ICE ICE BABY



f r i d a y

Juldagen igår började med frukostmys och julklappsöppning. Framåt kvällen träffade vi kusinerna och gick på bio, Yesman blev det. En mycket rolig film med Jim Carrey. Idag öppnades dörrarna för mellandagsrean och där var jag på plats med Ellan & Jossan så nu har man hittat lite roliga saker med. Bytade tillochmed om mitt i affären för att köerna var så långa, men äsch, vad spelar det för roll liksom? Nu ska jag nog dra till farmor och träffa lite släktingar. God fortsättning!

 
Lite allvarlig jag ser ut på bilden då, haha! Men den bjuder jag på .

merry christmas


23 december

Lill-jul idag och julgodis ska bakas. Först blir det ett besök hos Wallins bara där vi ska käka middag och spela spel och lite annat mysigt. Sen har jag och mamma hunnit vara på Väla idag. Jag är på sko-jakt, men jag hittar inte mycket ska jag säga. Skattjakten får fortsätta efter jul istället. Nu ska jag hoppa in i bilen, puss!


bellydance

Nu har jag dansat magdans i säkert en timme här framför speglen. Det är sjukt kul, men man får ont i magen av det. Jag  ska inte ge mig i alla fall, till sommaren ska jag vara proffs. Förövrigt så har jag jobbat idag, sen åkte jag med mamma och Frida till Familia, shoppade lite och kollade på idolerna som var där. Trevligt värre. Nu ska jag dansa vidare. Puss!



den tjugonde

Nu var det några dagar sen jag bloggade sist, men här kommer en liten uppdatering på vad som har hänt. De senaste dagarna i skolan var det bara en massa lek och tävlingar, fika och mys så det har varit skönt. Igår hade vi julavslutning så nu är vi fria i några veckor! Efterlängtat kan jag ju säga. Jag har även hunnit handla de sista julklapparna, träffat Calle och haft myskväll här hemma. Förnyat träningskortet har jag också gjort så nu ska det börja tränas igen! Nu blir det nog läggdags för min del skulle jag tro. Hoppas ni haft en bra vecka! Godnatt.


Mitt örhänge jag knåpade ihop till julavslutningen,
tyckte det var lite passande så här i juletider.


Följ min blogg med bloglovin

jordskalv i skåne

Jag kände inte av något, men jag vaknade till nyheterna på radion då de sa att det varit jordskalv i Skåne. Lite spännande och lite läskigt. Men nu ska jag iväg till körskolan och köra. Puss & Kram!

drop in the ocean

Lucia dagen spenderades på jobbet och hos Natalie. Äntligen fick jag se deras nya hus som var sjukt fint ! Det blev en massa mys med film och tjejsnack. Vi käka lite frukost dagen därpå och tog sen tåget från LA. Jag jobbade lite till och kom sen hem till en massa plugg. I mina plugg-pauser, vilka blev ganska långa och många, klädde vi granen och skickade julkort. Min julstämning har aldrig varit så här på topp innan, it's wonderful!

Idag skrev jag ett prov i skolan och sen kollade vi film så det var en rätt så lugn dag kan man ju säga. När jag kom hem började jag storstäda mitt rum för att sedan möblera om och julpynta lite. Så nu var det fixat och jag har fått träningen för dagen! Dags att nanna nu, sovgott!


Drop in the ocean med Ron Pope är förövrigt den bästa låten just nu.

fredag 12

Det blev ingen riktig lussevaka denna natt, men jag hade roligt ändå. Det var överraskningsfest för Martina som fyllt 18 år, så det blev massa mat och dans. Det var riktigt kul faktiskt! Och att åka hem i 160 km/h avslutade kvällen bra.

   
   
Klicka på bilderna för att de ska bli större. Grattis Martina!

LUCIA

I skolan idag var det luciatåg på gång. Pepparkakor och julmust. Slappande i sofforna och massa mys. Det var trevligt! Nu bär det av till Svalöv, en av alla hålor här i Skåne. Pusshej!


den elfte i tolfte

Igår var jag i skolan helt i onödan. Jag gymmade lite på morgonen, men sen tramsade jag bara rundor på skolan, käkade lunch och gick på stan med Kash. Mamma hämtade upp mig och så åkte vi till Väla, fixade lite småsaker och så. Där träffade jag Nina så jag följde med henne hem. Vi gjorde lite julkort, pratade i telefon och lekte med hennes hund innan vi somnade. Det var det, hejsvejs!  

 

a billion candles burning

Nu är mattekursen slut, både bra och dåligt. Men det är inget mer räknande innan jul nu i alla fall så det är ju skönt. Vi hade möte med studentkommittén idag med och efter det gick jag och Ida en sväng på stan. Vi var med om en himla rolig krock också, vi gick bara rätt in i varandra! Ja, lite för internt för att fatta kanske, men kul var det. Jag övningskörde en liten sväng och nu sitter jag och snackar med uttråkade Henna på msn. Jag känner att det är dags för mig att sova lite också kanske så jag tror jag lägger mig tidigt ikväll. Godnatt allihop!



Förresten så är det bara 184 dagar kvar till studenten!

niondedecember

Just nu sitter jag och dricker italiensk varm choklad och kollar på en film från 40-talet, den är bara så mysig. Allt är svart och vitt och alla springer runt som yra hönor. Jag sitter här hemma och skrattar för mig själv. Men nu är det dags att plugga lite. Ciao bellas!



work of henna


JULMIDDAG

Igår hade jag och Ida ordnat en liten julmiddag hemma hos henne. Det var mat, prat och julklappsöppning!  Jag har ont i magen idag så mycket som jag skrattade. Tack allihopa för en riktigt rolig kväll!

 
Tomtenissarna Hannah & Ida.              Kazhal.

Lovisa och Ida käkar middag.

Henna, Kazhal och Linnea.

madonna goes luis vuitton


Fräck bild tycker jag. Men jag gillar varken märket eller Madonna.
Bilden var som sagt cool i alla fall och det var bara det jag ville ha sagt.

4 december

Goddagens! Imorse vaknade jag upp och skickade iväg barnen till skolan, jag kände mig som en mamma, innan jag gick och la mig framför tvn igen. Surfade rundor på internet innan jag åkte till skolan och käkade lunch. Efter det pluggade jag och Nina, sen hann vi med att sjunga lite julsånger också! Nu är jag hemma och bakar lussebullar tills imorn. Men nu är det dags att knåda vidare. Pusshej leverpastej!


3 december

Ett krångligt matteprov startade dagen och jag har inte den minsta aning om hur det gick, provet var helt knäppt. Men man kan bara hoppas på det bästa! Efter skolan var det möte med studentkommittén och vi har massa bra idéer som ska fixas och göras nu, det är så roligt!

Jag träffade Ellan sen och så gick vi och fikade, på två ställen! Sen bar det av till filmgala och när jag kom hem var jag helt slut så då somnade jag nästan direkt. Men det var en bra dag och det ska bli en lika bra dag idag! Pusshej!


1 december

Det enda som finns i min skalle nu är en massa mattetal. Det är prov på onsdag och jag håller på att bli galen på dessa siffror . Men det ska inte få stoppa min julkänsla! Julkalendern började idag, det var julskyltning igår och på fredag är det julmiddag. God jul i förväg! Nu ska jag gräva ner mig i min mattebok.. 

 

RSS 2.0