yesterday,

all my trouble seemed so far away..

Igår, var det som sagt fredag, och då var jag riktigt glader. Solen sken och då kan inte jag vara på dåligt humör, så är det bara! Efter skolan hade jag picknick med Amanda och Ida i stadsparken. Vi käkade lite lunch och hade det trevligt!

 

Sen begav jag mig till jobbet och serverade glass i några timmar. Den coola tanten kom och köpte whiskey-glass, Ida! HAHA.. Jaja, det gick bra i alla fall. Lite rikare blir man ju. Sen stack jag hem en sväng och käkade middag ute i trädgården med mamma och systrarna. En liten tjejmiddag blev det så det var mysigt!

Lite senare var det dags för mig att bege mig in mot stan, där jag skulle träffa Ellan, så jag övningskörde. Det gick helt konstigt! Alltså, det var nåt fel på bilen tror jag.. not! Men jag var väl tankspridd eller nåt. Jaja, jag kom fram i alla fall. Så vi gick och handlade lite sen cyklade vi ner till Gröningen och började grilla. Sen kom massa andra grabs och joinade oss så det var skoj! ;D



Nu ska jag snart iväg och träna med mamma och därefter blir det stranden med Henna och Ida! PUSS PUSS

en gång var det vinter..

..men nu är det sommar och jag ska träffa ellan . sen blir det grillning på gröningen.
fredag idag och allt. då blir man automatiskt på bra humör. det är bra tycker jag!
efter skolan hade jag, ida och mandy picknick i parken. mys pys!
nej, nu har jag bråttom.

tjohej.


vad vore en bal på slottet

 
Skönheten själv - Josefine!

Hon skulle platsa i en sån där saga ni vet.
Där pumpor förvandlas till en vagn och möss till hästar.
Då man måste vara hemma innan klockan slår 12.
Ja, resten kan ni, men ja minsann. Det skulle hon!

Kommer ni ihåg?

Jag kommer ihåg kvällen som om det vore igår. Vi hade tjejkväll hemma hos Jossan & Ellan när det var final i Eurovision song contest 2003 och alla blev helt förälskade i denna killen och hans gitarr! HaAHA.. den var ju så bra!


1 vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar, sen har jag sommarlov. Ja, exakt vid den här tiden om en vecka är jag FRI ;D Så underbart! Jag är så glad!

Först ska jag bara lämna in släktsagan om morfar och därefter är det ett sista matteprov, så det är lugnt nu ju! Har varit jättestressad nu senaste dagarna för vi haft så mycket i skolan. Men nu är fysikprovet också över i alla fall så det är skönt! Tror det gick ganska bra ändå. Jag hoppas det!

Solen skiner och vinden viner. Pallar inte vara ute för att det blåser så. Det får bli i helgen. Jag har så tråkigt liv nu. Det känns som jag bara går i skolan, äter, kommer hem och pluggar. Sen går det bara runt runt hela tiden. Men det får jag ta tag i, det är ju sommar gott folk!

Nu blir det lite mer no-life för min del, ska plugga ännu mer! PUSS.


sista slutspurten

Nu är det dags för den sista slutspurten innan sommarlovet. Först är det fysik och svenskaprov som gäller, sen ska släktsagan in och därefter är det ett matteprov. Skönt det ska bli när allt är klart! Sommarlovet väntar!

Och nu är denna helgen slut, tar en snabbsammanfattning för att jag varit så duktig på att inte uppdatera på sistone.

23 maj- Ida fyllde 18 år och det firades med lite glass på Gröningen. Efter massa trams, lek med fötterna och lite paketöppning så begav vi oss ut på stan en sväng. När klockan blev för mycket för att ha roligt så länge, gick jag och Nina till friskis och gymmade lite. Duktiga var vi i alla fall! Sen stack jag slutligen hem och var barnvakt hela kvällen lång.

24 maj - Jag vaknade, trött som en anka och tog mig en snabbdusch innan jag stack till farmor och farfar där jag skulle passa mina söta kusiner. Barnvakt hela denna dagen också. Sen var det Eurovision på kvällen som jag såg med Frida. Ryssland vann, en lagom bra låt. Men de borde fortfarande inte tagit med alla öststater i hela grejen. Sen dess röstar alla bara på sina grannländer och inte på de låtar som är bra. Och Perelli var faktiskt lite bättre än att bara hamna på 18e plats. Men men, kan inte göra något åt det precis. Björn Gustavsson är rolig i alla fall.

