Fredag kväll 29 februari

Denna dagen har inte alls blivit som jag planerade. Det var tänkt att jag skulle söka jobb, leka med Ida och käka lunch med henne. Istället gick jag och Henna på stan och letade resor till i sommar, vi blev helt plötsligt väldigt sugna på att sticka från Sverige! Haha. . Sen blev det träning med Idisen och nu är jag hemma. Vi har käkat pizza och kollat på tv, mysigt faktiskt och dagen blev lyckad ändå! ;D Nu ska jag gå och leka med Anton, godnatt!

Är det friar-dag idag? Någon sa det till mig, men jag vet inte om det är sant (?)

HEEEEJ

Denna dagen har varit riktigt rolig! Jag har haft en underbar dag idag! Det började med ett samhällsprov som gick förvånadsvärt bra, så det var skönt! Sen var det en trevlig lunch med gänget på Crom där vi käkade kotlett, stekt potatis och pepparsås. Mycket mycket gott! Efter det hade vi två smått onödiga lektioner som dock var väldigt roliga! Lite cheerleding med Ninisen var inte helt fel det heller! Vi kan verkligen komma på våra ramsor! Sen var det dags för spanska, en av de roligaste lektionerna på länge! Vi skulle skriva en kort sammanfattning bara vilket flummade ut en aning. Det var i alla fall jätteroligt!

Efter skolan var vår projektgrupp väldigt ambitiösa och gick ut på uppdrag på stan. Medan några spionerade på folk satt jag på Wayne´s och vaktade väskor med Ida, vilket inte var helt fel det heller! Till slit gick vi hem till henne och kollade på OC innan det var dags för träning. Idag var det ett intensivpass som gällde! Det var sjukt jobbigt, men riktigt roligt. Och tränaren där var en sån typisk tränare man skulle kunna bli kär i. HAHAH.. det är galet alltså! Man kan ju egentligen inte bli kära i dom så.. men dom kan i alla fall få en att gå på deras pass bara för att dom är tränare. Efter träningen körde jag en runda med mamma då jag fick motorstopp typ 10 gånger! Oops. Jaja, nog snackat om min dag. Här kommer dagens innelista och utelista made by Hannah och Nina.

INNELISTA

1. Svensk humor (den är bäst!)
2. Cheerleding
3. Kotletter

UTELISTA

1. Japaner
2. Äta nyttigt (det var so last week!)
3. Vemmentorp

image104


kvarteret skatan

Kvarteret Skatan är min nya kärlek! Jag har precis upptäckt det och det är så sjukt roligt! Jag har inte brytt mig om det så innan, men nu när jag sett lite småscener ur det håller jag på att dö av skratt. HAHAHA.. älska!


kiss from a rose

TJA. Jag har precis kommit hem från skolan, tre timmar senare än när jag kunde kommit hem. Jag missade först tåget och när jag väl kom med nästa så hade jag ingen nyckel hem. Jag plingade på för att se om nån liten varelse fanns där inne i stugan men ingen öppnade så jag gick till farmor och farfar, satt där i nån timme, snackade och käkade god mat (världens godaste daimtårta!) Jag blev proppmätt, och då vet man att det är dags att gå hem, så då gjorde jag det. Jag stod i blåsten och ringde på dörren, utan att någon öppnade..igen..! Men jag envisades med att knacka lite hårdare tills min kära syster öppnade och sa "jag hörde inte.." Yeah right, baby! HAHA.. Jaja, jag är inne i värmen nu iallafall och borde egentligen plugga till provet imorn men jag kände att jag behövde vila lite. Onsdagar har liksom blivit min vilodag från plugget på nåt sätt, men det funkar inte alltid. Jag ska i alla fall ha samhällsprov imorn och smart som jag har jag knappt börjat än. Så det är bara att tuta och köra! Nu ska jag knarka ner mig i skorpor och kex. ADIOS AMIGOS

ps . jag känner mig jätteduktig idag! dels för att jag klarade mig hem från blåsten men också för att jag lämnat in både rapporten och uppsatsen vi hade i läxa. det känns verkligen som en sten har lyfts från mina axlar! haha.. nog från mig. hej svejs!


