter han endast lök - så vi var tvungna att testa.


2.
Nakenutmaningen. Under 78 timmar måste man, så fort man stiger innanför dörren till hemmet, ta av sig alla kläder och gå naken. Man får ha kalsonger på sig om det är folk på besök. Okej, här finns egentligen ingen underliggande fråga, denna är bara ond och riktigt rolig.


3. Mixerutmaningen.
Under 78timmar måste all mat man äter vara mixad. Dryck i alla dess former är OK. Hur ser ens bajs ut - om man bara äter mixad mat? Kommer man få problem med tarmarna? Hur äckligt är det att mixa köttbullar och makaroner? Hur skumt är det att mixa sina frukostmackor?


4. 2,8% utmaningen.
Under 24timmar skall du dricka ett flak (24st) burkar med 2,8% öl. Det är inte styrkan som dödar, det är mängden! Denna är mest av allt ond, men vi hade tänkt föra statistik på antal toabesök under dagen. Hur full kan man egentligen bli på 2,8or?


5. Handklovsutmaningen.
Under 24 timmar skall man bära handklovar, HELA tiden. Hur reagerar folk på en när man handlar iförd handklovar? Hur tar man upp saker ur bakfickan? Kommer man bli stoppad av polisen? Handbojorna är förövrigt med svart päls på.


6. Afroutmaningen
. Under 78 timmar skall man bära vårt utklädnadsafro. Undantag görs för dusch. Hur är det egentligen att ha ett Afro? Blir man behandlad annorlunda för att man är svart? We're about to find out.


ben & jerry


dunka dunka

I morse vaknade jag och kunde knappt kliva ur sängen så illa som jag mådde. Jag tror jag har blivit sjuk. Halsen gör ont och huvudet kan inte sluta dunka. Det dunkar nästan i takt till musiken som jag lyssnar på. Trots detta åkte jag till Åstorp med min syster och jobbade. Nu ska jag läsa lite om Einstein sen blir det tv för hela slanten. Pusshej!

 

shake that ass

Efter att ha övningskört en runda i stan, lämnat av alla barnen och övat på att backa och massa andra konstigheter åkte jag hem till Natalie med Ellan. Där kollade vi på Idol och krängde chips som bara den! Ett tag senare gav vi oss ut på stan och dansade resten av natten. Det var längesen jag hade så här roligt. Tusen tack mina älskade vänner!

 
 


eyes on the highway

Efter en rolig dag i skolan sitter jag nu och lyssnar på en underbar låt, av Saybia. Annars händer det inte så mycket. Ska snart övningsköra en runda med mamma, sen blir det nog en liten pluggstund ikväll. Det kan ju också behövas! Ciao bellas!


kiwi gold

Igår när jag och Anton handlade köpte vi Kiwi Gold, vi var nämligen lite nyfikna på hur den skulle smaka. Idag provade jag den och den var mycket godare än vanlig kiwi. Vanlig kiwi sticker på tungan när jag äter den, men kiwi gold smakade nästan som clementin så den var riktigt smaskig! Try it, my friends!


tisdag 7

Idag har jag inget roligt att dela med mig av så jag låter bloggen vara, i alla fall för ett tag. Sitter och lyssnar på massa partylåtar för att bli lite piggare, men det funkar verkligen inte. Får bara ont i huvudet. Så nu ska jag ner och se vad mamma har för sig, sen blir det nog till att plugga en stund, det behövs ju det med. Ha det fint! Puss puss!


söndag

Dagen började med ett yoga-pass, för ovanligheternas skull. Det var första gången jag gick på ett sånt pass, och ska jag vara ärlig så var det riktigt tråkigt. Det var mest att andas in, och ut, andas in, och ut.. och det gör man ju i vanliga fall också så det var ju inget nytt. Jag föredrar de gamla hederliga spinningpassen, stepen och tantjympan. Det är där jag hör hemma!

Efter träningen, om man nu kan kalla det för det, så åkte jag till Åstorp och jobbade lite. Jag gick några kilometer i ösregn så jag var lagom genomblöt nät jag kom fram, men det gick bra ändå. Mamma kom och hämtade mig och sen övningskörde jag hem.

Sen dess har jag inte hunnit göra så mycket mer, tiden bara flyger iväg. Jag skulle ju plugga klart allt för veckan och titta på Gossip Girl, men det missade jag totalt! Nu ska jag fortsätta titta på Hål i väggen.


kanelbullar


Kanelbullens dag resulterade i åttioåtta sånna här bullar. Jag och Emma spenderade halva dagen i köket med att göra dem, men ack så gott det var!

081003

Efter skolan begav jag, Ida, Kazhal & Henna oss till Malmö. Där hade Metro en foto-tävling där mina vänner ivrigt ställde upp. Dock var jag själv för liten för att vara med, men jag hade kul som deras assistent i alla fall. Det blev en massa fotande, krängande, promenader och skratt på denna lilla utflykt, så tack så mycket mina kära vänner!

 

My supermodels .


Watch out!

Idag efter skolan passade jag och Ida på att skriva in oss på körskolan, Anderssons trafikskola blev det. Nu är jag riktigt peppad till att köra så nu blir det lite teoriplugg här med.


she did it

Igår var jag och Ellan i Lund för att uträtta ett litet ärende, nämligen att pierca hennes tunga. Så dit åkte vi .. och hon gjorde det! Helt sjukt! Jag skulle aldrig vågat! Men ändå stod jag där och filmade, haha! Det var lite spännande trots allt. Så ska ni pierca er och behöver stöd finns jag där, gott folk! Hah.. nog om detta. Goodbye!

 

shake´n bake

Sitter i skolan och chillar med Kazhal och Ida. Chillar lite för mycket kanske, för vi borde egentligen plugga. Det är värst vilken plugg-skola jag har valt. Inte en ledig stund nånstans! Men har man gett sig in i leken får man leken tåla. Imorn är det helg och då ska jag med brudarna till Malmö! Det ska bli roligt! Nu måste jag plugga vidare, PUSSHEJ.


RSS 2.0