25 maj- Mors dag idag och vi käkade frukost ute i trädgården, mycket mysigt! Jag övningskörde en sväng, köpte mig en cykel och cyklade hem. Sen åkte vi till mormor och morfar och käkade tårta. Mumsigt. Hem sen igen och laga mat samt plugga lite.

Ja, lite halvtråkigt inlägg men min hjärna har inte vaknat riktigt än så det får bli så! Nu ska jag snart bege mig till skolan. Ha det så bra allihopa! PUSS.

Idas sista dag som 17-åring!

Idag vaknade jag upp helt trött i ögonen. Sov aldrig med mascara i ögonen! Det är rena mardrömmen när man vaknar! Hah. I alla fall så pallrade jag mig iväg till skolan, fixade massa smågrejer och sen var det plugg för hela slanten. Vi hade lite matte, sex och samlevnad med en väldigt intressant skolsyster och lite nationella prov i spanska. Så skoldagen var lagom rolig och bra!

Efter skolan drog jag och Nina hem till Ida och firade hennes sista dag som 17-åring. Imorgon fyller hon nämligen 18 år!! Grattis i förskott! Så det blev lite kladdkaka och en massa gröna presenter och lite silverfiskar - trevligt! :)

Nu ska jag nog sätta mig och plugga lite, sen blir det nog en liten joggingrunda senare ikväll. Får se hur mycket jag pallar. Annars blir det nog spinning imorn. Börjar redan få lite abstinens, men jag gymmade ju igår. Haha. Jaja, ni får ha det så bra i alla fall! Nu ska jag gå och vara glad!

PUSS & KRAM


DAGENS PUDDINGAR

måste bara fråga
hur kändes det att falla från himlen?


Tanläckarskräck är inget för mig

Idag var jag hos tanläkaren, eller rättare sagt tandhygienisten. Det var en jättesnäll tjej som tog hand om mig och allt gick bra. Det var inga hål och jag borstade ordentligt. Det känns ju bra att höra! Sen kom jag på att det nog är ganska kul att vara tandläkare också. Jag vet inte om man ska satsa på det istället. Fast å andra sidan så kanske det inte är så roligt att gräva i någons gula ofräscha tänder. Eller? Aah, jag kanske skippar det ändå.  

KAZHAL 18-ÅRSFEST

I lördags fyllde Kazhal hela 18 år och det firades med massa god mat och trevligt umgänge! Här är lite bilder som togs under kvällen. Fler än hälften var på Treska, märkligt nog, haha! men det gör ju inget! Enjoy!

 

 

 

Tack för en rolig kväll Kazhal <3

Söndag 18 maj

Igår var det Norges nationaldag. Grattis till alla norrmän och Ida speciellt! ;D Sen ett stort grattis till Kazhal som fyllde 18 igår. Bilder kommer upp senare, men det var en riktigt rolig kväll i alla fall! Nu har jag varit duktig och gjort lite matte framför Gossip Girl - maraton på tv och nu ska jag när som helst sätta mig i bilen för att övningsköra in till stan. Sen ikväll blir det grillkväll hemma hos Wallins! Mysig söndag! :) Pusshej allihopa!

Lördag idag igen?

Nu är det redan lördag, jag som tyckte det var onsdag nyss. Men men. Nu ska jag snart iväg och träna step med min mamma, det ska bli trevligt! Får se om hon kommer gilla Friskis lika mycket som jag! Efter det blir det lite pluggande som gäller och därefter blir det 18-årsfest för Kashi! =D

Igår var det fredag och vi slutade skolan halv 9. Lönt att komma till skolan i en halvtimme liksom? Men jagstannade kvar ett tag, sen var det stan med Henna och Linnea som gällde. Därefter blev det lite käk för min och Hennas del. När jag sen kom hem åkte jag och mamma till Väla. Där hittade jag en klänning och ett par shorts. Sen vet jag nu vilken bikini jag ska köpa! Så fort de har min storlek ska jag dit! HIhihi :) Så glad jag blev av att hitta den!

