2009-04-29



Jag längtar till den 13 juni, då allt plugg och allt som har med skolan att göra, är slut. Då det äntligen är över. Just nu sitter jag och försöker skriva en uppsats om något som jag inte har en aning om vad det handlar om, det går inte så bra då. Men det är bara att bita ihop, om lite mer än en vecka så är de flesta kurserna avslutade och då kan man andas ut. Förutom denna jobbiga plugg-stund nu på kvällen så har dagen varit riktigt bra. Körlektion, skola och träning. En massa mys och skratt hela dagen och imorgon är det valborg och då ska vi ha roligt. Tills dess ska jag gräva ner mig i fakta om rasbiologi och spektroskopi. Trevlig kväll på er alla! Puss&kraaaaam.

bara för att vi är snygga


Bild från i torsdes. Amanda, Hannah, Nina och Mandisen.

Söndagen igår bestod av en tripp till Väla samt en dansuppvisning på kvällen.  Idag hade skolan finbesök av Art Costa och morgondagen kommer vara fullsmockad med en massa plugg. Ha det fint, snyggingar!

P.E.A.C.E

 
Idag gjorde jag och min kära syster ett besök i Malmö. Dansuppdrag och shopping stod på schemat och vi hade en riktigt rolig dag tillsammans. När jag kom hem sen spelades det kubb och käkades tacos, me like!

det var en gång 50 dagar kvar

I torsdags firade vi att det var femtio dagar kvar till studenten. Efter pizza och förfest hos Mandisen stack vi till Tivoli och dansade resten av kvällen. Fyra timmars sömn och skola efter det. Lite mat och en promenad i Norra Hamnen med Kashi satt fint och resten av min fredag bestod av jobb. Pusshej!


update



Idag har jag varit duktig och tränat med Ida, sen har jag käkat typ tusen knäckebröd. Annars har det inte hänt så mycket mer. Imorgon är det 50 dagar kvar till studenten och det ska firas. Adios amigos!

18 april 23.41



Igår gjorde jag världens godaste köttfärssås och idag har jag kollat på en ruskigt bra film. Hoppas ni haft en bra helg, för nu ska jag sova, länge länge. Godnatt!

TWISTER




Jag vet inte om jag behöver säga att det blev en glass idag också. Tror att bilderna talar för sig själva. Det hemska provet vi skulle ha idag var inte så hemskt som jag trodde, jag överlevde. Nu blir det film och därefter min skönhetssömn, imorn ska jag på riskettan. Puss&kram!

korallrödanaglar&vitapärlor



Idag har jag lyckats äta glass tre gånger(!) och det är inte ens sommarlov än. Hur ska detta sluta? Nu ska jag plugga vetenskaplig metod natten lång. Ett hemskt prov väntar imorgon. Puss puss!

summerfeelin'



waiting for the heartaches to come


Ett litet minne från kära Vemmentorp. Lek vid elden och pajbakning mitt i natten.

Annars idag så har jag varit med Nina, solen sken så vi slumrade i solen ett tag, nördade oss och käkade en massa Noblesse. Mot kvällen blev det tacos och japanska lekar på tv. Imorgon blir det en lång långfredag, släktkalas, jobb och utgång på det. Glad påsk!  

i'm good, i'm gone

Nu har halva påsklovet gått och jag har inte hunnit att göra allt jag måste än. I måndags blev det i alla fall en tur till Väla med mamma så att jag fått mobilen inlämnad igen. HIF-match och massa kräng med Nina hann jag också med. Igår var det körlektion och massa teori som gällde och idag blir det att ta igen en massa plugg till skolan innan jag ska iväg och träna ikväll. Hoppas ni har ett bra påsklov allihopa! Puss puss.



@ amandas and jelis

 
 


I lördes var det party party som gällde. Amanda och Jeli firade sina födelsedagar i Örkelljunga. Musik, Burger King - hattar och en massa roligt folk gjorde kvällen bra! Tack allihopa för en kul kväll!

fredag kväll


02 - 04 andra april 02 - 04 andra april 02 - 04 andra april 02 - 04

Jag, mamma och Frida köpte med oss massa gott från Subways och satte oss vid havet och myste i solen. Jag körde även en liten runda innan det var dags för träning. Nu sitter jag med det sista plugget innan lovet. Och om inte länge till så sitter jag med det sista plugget någonsin. Det är ju bara 71 dagar kvar. Godnatt.



Jag, mamma och the ocean i Sundets Pärla.

puss ,

 
 
 
En vacker vårdag satt jag vid skolans dator och kollade rundor. Jag hittade ganska många charmiga bilder tycker jag. Hoppas ni har en bra torsdag allihopa!

RSS 2.0