That will be a deduction on the landing.. HAHA


makes me wonder

Idag är det måndag och jag är riktigt uttråkad. Ska skriva om min Vemmentorps-rapport och skriva en sammanfattning av den förra labben tills på onsdag och jag orkar verkligen inte. Istället för att ha picknick och träna så ska jag sitta här framför datan och ruttna tills jag blir skruttig som ett russin. ÅÅh, jag vill verkligen inte! Jag blir i alla fall lite glad av all musik jag lyssnar på . Jack Penate och Babyshambles dundrar på i mina lurar just nu.

Nä, nu måste jag verkligen ta tag i det. Tjohej, här ska det pluggas!

image103

saturday night

Yes, nu är jag hemma efter en trevlig kväll hos Wallins med lite spel, mat och en dos av Melodifestivalen. Spelet var roligt, maten var god och Melodifestivalen var ganska så dålig. Faktiskt. Det var typ inga bra låtar alls.  BWO och upp och hoppa - låten blev mina favoriter till slut. Fast att dom är sög! Men man måste ju ha några favoriter! Som tur är så finns Björn Gustavsson där och gör programmet roligt! Efter en filmtitt, The Pacifier, så ska jag nu lägga mig och sova gott. För imorn är det söndag och det betyder att det är sista lovdagen innan skolan börjar igen. GODNATT

du är glad och elegant
du är laktosintolerant
du är strösslet på en glass
du är det roliga i hasch


lördag

Tjoheej. Sitter här hemma nu efter att ha käkat en massa mat, är jättemätt nu.. Blääh! Igår fyllde Fridisen år och det firade vi med massa gott då med, godis, tårta, maat i massor. Usch så mätt man blev! Vi såg i alla fall en jätterolig film, Nördskolan, HAHAH.. Skitrolig! Ni måste se den! Det är med han, Jon Heder, som spelar i Napoleon Dynamite. Mahah. Me love him! ;D Näe, nu ska jag nog ta tag i mitt pluggande lite, pallar inte skjuta på det mer och ikväll bär det av till Wallins där det blir Melodifestivalen och mys!

image102
Jon Heder från Nördskolan.

GRATTIS FRIDA!

image101

EN DAG I GÖTEBORG

Idag har jag och Nina spenderat dagen i Göteborg. Det var tid för massa shopping, trams och matpauser. Det var riktigt roligt! =D Hittade faktiskt ganska mycket spännande saker. Ett par jeans, fyra(!) klänningar, skärp, paraply och glasögon. So I am happy happy happy! Mahaha..

         

Tjohej, tjohoj. Nu ska jag göra en milkshake och titta på Top Model. Ciao.

sovgott :*

Jag är trött och ska lägga mig nu. Jag ska upp tidigt imorn. Jag har i alla fall haft en jättebra dag idag, fast jag inte har gjort nånting nästan. Träningen med Lajsi och One Tree Hill- maratonet med mig själv har gjort denna måndagen bra! GODNATT

I'll be here for you! <3

just a minute!

Denna helgen har jag haft fullt upp med massa roligt att göra så har inte varit vid datan nåt, så här kommer en liten uppdatering på vad som hänt i mitt liv dessa dagarna.

Freadag:  Idag var vi lediga från skolan, mycket skönt må jag säga. På eftermiddan bar det av till Lisa för att fixa oss och inför Chrilles fest. Trevligt! Sen när vi skulle åka dit var bussen sen så vi höll på att missa nästa buss. Amandy hade inte käkat så hon var tvugnen att handla mat och jag och Nina skulle ha läsk. Vi sprang först hela vägen från den ena bussen till den andra, för att sen springa in till Pressbyrån för att handla lite och sen springa ner till tåget för att sen byta till buss. Ja, rörigt var det, men ett litet äventyr skadar ju inte! ;D Haha.. Vi kom i alla fall fram till Billesholm till slut och hade skitskoj! En riktigt lyckad kväll med mycket dans, skvaller och skratt! Klara underhöll med fin sång på scenen och Amandy får priset som kvällens dansbrud! Det blev mycket snack inne på toaletterna och sen kom vår privata taxi som körde hem oss, galet (!) till Amanda där vi somnade gott! =)

              
Lite bilder från Chrilles fest!