Nä, nu måste jag kila. Måste hitta några träningskläder innan jag drar. PUSS



Jag hittade en rolig bild på Henna idag! :)

15 maj 2008

Nu är jag helt pissesur alltså. Datan har kraschat och alla mina bilder och arbeten som ska lämnas in finns på den datan, så det är inte säkert att jag får tillbaka nåt av det. Attans alltså! Har förövrigt haft en skitbra dag, med god mat, flitigt arbete i skolan (matten iaf - där gick det undan ska jag säga!) och träning som tog slut på alla mina krafter. Sen kommer jag hem oh så funkar inte datan. AAah, så trött man blir! Ibland önskar jag att någon aldrig hade uppfunnit alla dessa tekniska sakerna. För då skulle inte detta hänt. Jaja, jag har ju inget val så nu blir det till att skriva om min engelska-analys . CIAAO CIAAO

Förresten så har alla Sofia namnsdag idag.
Så grattis till er alla och till mig själv!
Jag heter det i andra namn! :)

Keep up the good work, Hanni!

Idag har jag verklilgen varit flitig. Jag var först och tränade imorse, lite kondition- och styrketräning i något pass jag själv satt ihop. Sen var det matte och fysik i skolan. Riktiga nv-ämne, men det kändes bra i alla fall. Sen kom jag hem, städade lite, åkte till farmor och vattnade hennes blommor(!) sen satt jag ute och pluggade matte innan det var dags att laga mat. Jag känner mig duktig idag! Och det ska jag minsann göra imorgon med! Så ha en bra kväll och natt allihopa! Sovgott,

Bokstaven L på detta tangentbordet är helt knäpp.
Man måste trycka ner med hela sin kraft för att det sak synas nåt. Bra ju..?

PUSS :)


Saleisha, rätt vinnare?

Tjohej. Nu har jag precis kollat på Top Model och jag vet inte riktigt om jag är glad eller inte. Saleisha vann och jag tycker mest hon bara är en Rihanna-kopia så det var väl ite si sådär. Hejade på Chantal, the blonde one! Men men, man får väl se mer av henne ändå. Eller ja, kanske inte vi här i Sverige. Det brukar bara gå bra för de andra modellerna i USA. Men man kan ju hoppas!



Chantal.

HAAHHA

Jag kom att tänka på en jätterolig grej som hände i helgen. HAhaha. . när vi kom från Laröd i lördas skulle vi gå in på Knutan och då gick en av killarna rätt in i glasdörrarna där vi taxibilarna. Han trodde att den var öppen! Aah, sorry. Men det såg så roligt ut! Det skulle kunna va ett sånt typiskt klipp på Americas funniest homevideos! haha ;P

goddag rosa

Rosa har nog blivit min favoritfärg nu. Mer rosa ska det bli!

Har förövrigt haft en mycket bra dag! Började lite segt med sån projekt-grejs men sen var det lunch och god fisk på Crom. Efter det flummade vi rundor i nån timme och sen hade vi nationella i eng B, det gick nog bra tror jag. Hoppas jag i alla fall! Behöver bra betyg på nationella där! ;P

Efter skolan sen åkte jag hem och lagade pannkakor. Jag, Emma och Anton käkade nästan upp alla pannkakor vi gjorde på 2 satser! Ganska strongt gjort alltså! Och mätt blev jag. Sen försökte jag plugga lite matte med, men osmart som jag är idag så gick det inte nåt vidare bra. Får ta det imorn bitti. Mamma kom hem och lagade en jättegod kycklinggryta så var tvungen att äta lite då med.

Och nu sitter jag här och ska egentligen plugga, men det går ju som det går. Dåligt. Jobbigt läge alltså. Men ska inte skjuta på det mer för då blir det aldrig gjort. Så nu ska jag rätta ett arbete sen blir det Ugly Betty och Desperate Housewives! Sen somnar jag nog. Är megatrött idag med. Illa gorilla! Tjohej!


knasiga skyltar överallt


.. men erkänn! den var lite kul ändå! ;D


MÅNDAG 12 maj

Jag är fortfarande jättetrött och seg. Men idag har jag i alla fall haft en bra dag! Vi hade typ inga lektioner i skolan så det var skönt, sen var allt bara chille dill och vi softade rundor där. Sen drog jag Mandy och Idisen till Gröningen och hade lite mini-picknick innan jag och Ida stack och tränade. En softish dag alltså! =D

 

trööööött

Nu är jag trött så det stinker om det. Hungrig är jag också så nu ska jag snart kränga hamburgare som mamma lagar. Jag har jobbat lite idag med, så nu är jag 1000 spänn rikare. Känns ganska skönt faktiskt. De ska spenderas på nåt kul! Och inte på glass, för det har jag redan tröttnat på! HAhaa.

Nu drar jag. Pallar inte datan. Pallar ingenting just nu. Vill sova. Godnatt!

helgens låt

Det är inte så mycket till video, men låten är bra.
Amanda Jenssen - Amarula Tree

Enjoy!

