GOTLAND

Nu drar jag till Gotland. Alla här hemma i fastlandet får ha en mycket trevlig sommar! Är tillbaka igen den 10 aug. då jag hunnit vara på Frizon med! Puss så länge!


.................................


jagsaknardig.
ochvillträffadigsnartigen.
mendetärnogganskaomöjligt.

jagtrorjagövelever.

<3

I Kissed A Girl - Katy Perry



Texten är kanske inte den bästa, men det är den jag lyssnat på hela kvällen nu.
Blandat med lite Arash, Chris Brown och Kat DeLuna. Det är naaajs!

sista söndagen i juli

Här sitter jag nu efter en lång dag stående i en glasskiosk. Är lite trött på det nu, men jag har blivit lite rikare efter denna helgen i alla fall så det är skönt! Imorn ska jag ge mig ut på en runda med mamma och leta kamera . Känner att jag behöver en ny nu innan Gotland och Frizon.  Min andra har blivit lite seg och gammal efter alla dessa år vi haft tillsammans. Men det har varit två underbara år ska jag säga. Alla dessa minnen vi fått tillsammans.

Ja, nu ska jag inte bli nostalgisk. Ibland behöver man gå vidare i livet och det ska jag göra nu. På tisdag åker familjen till Gotland och det har jag nog inte sett fram emot så mycket som nu. Saknar Josefine Pralin och den friska luften. Så det ska bli mysigt!

Helsingborgsfestivalen som varit i helgen har också varit mysig. På alla möjjiga sätt. Tyvärr så blev det ingen dans med Ellis i år, men det tar vi igen snart! Jobbet i glasskiosken är också slut nu för ett tag. Har kanske jobbat min sista dag idag, men jag vet inte säkert. Innan jag gick sa bossen "Tack för den här tiden!" Men jag får väl se vad som händer.

Nu ska jag gå och ta en dusch innan jag ska vaxa benen!! Vet inte riktigt om jag vågar än, men jag känner att det är dags nu, innan jag börjar se ut som en gorilla! Det är ju inte så attraktivt, eller hur? Ha det bra, alla gorillor och icke-gorillor där ute! PUSS!

 



Frida har köpt ny kamera och jag ställde såklart upp på att bli fotad när
hon skulle testa den här hemma! Jag diggar den.


Suddenly i'm flying, flying high in the sky

Jag har precis kommit in i min vakna-tidigt-sömn nu och det är faktiskt riktigt skönt. Lagom nu till när solen kommer fram och allt, för då hinner man göra så mycket. Idag ska vi nog med familjen till Ängelholm och åka båt, grilla och bada med våra vänner därifrån. Sen om vi kommer hem i tid så blir det väl en sväng in på festivalen antar jag.

Igår var det jobb som gällde nästan hela dagen. Det var väl helt okej, men blev ganska uttråkad efter ett tag. Men att jag skulle träffa Ellan igen höll min energi uppe! Vi sågs i stan efter att jag ätit lite med min syster. Så vi gick rundor och kollade lite artister och dansbanan där vi ägde förra året, haha! (Alla gamla par som dansar är så sjukt söta!) Lite senare träffade vi Calle Cooling och hans gäng och gick en sväng med dom. Lämnade Ellis Bellis vid Knutan och drog och tittade på Mange Schmidt, han är grym!

Nu är det dags för min morgonpromenad i detta fina väder.
Jag önskar er alla en underbar dag! PUSS.



picknick i båstad

 


utflykt på gång

Nu ska familjen bege sig ut på utflykt till Bolmen (?) och paddla med några släktingar. Jag är redo så här ska det tas i för kung och fosterland. Men först blir det en god frukost med grova mackor med keso på + ett glas mjölk och en nektarin. Sen blir det att läsa SOLO på vägen dit. HIhihi. Det verkar bli en bra dag trots allt! :)

PUSSHEJ LEVERPASTEJ

seeeegt

Allt är så segt just nu. Jag är skittrött och orkar inte göra något. Har inget att längta efter eller att göra, allt är så deppigt just nu. Och jag saknar så många och så mycket. Hoppas ni där ute har det bra i alla fall! :)

Miss Hanni Banni

mittbena är dagens grej

  ¨


black and gold. over and out.

if a black man is rasist, is it okay?