Lördag: Jag vaknade vid halv 1 och "råkade" väcka mina kompisar lite smått, sen gick vi upp och käkade frukost och snackade lite. Mysigt! Sen skulle jag och Nina till Örkelljunga, hem till Ninisen, för att ha ett litet Sagan Om Ringen- maraton! Så klart fick vi massa problem på väg till denna bussen med eftersom vi ville ha nåt att käka på bussen. Så vi gick först till ICA för att handla läsk och godis. Men de hade inte det godiset vi ville ha så vi gick mot bussen. Halvvägs dit kom vi på att vi kunde käka nacho-chips så då halvsprang vi tillbaka till ICA för att sen ta bussen till Knutan där vi kunde åka vidare. HAHAH.. att det alltid ska va nåt när vi ska till bussarna! När vi kommit till Nina sen började vi kolla på första filmen, men somnade såklart efter en timme. HAHA.. lyckat! Och vi skulle ha maraton på sagan om ringen! Jaja, vi tog en paus och kollade på Melodifestivalen. Samuel Gajicki (som har gått på min skola) var med! Hihi ;D Glad var jag i alla fall att de skalliga tvillingarna kom vidare, dom var asbra! Vi fortsatte vårt maraton efter lite mat och fick sen besök av Marcus och Johan en liten stund, trevligt värre! Under den andra filmen somnade jag bara under det stora kriget i slutet och i tredje filmen småsov vi resten av filmen.

image96
Gollum i Sagan om Ringen

Söndag: Vi vaknade utvilade och kollade om den sista filmen tills vi hade avklarat vårt maraton! Vi lyckades efter många om och med! JAA! Sen segade vi oss resten av dagen med att baka Oboy-kaka med vårt egna recept och kolla på massa klipp med Björn Gustafsson, vår nya idol!

Tack alla för en underbar helg! <3

fredag!

ÄNTLIGEN FREDAG säger jag bara. Ikväll blir det fest för Chrille, längtar som tusan! Haha! Det ska bli kul i alla fall. Ska först till Lisa och fixa oss lite, sen bär det av till bonnabyn. Just nu har jag skittråkigt. Väntar bara på att klockan ska bli så mycket så att det är dags att åka. Mahahha. . vilket liv man har! Nä, jag ska först hinna duscha och kanske plugga lite om jag pallar. Det känns ju inte alltför kul att plugga nu när man har lov. Aja, det måste göras . Nu ska jag i alla fall duscha så hej svejs!

image90

alla <3 dag

Jag har haft en jättebra dag. Vaknade och såg att solen sken in i mitt rum och blev jätteglad, sen blev jag ännu gladare av att mamma gav oss choklad som alla hjärtans dag - present! Sen åkte jag till skolan där vi hade MåBra-dag. Det var la mysigt och lite småroligt. Sen tog jag mig en minipromenad med Ida, så mysigt! Vi gick genom kyrkogården ioförsig, men det var värsta vårvädret och allt! ;D Efter det stack jag och träffade Ellan på IH, deras skola hade sån fotbollsturnering. Och jag kom ganska tajmat med för det hände massa spännande saker! Lite småkul faktiskt! =) Sen åkte vi hem till henne och käkade våfflor, jummie! Efter det var det dags för träning, spinning var det som gällde idag. Det var helnajs! Nu är jag helt slut och vill bara sova, så godnatt!

OCH NU HAR JAG LOOOOV =D hihihi


japaner <3

Jag har kärat ner mig i japaner, de är så knäppa!
Men jag tror jag måste sluta kolla massa töntiga filmer med dom nu,
denna får avsluta kvällen!


onsdagar är bra

TJAAA

Idag är jag mycket glader, jag har haft årets roligaste onsdag. Fast nästa onsdag kommer nog slå denna, kanske, för då ska jag till Göteborg med Ninisen.