GRILLKVÄLL I LARÖD

Igår var det grillkväll i Laröd som gällde. Vi lyckades på nåt sätt få ihop ett ganska stort gäng, tryckte ihop oss i bilarna sen åkte vi till nån strand i Laröd, väldigt mysigt var det faktiskt! Vi grillade korv och bananer med choklad i- aah, I love! <3 Sen var det bara massa mys och trevligt snack. Det får göras om igen! ;D

 

 

en rolig kioskdag igår

Igår hände det en massa saker när jag jobbade. Det var sjukt kul ändå.

Borttappade ungar kom och ville att jag skulle hitta deras mammor. Pengar flög åt alla håll och kanter. Jag råkade iof göra bort mig lite för ett gäng, men ja. Vem ser skillnad på Fanta och Coca-cola? Inte jag i alla fall! haha ;P Sen det bästa av allt var ändå att Henke Larsson köpte glass av mig!! Aaah, slå det du! Ja, det levde jag på resten av dagen i alla fall! Kommer det hända lika mycket resten av sommaren kommer jag lätt vilja jobba mer. haha!

Lots of hugs from Hanni .. bla bla ..
och ja, jag har Henkes autograf nu! =D
None

elftemaj

Idag vaknade jag lika tidigt som igår, nästan. Lite jobbigt, men skönt ändå att komma upp så tidigt. Har precis käkat frukost, men nu mår jag jätteilla. Inte bra det inte. Jaja, ska snart ut och lägga mig i solen sen ska jag iväg och jobba idag igen. Efter det blir det antagligen lite plugg. Känns som att det behövs.

That is my day!

hihi :)

klappat och klart, min cykel har punka

Nu är jag färdig med min engelska-recension. Och det känns mycket skönt ska jag säga! Det är faktiskt en riktigt skön känsla att ha blivit klar med ett skolarbete. Det är liksom helt och hållet, ur världen. Nästan i alla fall. Ska bara få lite feedback och sen så!

Nu ska jag ta mig en snabbis ner i duschen och sen blir det en sväng till min privata cykel-fixare, farfar. Jag har fått punka på min cykel så jag har fått gå till och från tåget hela veckan. Inte för att det är långt eller så, men det är skönare att cykla. Så vinden viner i håret, och man känner sig som Carola i fångad av en stormvind, eller som i titanic när dom står fram på båten... haha! nej, skämt å sido. Jag ska till farmor och farfar i alla fall. Hejdå.



Tänk om man hade en sån cykel. Mahhaha..Lagom coolt ändå!

second hand

Lätt att jag ska börja handla på second hand! Limpan hade världens sötaste klänning på sig igår. Jag blev helt kär i den! Inte för att jag kommer hitta en likadan, men det finns säkert andra fina grejer. Och nu kom Duffy med låten Mercy på mtv. Den är så seg. Sen får man det på huvet resten av dagen. Illa illa! Nä, nu ska jag ta tag i mig själv och göra något nyttigt!

CIAO.


.

lördag 7:17

Ja, klockan ringde halv 7. Grattis Hannah!
Glömde visst stänga av den sen igår. Typiskt alltså.
Men lite skönt ändå,
nu hinner jag göra en massa grejer innan jag ska iväg och jobba!

Yes. jag började jobba igår.
Roigt faktiskt och ganska soft.
När det inte var kunder så satt man ute i solen och tog det lungt.
Att få pengar för att sola skadar ju inte riktigt!
HAha..

Innan det var jag och Lajsen på stranden.
Solade och snackade en massa.
Mysigt. Och somrigt.
Hoppas man blev någon nyans brunare.
Trevligt var det i alla fall!

Jobb jobb. Glass glass.
Sen åkte jag till kyrkan. Det var nåt möte där.
Skitbra faktiskt. Kul.
Träffade massa folk som man saknat.
Martin! Limpis! Alla människor.

Blir kanske grillkväll idag.
Det är ju ingen fråga om vädret blir bra eller inte.
Värmerekord ska det visst vara idag.
25 grader.
Men vet inte om vi pallar dra ihop folk.
Annars blir det väl du och jag, Martin.
Och en grill med korv.

Ajaa, nu blev det en konstig inlägg.
Kanske för att klockan inte alls är mycket.
Och att jag fortfarande sover i huvudet.

Men jag har faktiskt varit ute på promenad nu.
Innan jag åt frukost. Väldigt skönt!
Det enda levande var en man med sina 2 hundar.
Och massa fåglar.
Fridfullt och sånt fint!

