friday i'm in love

Våriga och soliga fredagar gör mig sjukt glad, detta är en sån dag nämligen. Skolan är över för denna veckan och ikväll är det fest som gäller. Trevlig helg!

 

spegel spegel på väggen där.


GRATTIS FRIDA, 16 ÅR!


tredje största staden

Igår var jag i Malmö och shoppade med mamma. Vi var på jakt efter en balklänning och voila, vi hittade en! Jag hittade även lite kläder och presenter till syrran min. Idag är det jobb som gäller hela dagen, hoppas ni har en bra lördag!


SÄVSJÖ 14/2 - 17/2

 
Äventyrsbadet intogs, det blev hopp, strömmar och snörullande.

En dag på Boda Borg. Robin, Albin, Martin & jag var det bästa teamet!

 
Söta Emma och det lilla gänget innan hinderbanan i snön.

Hela Sävsjö-gänget. Tack för en underbar helg tillsammans!

fredag den 13e

 

Än så länge har jag inte haft nån otur, men det kan bero på att jag inte gått utanför dörrarna.. Har precis fikat med mormor och morfar, ätit mig tjock på ostbullar och semlor. Så nu ska jag in till stan och träna innan det är dags att jobba. Hoppas ni andra har en bra fredag! Ciaao.

sportlov



Mitt sista sportlov har börjat. Lite tråkigt är det, tiden går så snabbt. Snart är jag gift och har tre barn. Sen är det dags att köra rullator och baka bullar hela dagen. Men jag ska inte rusa i förväg, dags för lite filmkväll. Puss & kram!


11 februari

Fotolektion nu, därav bilden på mina smycken. Efter skolan nu blir det stan och fika med Idisen innan det är dags att förbränna lite kalorier. Pusshaaaaj. 

ANDREA 19


Grattis i efterskott, gumman min!

6 februari

Idag efter skolan blev det lunch med tjejerna. Därefter drog vi till Väla och shoppade lite. Jag hittade världens mysigaste tröja, men den är nog lite för somrig för att använda en så kall månad som februari så den får vänta. Nu är jag hemma och ska sjunga SingStar hela kvällen lång. Ciao bellas!  


















..28 days to go, sen fyller jag arton år!

klockan slog sitt sista slag

Det gick lite vilt till igår på foto-lektionen så vi råkade krasha en klocka på skolan. Men det är sånt som händer, eller hur? Resten av den dagen pluggade jag till matteprovet vi hade idag. Dagens lunch var också lite speciellt. Det blev pizza på vägen till tåget. Tur att det var gott säger jag bara för jag var döhungrig. I helgen blir det bara en massa jobb, men något kul ska jag nog hitta på tror jag. PUUUUUUSS.

 


TISDAAAAAAG

I tisdags var det dags för ett studiebesök, denna gången på Barsebäck.. Grejen att man faktiskt kunde få i sig strålning gjorde det hela mycket mer spännande. Som tur var fick vi inte det, men jag hade det kul ändå. Jag och Nina klantade oss ett antal gånger, men vi hade mycket roligt i alla fall. Haha!

Efter skolan gick jag en runda på stan med Kash, sen gick vi på ett aupair-möte. Jag är så otroligt peppad på att åka till USA nu alltså, så jag sticker nästan så snart jag kan. Först ska jag njuta av tiden här i Sverige, det är ju sista terminen på gymnasiet och allt. Ha det fint. Pusshaj!


Jag och Ida i de snygga pannbanden från Barsebäck.

gammelmormor thea

Min gammelmormor gick bort förra veckan och i måndags var det begravning för henne. Den var ganska liten, men ack så fin. Jag kommer ihåg den gången då vi sprang runt i hennes trädgård och lekte. Det var en mysig dag det! <3


RSS 2.0