Jaja, det började bra med lite simmande med Lisa, det var riktigt roligt faktiskt och sjukt skönt att bara simma runt. Man kände sig som sjögräs som bara flöt rundor, typ. Sen när vi fixade oss efteråt kom det en massa störda barn och tog på oss och sa "Hååår, fint hååår!" och " Heeeeeej...". Det var lite läskigt faktiskt, men vi skulle gå då iallafall så vi överlevde. Sen var det en seg mattelektion, men tillsammans med Sofia klarar man dom galant! Så smarta som vi kan va ibland!

Lunch på det, köttbullar och sånt gott! Sen hade vi typ en lektion då vi lämnade in vår evo-lab, käkade kladdkaka och kollade på filmer på Youtube med Pelle. ASROLIGT =D Vi kollade på massa japanska filmer! Så himla kul. Här är en , typ dolda kameran i Japan eller nåt.



Efter skolan stack jag, Lisa, Mandy och Nina till stan för att köpe present till Chrille, han har ju trots allt fyllt 18! Så vi hittade lite grejs, sen satte vi oss på Donken och käkade glass. Då kom Said ett tag och snackade med oss sen stack vi ut på stan igen fr att hitta kläder, men alla var så sega efter glassen så det tog typ flera år att komma ner för trapporna, enligt Lisa i alla fall! "Är det imorgon nu eller?" HAHAHHA... sen flummade vi rundor på stan ett tag till.

Efter ett tag var det bara jag och Nina kvar så då stack vi till McDonalds igen och käkade mat den här gången. Första gången på aslänge för vår del så det var riktigt riktigt gott! Men jag ska skärpa mig snart igen, om en vecka eller två. Då blir det ingen mer skräpmat. Expediten var iallafall skitseg och vi fick vänta på 2 hamburgare i en halvtimme. Jag menar, det är McDonalds och det är ändå en snabbmatsrestaurang. Där borde det ju gå snabbt om något.

Jag kom hem sen i alla fall och övningskörde för första gången med en växel-bil, krångligt jo tack! Men det gick bra ändå! Nu är det Top Model som gäller. PUSS

in my heart..!

Bara för att den låten fortfarande är bra.
Dima Bilan - Never let you go

TISDAG

Hej och hejdå.
Jag pallar inte skriva så mycket idag så det blir ett kort inlägg.
Idag var det först skola, vi blev äntligen klara med vår rapport!
Sen käkade jag glass med Nina, jag har börjat bli riktigt syndig nu för tiden, ajabaja!
Stressade hem och bakade paj hur snabbt som helst, det borde nästan bli världsrekord!
Sen var jag barnvakt och nu har jag underhållt mig med att kolla på tv.
Just nu är det Carolina Gynning i Moskva jag kollar på, ganska kul faktiskt! ;D
Måste nog plugga lite med, jag vet inte om vi har prov imorn eller inte, men det är väl bäst att va på det säkra sidan! Haha. .
PUSSHEJ

måndag 11 februari

Idag har det hänt lite småroliga saker hela tiden tycker jag, vilket har gjort denna dagen mycket bra! Det började bra med att jag och Ida gjorde en egen kortlek att spela med, eftersom ingen av oss hade med nån. Sen kollade vi lite film på svenskan och sen var det massa projektplugg. Vår grupp som är så bra ligger nog mycket bra till. Det känns så i alla fall och imorn blir vi förhoppningsvis klara! Det känns bra! ;D Jag och Amanda försökte lyssna på bra musik hela lektionen, men Pelle, vår kära biologilärare satte igång "I love Europe" med Christer Sjögren hela tiden så det gick inte så bra. Han tyckte den var skitbra, haha.. men usch! Den sög! Hahahha.. synd Pelle!

Ida har fått tag på sin borttappade väska så då blev jag glad för hennes skull. Detta firades på Ebbas Fik med lite efterlängtad kladdkaka och massa mys med Nina, Ida, Mandy och Lisa. Efter detta fick vi lite ångest, kladdkaka och måndag går inte riktigt ihop, så vi stack till Friskis och tränade lite! Hahaha..