Jag sitter här nu och lyssnar på Katie Meluhas låtar, alla lika fina och lika bra! Alla andra har redan tröttnat på dom, men det har inte jag minsann! :)

Jag har i alla fall precis lagat mat till familjen. Eller ja, till dom som är hemma - Frida och mamma. Det blev ris, kotletter och kryddad bairnesås. Mycket gott om jag själv får säga det. Speciellt med all den tid jag spenderar i köket nu för tiden. Det blir bakning efter bakning nu när jag bara går hemma. Igår blev det en blandning av chokladmuffins och cupcakes och snart ska jag dra med min syster ut i köket och baka blåbärspaj. Det var längesen!

Hoppas ni alla har en bra dag i alla fall, för det ska jag ha! PUSS.

mina favoriter

Jag har precis kollat på Fools gold, en riktigt bra film faktiskt. Det är en typisk romantisk komedi, sån som jag gillar! Lite kärlek. Lite spänning. Och lite skratt. En bra blandning helt enkelt.


Kate Hudson & Matthew McConaughey

TISDAG 15

Söndagen och måndagen var så sega och det hände inte mycket då ska jag säga. Jag fick däremot stor lust att åka till Malmö och lyckades dra med mig Nina och Ida. Så igår tog vi oss en tripp till Malmö där vi fikade och shoppade lite. Det blev mest fönstershopping men det var trevligt ändå! :)

 

LÖRDAG 12

Idag vaknade vi lagom tidigt och begav oss nästan genast till stranden. Där hann vi vara i någon timme eller två tills det började åska och blixtra. Regnet öste ner och vi sprang där genom halva Båstad innan vi äntligen kom in i Idas hus. Där blev det lite mys framför tvn och så innan huset invaderades av stora pojkar. Då blev det fart på oss med kan jag säga. Fixa fixa och käka käka. Gott med lite mat ska jag säga. Sen stack vi till stranden igen och satte oss med vårt godis på piren. Det var riktigt mysigt faktiskt och vi fick många stockholmare som besökare under kvällen! :)


Vi springer rundor i bikini genom halva stan och alla glor som de inte sett
några levande varelser innan. Haha! Lite roligt var det ändå! ;D



Henna och jag runt 12 då vår myskväll vid stranden tagit slut. Tack Karl för
lånet av tröjan! Mahha. Nu var det dags att fixa till oss och dra ut för att träffa lite folk .



FREDAG 11

Morgonen var ganska seg, men jag laddade upp för kvällens stora händelse - att spela paintball! Och tjohej, vad roligt det var! Man fick en riktig adrenalin-kickav att vara inne på banorna och ständigt stå inför dilemmat om att bli skjuten eller att skjuta. Jag lämnade banan med 2 riktigt feta blåmärken på benet och ett stort leende. Detta skulle jag lätt kunna göra om! 

 

TORSDAG 10

Denna dagen har jag redan berättat om. Men det var frisören, stan med Henna och bio med Natalie som gällde och det var en riktigt mysig dag. Först att bli ompysslad och sen att gå och fika, sen titta på en underbart bra film!

ONSDAG 9

En tripp till Båstad, där Idisen min lilla älskling bor! Där stannade vi ett tag,
men här kommer endast bilderna från den roliga onsdagen!


  

Kändisvolleybollen i Båstad med mina brudar - Ida & Henna

  
Amandy joinade oss också senare och det blev glass, middag och film.