Nu är det nog dags för Hannah att göra annat.
Kanske skriva en engelska-uppsats om man orkar.
Eller inte.
Sätter mig nog i trädgården och softar.

Långt inlägg.

Och på tal om inget alls.
Jossan ska cykla till Halmstad idag.
Helt sjukt att hon pallar!
HAHA..
Hoppas det gick bra i alla fall!

PUSSHEJ.
Nu drar jag nånstans dit pepparn växer.
Over and out.




Shit. Det tog typ 10 minuter att skriva detta inlägg.
Seg jag är annars.

glass i stora lass

Glass är något av det godaste som finns.
Idag käkade jag Mars-glassen.

Mums mums.

Dagens bästa är solen och glass.
Det sämsta däremot är nog allt plugg. Usch!

Nu ska jag vara duktig och lägga mig tidigt så jag är utvilad imorn! :)
Sovgott!

Den åttonde maj.

Mätt och glad. Det är jag nu. Har precis käkat wok med kyckling och ris. Det är nog min favoriträtt alltså! Så sjukt gott! Och starkt. Jummie! Men nu gjorde just Micke mig sugen på Italien-pizza. Aaaah, så god den är alltså! Men jag överlever nog! Har ju gjort det ett tag nu ju. 

Denna dagen har varit sjukt bra! Det började med ett träningspass på Friskis. Det blev gymmet med Ida idag. Ben och rumpa körde jag hårt på. Hoppas det ger lite resultat nu innan sommaren och allt. Sen var det massa lektioner, tacos mitt i allt och ännu fler lektioner. 

Efter skolan sen gick jag, Ida och Mandy till parken och käkade glass och mös en massa. Gott gott. Mysigt värre. Massa snack och skratt. Jag gillar er brudar. Ni gör mig så glad! :)

Mamma hämtade mig och jag övningskörde hem. Sen satte jag mig ute i trädgården och pluggade lite. Det är så mycket som ska göras nu innan sommaren. Men jag känner mig inte alls skoltrött så jag har ingen lust att ge upp nu. Bara en månad kvar, sen slipper man allt. Detta sommarlovet har jag redan börjat uppskatta! ;D

PUSS PUSS.


Stockholmare eller?

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.414093


klättra i träd

Jag saknar Bea, hon vill alltid klättra i träd, så mysig hon är så! Tyvärr får man göra det själv då hon är flera mil ifrån mig. Attans bananer. I sommar ses vi nog hoppas jag!


SOMMARJOBB

Jag har fått sommarjobb! Hihihi, så jag är mycket glader! Ännu gladare än jag varit tidigare idag. mahah! Tänk då så lycklig jag är nu! hah. Ska iallafall jobba i glassbaren och i nån kiosk vid stranden så det kan bli trevligt. Dock måste man jobba mest på soliga dagar, men det får jag leva med. Lite pengar är alltid kul att ha!



Bye bye bitches!

Träning gör dig glad!

Imorse drog jag igång med min träning igen, efter den lilla, eller lagom långa, pausen jag haft. Så det var styrketräning för mage och rygg som gällde idag. Det var riktigt skönt faktiskt att komma tillbaka till Friskis, har saknat det lite. Ska nog dit och gymma imorn med. Men det bästa med att träna är att det inte gör en trött, utan att man blir mycket piggare och gladare! Jag blir det i alla fall och det är därför det är så roligt att träna. Tror jag kommer vara ett litet träningsfreak ett bra tag framöver. CIAO.


fönstret står öppet och månen lyser

Jag är på riktigt gott humör nu och jag kan inte sluta le. Jag vet inte vad det beror på, men glad är jag iallafall. Och pigg också. Känner nästan för att springa en runda, men jag orkar inte ritkigt. Ska ändå träna imorn bitti med Lajsen så jag sparar mig tills dess. Det blir väl till att dansa rundor här i huset! ;)

Godnatt tröttisar!


Dagens kommentar

"Nä, men sånna från Landskrona är mer kriminella än negrar!"

Det kan vara lite internt, men roligt var det iaf!
HAHAa... :)


En solskensmåndag!

Jag är lite dålig på att uppdatera nu känns det som, men nu kommer allt på en gång. Det var en bra skoldag idag, alla var glada över vädret och det bjöds på mycket skratt och skvaller. Sånt gillar vi! Kom hem sen då jag fått spanskan att sluta lite tidigare. Sen skulle jag egentligen tränat, men eftersom jag är så förkyld så blev det inget, jag får käka nyttigt istället. haha!