Efter träningen käkade jag hur mycket mat som helst och segade bara. Så nu måste jag läsa igenom vår rapport och rätta lite grann. Sen ska jag somna gott! Så godnatt på er!

image89

Christer Sjögren.

björn gustafsson i mitt hjärta

Jag har precis kollat på reprisen av melodifestivalen och Björn Gustafsson är nog den sötaste komikern i världen!! ;D Han är så himla kul! Här är hans underbara dans och dikt!


utflykt till råå

Jag lyckades få med mig halva familjen på utflykt. Vi åkte till stranden på Råå och käkade pita-bröd och annat gott, sen gick vi rundor och lyssnade på den enda låten jag har på min mobil. Det var jättemysigt och himlen var underbart vacker! När vi var på väg hem så lyste halva himlen röd! Det var helnajs! =D

              


sweet sunday

Just nu ligger jag bara och segar i sängen med min ansiktsmask. Är lite seg efter gårdagens händelser. Var på 18-årsfest för Andrea och Viola. Det var sjukt roligt, verkligen! Tack för igår, brudar! <3 Nu ska jag föröksa få ihop en liten familjeutflykt, är lite sugen på det faktiskt. Får se om familjen är på med. 

image84


dagens låt

Timbaland feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger 
- Scream

Jag har snart knarkat sönder denna låten, men bra är den i alla fall! ;D

 

LÖRDAG

Vaknade hos Ida efter en riktig skönhetssömn idag. Jag drömde ioförsig att jag hade maginfluensa och att Ida hade hemliga knappar i hela hennes lägenhet, men jag sov gott i alla fall! Sen stack jag och tränade dansaerobic med Lajsi. Vi fick sån skrattattack mitt i allt oför att vi gjorde fel ch sen var det värsta fjortistjejen som dansade värsta  porrdansen! Hahah! Skitkul..! Sen åkte jag, käkade lite och hamnade här. Nu väntar jag bara på att Ellan ska komma så vi kan börja fixa oss inför kvällen. Och tills dess ska jag nog hinna plugga lite. Sen är det 18-årsfest för Andrea som gäller! Ska bli sjukt roligt! ;D

image82

GOD KVÄLL

Tjaa. Är hemma hos Ida nu, med Henna och Mandy. Jag och Ida var på värsta party-jympan idag! Skitroligt! Alla bara tjoar, skriker och hoppar! Så härlig fredagkväll ändå! ;D Nu ska vi i alla fall kolla på på Number 23.CIAO

Friday, I'm in love..not!

Jag älskar fredagar! De är alltid så bra! ;D Har nyss kommit hem och ligger i sängen och latar mig och kollar på MTV (eller som Amandy säger: em-teve) Hahah..!

Ska snart iväg och träna med Ida. Har redan tränat en gång idag, men jag har inget bättre för mig och denna gången fick jag med mig Idisen! <3 Sen ikväll blir det filmkväll med brudarna och en riktig kränge-kväll! PUSS



image81

Bara för att jag vill vara kär..

En torsdagkväll full av skratt!

Efter en tur till Väla för att hämta min efterlängtade mobil var det dags att käka lax. Vi skulle egentligen ha ris till, men eftersom alla gick ifrån köket och började göra annat så brändes det så brandlarmet gick igång. Så istället blev det lite snabbmakaroner till. Men det var gott det med! ;D

Sen var det dags för lite plugg. Men hur mycket tror ni man får gjort när man uppehålls av massa trevligt folk på msn? Inte så långt nej. Så för att komma igång med pluggandet igen så tog jag mig en cykeltur i nattlinnet med Frida sen var det dags att ta nya tag. Jag lyckades skriva en hel del på rapporten faktiskt, men sen orkade jag inte mer och gick ner för lite glass. Då började jag bara tramsa en massa med mamma och Frida, dansa och sjunga massa i köket, och vi skrattade tills vi låg ihopkrupna på golvet, hahaha. så roligt man kan ha det ändå! ;D


Frida: Hannah kan du inte äta här nere med mig? Jag vill ha sällskap.

Hannah: Nä, jag ska äta på mitt rum. Men du kan komma upp och sitta på mitt rum om du vill.

Frida: Sitta på mitt rum?

Hannah: Ja, då kommer vi nog närmre varandra. (vi har rummen bredvid varandra)

HAHa..