LOGH - an alliance of hearts


taylor momsen

Jenny Humphrey som är lillasystern i Gossip Girl är visst den lilla flickan Cindy i Grinchen. Det hade jag minsann ingen aning om tidigare.. Men där ser man! Lika söt då som nu! :)


min. dag. har. varit. ganska. tråkig. faktiskt.


i am back

Nu har jag sovit ut efter nästan en mysig vecka i Båstad. Uppdatering om vad som hänt där kommer senare när jag har fått bilder. Annars ska jag bara ha en mysdag här hemma. PUSS PUSS.

PAINTBALL

Nu är det paintball som gäller. Ska bara packa ner lite saker i väskan sen bär det av till skjut-fältet. Mahhaha..! Nä, ärligt talat så vet jag inte vad jag har gett mig in i, men det blir nog roligt! Nu måste jag kila så jag inte missar tåget. PUSSHAJ.


jag är död

Jag lever inte längre. Jag har ont i hela kroppen. Knä, huvud, armar och fötter. Jag har inte en aning om varför, men ont gör det. Och jag vet inte hur jag ska klara mig genom kvällens paintball - spelande..? Aja, jag får väl vara en ihärdig soldat och stå upp för mitt team. Nu ska jag gå och läsa tidningen och lyssna på The Kooks. BYE BYE BIRDIE.


jag lever.

Just nu sitter jag hemma i mitt kök efter en mysig tur till Båstad. (Bilder kommer lite senare, när jag fått dom av Idisen..) Det var mycket volleyboll, kändisar och skoj. Skämt. Diska & dansa! Film och godis. Stranden. Aah, det var mycket mysigt så att säga! Tack brudar för denna stund. Ni är underbara! <3

Idag vaknade vi av en skön Lejonkungen-låt, käkade god frukost och begav oss sen hem till Helsingborg. Jag stack till frisören och klippte mig lite. Ingen big deal - det blev bara topparna! Och sen träffade jag Henna igen. Vi tog oss en liten matrunda i stan efter en liten promenad. Tittade på folk, snackade och hälsade på Said. Sen tog jag tåget hem och hann vara hemma i 20 minuter innan jag skulle tillbaka igen och gå på bio med Natalie . Det var äntligen dags för oss att se Sex and the city - filmen! Och det är jag sjukt glad över att vi gjorde för den var sjukt bra! Ni som varit lika sega som oss, gå och se den! ;D

Nu är jag alldeles för trött för att vara uppe, även om det är väldigt mysigt att bara sitta och lyssnar på musik i shorts och Fridas tjocketröja. Snacka med lite folk och bara surfa på internet (som kooola flikkoor säger!). Eller inte. Nu blev jag sugen på att sova. Godnatt!


Cupcakes a la Hannah

Igår kväll gjorde jag ett nytt försök för att baka cupcakes - och jag lyckades! Titta bara vilka skönheter de blev! Och roligt var det att baka dom också. Det blir fler sånna här, amerikanska muffins som man kallar det! Sen var jag på så gott humör också så jag gick med ett par till farmor och farfar. Och jag ska nog ta med mig några till mina flickor idag. Ska ju träffa på dom i Båstad snart! Ha en bra dag allihopa! :) KRAM.


brave new worlds

På regniga dagar gör jag inget vettigt. Nu har jag bara suttit och klippt och klistrat, men det var helt okej det med. Dags för lite köttbullar snart känner jag med. Börjar bli hungrig!


Natasha Bedingfield - Soulmate

Det blev en till låt, så här väldigt tätt inpå den förra. Men denna är väldigt vacker. Faktiskt.

