HALLOWEEEEEN @ TEMPEL

Efter en veckas jobb hade vi gjort oss förtjänta av en utgång. Efter lite middag hos Mandisen begav vi oss ut på stan och dansande rundor! En lyckad kväll var det minsann. Nu ska jag ut i skogen och vandra med familjen. Trevlig helg!






CALLE 20

I lördags firades Calle som fyllde hela 20 år. Det var fullt ös hela kvällen tills potatisarna kom och ställde till det. En riktigt rolig kväll var det i alla fall, så tack!


 


höstmys så det skriker om det.

Igår åkte jag hem till Ellinor, där hade vi myskväll med film och en massa gott. Tjejsnack in på småtimmarna och en himla massa skratt. Vi hittade vår gamla dagbok från några år tillbaka och skrattade så tårarna rann. Ohja, det var en kul kväll! Idag har jag kollat på Idol med mamma och Anton och laddar starkt inför högskoleprovet imorn. Det blir en lång dag så jag tror jag går och lägger mig snart. Hoppas ni haft en bra fredag, godnatt!



1. Natalie och jag flummar på som vanligt 2. Världens sötaste kattunge!

TOORSDAG 22/10

Vaknade upp med träningsvärk i hela kroppen, haha! Igår provade jag och Ida på ett pass, bosu, där man tränar på en halv boll. Riktigt roligt var det faktiskt! Och i tisdags smugglade vi in lite Subwaymat på Olympia där vi kollade in U21-matchen. Nu ska jag snart åka till Väla och ikväll blir det filmkväll med Natalie och Ellinor.


Ida & jag på Olympia i tisdags.

mezo unt tivoli

Fredagskvällen började med en mysig middag på Mezo med några gamla klasskompisar, sen körde vi en runda i stan innan vi drog ut till Tivoli och dansade. En sjukt rolig kväll, tack alla! Nu ska jag käka mat och sen bär det av till jobbet. Ha en bra dag, puss & kraam.






MUUUUUMS.

Idag har jag träffat Ida. Vi käkade lunch på Ebbas fik, besökte gamla skolan och käkade sen glass på Pistachia. Nu är jag hemma igen och ska närsomhelst köra iväg för en kvälls jobb. Auf wiedersen!


promenad i pålsjö

Igår tog jag tillsammans med mina bästa vänner en mysig promenad i Pålsjö Skog. Det blev lite fika och en massa tjejsnack hela dagen, det gillas!




09-10-12

Hela dagen idag har jag varit hemma med min sjuka lillebror. Målat ett bord och städat rummet har jag hunnit med också. Nyss fick jag ett samtal från USA, läskigt värre! Men snart kanske det bär av mot USA ändå. Nu ska jag baka muffins för imorn blir det picknick med mina älskade vänner!


Anton min kära bror har snytit sig rejält idag!


......

En stressig dag på jobbet är över. Nu bär det av mot Väla och sen blir det fotbollskväll hos Wallinosen. Ha det gött, pusshej!


thursday 22:31

Började dagen med att snooza i en timme, men till slut tvingade jag mig upp och åkte till jobbet. Efter det blev det ett hårt träningspass med Ida innan vi käkade oss mätta på Subway. Riktigt mumsigt var det. Resten av kvällen har bestått av glass och en mass tv-tittande. Hoppas ni haft en bra torsdag!


bowling a la donken

Idag har jag varit chaufför åt hela familjen och kört typ överallt. Efter att ha följt med Anton till hans tennisträning åkte jag hem till Ellinor ett litet tag, snackade och käkade lite mackor. Klockan 5 var det dags för bowling med jobbet vilket var riktigt roligt! Nu blir det Greys Anatomy och glass i stora lass, puss!



1. Patryk & Matilda 2. Jane in action 3. Emelie

23:06 godnatt

Idag har jag bestämt mig för att köpa en kamera, har beställt hem en nu och längtar otroligt mycket tills jag får den i veckan! Annars idag har jag varit duktig och bokat frisörtid och jobbat några timmar. Efter en promenad i höst-vädret så blev det hemlagad pizza och Desperate Housewives på tv. Läggdags nu, sovgott!


sundance kid.

Det blev inget kameraköp idag, men ska nog hitta någon snart. Någon som har något tips? Efter en kul dag på Väla med Natalie fick jag istället med mig lite underkläder och smycken. Nu ska jag titta på Hål i Väggen och sen somna gott, det är en lång jobb-vecka framför mig. Ciao!


Natalie dansande på Landskronakarnevalen i somras.

älskade nollan

Det blev ingen läggdags innan. Andreas kom förbi en snabbis och vi spelade lite tv-spel och hade det skoj. Nu har han åkt igen så nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon drar jag till Väla med Natalie, sovgott!


Ellinor, Natalie, Andreas, jag & Andrea i nollan.

cardinal aka karneval

Fredag är lika med fest, eller ja det blev i alla fall en liten utgång med Nina och Julia igår. En galet rolig kväll på stan där vi till slut hamnade på Le Cardinal. Idag har jag kört rundor och gjort lite ärenden med Frida och imorgon tänkte jag ge mig ut för att hitta en ny kamera. Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt Vänner, godnatt mina vänner!


Bild från förrförra fredagen, kvällen som började hos Henna och slutade på KebabHouse.

RSS 2.0