Well well, det blev dags för ännu mera plugg och sen när jag inte palla mer började massa annat folk snacka med mig istället och då fick jag en ännu bättre anledning till att inte plugga och inte sova utan bara nörda mig framför datan.

Helt plötsligt kommer Frida inspringande på mitt rum och liknar denna varelsen.. Shiet alltså! Hahahha. . jag blev nästan rädd för henne!


image80

GODNATT


GRATTIS ANDREA <3

image79

Tjaa!

Igår hände det en massa grejs jag inte kunde blogga om pga att jag inte kunde logga in här. BLÄ på det! Jaja, efter en spännande skoldag gick jag på stan med Natalie och Ellan för att handla present till Andrea. Hon fyller ju 18 år! ;D Så vi hittade lite fina saker och strövade rundor på Kullagatan. Sen stack jag och Nattis till hennes skola och fixade lite grejs och sen satt vi på Donken och hängde.

Efter det skulle jag träna - ännu ett jobbigt pass denna veckan! Men det var riktigt skönt i alla fall! Och jag känner mig så himlans duktig när jag tränat så mycket! ;D

Jag kom hem sen i alla fall och käkade min efterlängtade köttfärspaj! Hade längtat efter den hela dagen! Haha.. Sen skulle jag sätta mig och plugga framför tvn, men jag fastnade i en skitbra film! Phone Booth, heter den och den var riktigt bra! Jag satt som fastklistrad hela tiden! Men lite läskig var den också. Och ja, jag rekommenderar den starkt!

Eftersom det inte blev så mycket plugg så ska jag sätta mig med det nu. Är i skolan nu, en timme för tidigt..igen! Haha! Men pallar inta ta tåget in längre så det är mycket skönare att få skjuts och då får jag sitta här och nörda mig istället! PUSSHAJ.

GODMORGON

Nu sitter jag i skolan och segar. Lyssnar på musik och har lite trevligt morgonsnack med Kash, Klara och Lovisa. Ska snart vara flitig och göra lite matte. Efter det är det dags för mat, och jag är redan hungrig! Haha.. Sen blir det massa projekt-grejer som ska göras i eftermiddag. Och efter det ska jag gå på stan och fixa lite smågrejer med Nattis och Ellan. Och förhoppningsvis slutar jag dagen med ett träningspass på Friskis! Ha en fin dag allihopa! ;D

image78

tisdag 5 februari

Tjoheej! Ännu en bra dag har passerat förbi och nu går den mot sitt slut. Ska sova snart!

Det har i alla fall varit ännu en toppendag! Jag hade skitskoj i skolan, en riktigt flummig dag. Som vanligt nu för tiden. Men vi lyckas jobba lite ändå! Efter skolan följde jag Amanda hem för att fördriva lite tid, men det var trevligt. Henne kan man ha hur långa pratstunder som helst med. Du är bra du, Mandy! <3

När jag lämnat av henne, gick jag till Friskis och tränade skivstång / spin med Ida. Det var sjukt jobbigt, men det är riktigt skönt nu efter. Fast å andra sidan hjälpte det inte så mycket att jag tränade idag, för jag var jätteonyttig. Käkade pommes med kyckling när jag kom hem, sen blev det semlor på det .. Haha! Bra Hannah! Men det är ju trots allt fettisdagen!

Förresten, säger man fet-tisdagen eller fettis-dagen?

Sen unnade jag mig lite tv-tittande, Gossip Girl och Carolina Gynning. Hon är så rolig! Idag skulle hon spela in en egen låt, shiet säger jag bara.. ! Haha. . ;D

Nu måste jag sova, det gör jag alldeles för lite. Och sover man för lite kan man få diabetes läste jag nånstans. Och sover man för mycket blir man överviktigt. Det är jobbigt det där med sömn.. SOVGOTT!