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone.



tisdag 8

Igår, efter att jag varit hos doktorn och käkat en glass med mamma, åkte jag hem till Ellan. Vi bakade cupcakes (!) och kollade på Kalle och chokladfabriken. Det var mysigt! :)

Cupcakesen som såg jättefina ut i bak-boken blev så klart inte lika fina i verkligheten. Det skulle vara sån glasyr som en topp (ungefär som en mjukglass) men när vi gjorde det så rann de ut och blev helt platt. Lyckat? Nej, inte riktigt. Goda? Njaa, tveksamt. Själva muffinsen som är under var skitgod, har inte käkat så god muffins på jättelänge, men det som var ovanpå smakade endast socker och det var lite för sött. Men nästa gång ska jag försöka mig på ett nytt recept så då blir det nog bättre! Ett där det inte är så mycket socker och där man får använda fint strössel ovanpå! Det kommer bli succe! Det känner jag på mig.

Kalle och Chokladfabriken passade vi på att se nu när vi käkade choklad - cupcakes! Eftersom vi inte sett den än så tyckte vi det var ett passande tillfälle. Det var väldigt rolig och ganska bra tyckte jag. Men Willy Wonka var ju helt konstig och knäpp. Men å andra sidan så får ju alltid Johnny Depp spela sånna roller där de är lite sjuka i huvudet. Den får väl 3 av 5 chokladbitar.

Nu ska jag ta mig en liten dusch och sen ska jag göra lite våfflor. Annars har jag inga planer för resten av dagen så det blir bara till att slappa . Ska bli skönt!  Vi hörs och ses! PUSS! :)

 


july 2008


bag in da box

Ja, den är töntigt dålig, men jag kan inte sluta lyssna på den!


ny vecka

Nu börjar den 5e veckan av vårt sommarlov, tiden har verkligen gått undan ska jag säga! Men nu är jobbet över så nu ska jag bara chilla resten av sommaren. Eller jo, sälja glass får jag väl göra nån dag med. Måste ringa glass-gubben kom jag på! Maah.

Båstad-veckan är igång nu och jag tänkte dra dit någon dag. Vill så gärna träffa Ida med så det är ju passande! På fredag ska Kakan firas och idag ska jag träffa Ellis Bellis! Long time ago, yes!

Är väldigt hungrig nu så det passar bra med lite frukost också. Jag ska unna mig något riktigt gott nu så får se vad det blir - lyxfrukost a la Hannah! PUSS.


maybe not

I'm gonna scream out loud
I wanna make no sound
Wanna know what I love
I want it, maybe not

I'm gonna face my fears
I wanna hold my tears
wanna know what I love
I want it, maybe not



long time ago

Nu var det minsann längesen jag bloggade, men ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inte pallat. Vem vill sitta inne och blogga när solen skiner? Inte jag i alla fall.

Helgen kan jag sammanfatta lite kort med att jag slutade på jobbet som bibliotekarie i fredags, och lycklig var jag minsann då! Det var riktigt skönt och jag var så glad när jag gick därifrån! En glass fick jag på vägen med så det var inte helt fel! Jag åkte hem en snabbis och läste lite ute i trädgården innan det var dags att bege sig till Örkelljunga och Nina. Där grillades det och vi tittade på film, gick en långpromenad och snackade en massa. Kul att träffa dig igen, det var så länge sen! :)

Nästa dag vaknade vi ljuvligt av fågelkvitter och jag fick minsann frukost på sängen (!) hOhHoo! Då var det lördag och vi begav oss till stranden i Ängelholm med Matilda. Det var mysigt och lite färg fick man till och med. Det behövdes kan jag säga! Efter att ha varit isolerad i 3 veckor! maha.. Sen hängde vi lite på Råbocka camping och käkade mat innan jag stack hem. Väl hemma tittade jag på White Chics med Anton, och den är så sjukt rolig! Man skrattar ju genom hela filmen! ;D

Idag, söndag, åkte familjen till mormor och morfar! Där var det grillning och god mat på gång. Det var ljuvligt gott och mysigt med en mini-släkt-träff såhär på söndag eftermiddagen. När vi kommit hem lekte jag och Anton hela tiden tills nu så jag är ganska slut efter all energi jag gjort av med. Nu är det dags för lite natt-chat och sen ska jag sova! :) GODNATT.


RSS 2.0