Nu sitter jag här och skrattar och gråter samtidigt. Jag är så stolt över min kompis, Natalie. Hon är dagens, eller livets rättare sagt, stjärna! Det är hon verkligen. Snart en liten superstar. hihi! <3 Var tvungen att ringa henne och säga det, då blev det en liten skvätt tårar hit och dit, men ja. Hon är helt underbar! Love you, girl!

http://www.lucyinthesky.com/

En söndag i det fina vädret

Igår var det strålande väder och jag träffade Ida. Vi hade det mycket trevligt. Med picknick i någon park, promenad genom stan och matlagning där maten blev så stark att vi nästan sprutade eld ur öronen. Det ni! Sen kom det 2 töntar från Campus och raggade upp oss till deras fest när vi satt och chillade på balkongen. Trevligt trevligt! 


    


SÖNDAG

Jahaja, då var detta minilovet redan slut.
Ska snart bege mig ut i solen och käka frukost,
sen ska jag in till stan och träffa Ida.

Ni andra får ha en bra söndag!
PUSS.                                          
          




Dagens outfit, eller?

Jaa, jag tänkte då, precis som alla andra bloggare köra till med dagens outfit.
Fast kanske lite mer annorlunda.

Frida: Mimmi-linne och shorts från HM
Hannah: Halsband från Indiska, Jeans från HM och resten vet jag inte.


Det känns bra att ha gjort det som alla andra också gör.
Eller inte.

Nu ska jag iallafall vara duktig och plugga lite matte, sen somna gott!



Tjingeling!

LÖRDAG KVÄLL

Nu är det lördagkväll och jag sitter hemma denna kvällen med och myser med famijen. Eller ja, myser och myser, man kan knappt gå nära någon. Alla är sjuka på sitt lilla vis. Haha! Idag var vi vid stranden och fikade med några andra familjer och spelade bränboll och sånt trevligt! Vi hittade till och med en död säl på stranden! :O Ofta man gör det liksom! Sen har jag övningskört en massa och tankat till och med! Känner mig vuxen! ;P haha. Sen har jag lagat mat och hoppat studsmatta typ hela dagen. Fint väder har det varit idag iaf, trevligt värre! Känns som att sommaren är här närsomhelst! och det känns bra! :)

    


JAG RYSER

Jag får rysningar i hela kroppen.
Carmina Burana O Fortuna - Carl Orff


.

she looks lika a model
except she's got a little more ass

CIAO BELLA


Jag är väl ett dumt as då!

Jag råkade göra något dumt, jag skrev fel adress på 1000 apor. HAHA..

Felmeddelande 404

Det har uppstått ett fel i din hjärna. Du försöker titta på en sida
som inte existerar. Ditt dumma as. Skriv om, skriv rätt.

Tack liksom.



Min nya kärlek

Jag är helt kär i denna vackra sak från MQ! haha


Dancing in the moonlight

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit på Väla med Fritjoff, sen åkte jag till Gröningen och spelade basket med Emma, Anton och morfar. Sen råkade vi skjuta bollen i vattnet så då fick jag snabbt som attan hoppa i för att hämta den, hahah! Kallt var det, och årets första dopp! ;D


Dancing in the moonlight
Everybodys feeling warm and bright
Its such a fine and natural sight
Everybodys dancing in the moonlight

2 maj

Nu har Ellis Bellis precis åkt hem. Hon kom igår och sov över. Så nu har vi hunnit kolla på film och snackat en massa, trevligt! ;) Sitter och segar en massa. Ska snart klä på mig och åka till Väla med mormor och Frida tror jag, får se hur mycket man pallar idag. Sen känns det som att jag behöver vila lite mer, börjar bli sjuk! Störigt alltså! Lagom till lov och allt, attans bananer!

Nu ska jag gå och nörda mig lite mer. CIAO.


1 maj

Igår var det Valborg och jag hade asroligt! ;D Först åkte jag hem till Henna, där vi fixade oss lite och så, sen åkte vi in till stan och till Isabell. Hon hade sin inflyttningsfest med Bond-tema, så det var roligt! Där var fullt ös hela tiden så det var kul! ;D Glömde ta fram min kamera så har bara bild på mig och Henna. HAha.. ;P Hoppas alla hade en bra och rolig Valborg i alla fall! Och tack alla för igår! <3


RSS 2.0