he doesn't love you


Första måndagen utan träning.. ;O

Nu är jag hemma från skolan och har käkat och så. Ska snart ta mig i kragen och börja plugga lite. Matten och svenskan måste bli klar snart. Jag känner faktiskt att jag är på plugg-humör, hur ovanligt det än kan vara. Sen är detta första måndagen detta året som jag inte tränar, det känns helt konstigt och jag har typ inget att göra. HaHA.. men jag är glad ändå! Skolan flöt på som smör i solsken (?) och jag hade sjukt roligt hela tiden! Sen blev jag bara gladare när polisen hade ringt skolan och sagt att de hittat mitt matkort och träningskort! IIiih ;D Så nu behöver jag inte oroa mig för det. Lite synd bara att bankkortet och mina pengar försvann. Men men, det är smällar man får ta. Nu dissar jag datan och sätter mig på mitt rum och börjar uggla. Ha en bra måndag allihopa! PUSS

gently by safe

Nu sitter jag i skolan och pluggar för fullt. Det känns som att vi går på universitetet och skriver krångliga rapporter på engelska. Men det är himlans roligt och man känner sig riktigt duktig! Nu måste jag fortsätta jobba med mina svengelska kompanjoner, så.. See ya! 

Amandas försök till att översätta sakta men säkert
- gently by safe!  

Vad säger man egentligen?

saknade vän <3

Du är nog världens sötaste kompis man kan ha!
Helt underbart snygg är du. Till och med när du fular dig!
Du är en fantastiskt bra vän, Ellan! <3

image77

new shoes

Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes.

- Paolo Nutini

image76
Skor från Asos Är dom inte bara så heeeta? ;O Mahhaa..

en låt för denna söndag

Ken Ring - Kelian


sova?

Adam och bilddagboken har lyckats hålla mig vaken i en timme för länge.
Så nu är det dags att sova för min del.
Känns som att jag är värd lite sömn inatt.

SOVGOTT

En lördagskväll i Helsingborg!

Ikväll var det fest hos Martin som gällde, så jag åkte dit ikväll. Det var massa trevligt folk och vi hade skitkul! Dansade och hade allmänt skoj! Sen när jag skulle dra märkte jag att nån hade snott en massa grejer från min väska. Så nu är jag av med pengar, matkort och lite sånt. Så himla onödigt! Vad ska man med mina grejer till liksom? Palla..! Men det löser sig hoppas jag!

Mamma hämtade mig sen vid halv 2 så då åkte vi hem. När vi åkte förbi MAXI's tomma parkering så blev jag så sugen på att övningsköra och det blev mamma också! Så där körde jag och mamma rundor mitt i natten. Sen kom polisen och skulle tanka på macken bredvid. Och tror ni inte dom följer efter oss på vägen hem? HAHAH.. de satte till och med igång blåljusen. Så vi stannade såklart och då kom farbor Blå och sa att vi såg skumma ut. Tydligen hade vi kört konstigt och utan ljuset på. Men vi körde ju trots allt rundor på en parkering mitt i natten utan ljus. Så man kan ju förstå att polisen undrade lite kanske. Haha.. ett litet äventyr där ja!

Nu är jag i alla fall hemma så nu ska jag sova. GODNATT


I'm walking on sunshine!

I torsdes var jag hos Ida efter en rolig friluftsdag. Vi bakade kladdkaka, lagade skitgod mat och kollade på film! New York Minute och Tvillingarna på Bahamas. Så vi hade lite Olsen-tvillingarna-mini-maraton! Men det var trevligt!
image74
Vi unnade oss lite efterrätt. Kladdkaka med kiwi och päron. jummiE!

Sen var det ju skola dan efter och vi jobbade flitigt minsann..(NOT).. Mahaha! Jag, Henna, Nina och Ida åkte skridskor efter skolan sen. Det var helnaajs! Vi åkte rundor som skridskoprinsessor i flera timmar, fikade ännu mer och trillade lite med.   

image75
Ida, Henna och Nina! Mina älskade skridsko-prinsessor! <3

På kvällen drog vi till Isabell som hade tjejkväll. Det var jättemysigt! Massa tjejer från klassen, pizza, tjejsnack och skitbra filmer. Vi såg I hennes skor och Dagboken. Dagboken är så himla bra! Jag älskar den! ;D

Jag är en glad prick efter dessa underbara dagar som jag bara spenderat med er! Ni betyder! <3

RSS 2.0