i want the sun to shine again


tisdag 30

Nu sitter jag här hemma och har disco med min sjuka brossa. Det är betydligt mycket roligare än att plugga till ett matteprov, men det är väl dags att ta tag i det med. Annars har jag bara haft en lektion idag, en rolig sådan, och lite lunch med tjejerna på Koreana, sen var det dags att åka hem. Jag fick väldigt ont i magen av den maten, men det får jag leva med. Nu ska jag hitta Nahum-andan och plugga vidare..tjohej!

 

i have a cruch in erik hassle

Han är sjukt söt, synd att han redan har fem tjejer bara. Skulle det vara någon låt jag lyssnade på resten av livet skulle det vara denna, jag smälter.
Erik Hassle - Hurtful.



babushka

Än så länge har jag bara lyssnat på den tre gånger, men den får bli helgens låt. Jag gillar den. Och den påminner lite om ryska pälsmössor, vilka jag sett väldigt många i helgen. Kanske att man skulle införskaffa sig en sån.. nej, då hade man sett ut som en isbjörn utan päls på kroppen. Nu ska jag chilla vidare i min ensamhet innan jag somnar tidigt ikväll, är trött som tusan!


fredag kväll

Just nu sitter jag hemma i myskläder och lyssnar på massa bra musik. Har precis övningskört in till stan för att hämta Emma i stan, då vi ser att ett område vid Söder är avspärrat och det visade sig att en man precis hade blivit knivskuren. Nu när jag läser på nyheterna visade det sig att han avled, tyvärr! Men jag hoppas verkligen att dom hittar gärningsmannen, annars blir jag lite pist off! Var jätterädd på vägen hem, det kunde ju nästan vara vem som helst av folket på gatan som hade gjort det. Usch, vad hemska saker som sker här i världen. Och i staden man bor i med! Det är lite skrämmande faktiskt..

Annars har jag haft en väldigt bra dag idag. Var i skolan och pluggade lite med vårt fysikprojekt, sen lunchade jag med Ida och gick en sväng på stan. Det var rooligt minsann. Jag och min lilla gurka på vandring genom stan! När jag kommit hem åkte jag och shoppade lite garn med mamma, ska minsann sticka klart min halsduk nu i helgen. Sen kom vi hem, lagade tacos och tittade på tv och hade roligt tillsammans. Jag älskar att vara hemma på fredagskvällar ibland.. idag var en sån dag!

Ha en trevlig helg allihopa! PUSS!


När man har för lite att göra..

london1

Jag vill till London! Titta bara vad man kan hitta där! Jag är helt käääääär. Haha! Någon som vill hänga med? =D

  

naturhumanistiska i mitt hjärta

Idag var det skolfotografering i skolan. Det gick väldigt bra hoppas jag, vill ju helst inte se ut som ett freak i skolkatalogen! Alla var otroligt snygga, både på klassfotona och kommitefotona, så det ska bli roligt att se! Efter skolan var jag med Ida, vi hängde lite på stan, lyssnade på indianer som spelade musik, käkade tårta och hade allmänt roligt, som vanligt! Sen åkte jag hem och åt middag och nu sitter jag här och väntar på att Top Model ska börja. Annars har jag inte så mycket mer att säga än att Said sa det finaste någon nånsin sagt till mig: Du är helt perfekt! Jag blev så glad att jag fortfarande ler! Haha.. inte varje dag man hör sånt!

 
Sexiga Klara.                                            En kurd och en icke-kurd.
 
Lajsi & Fajsi                                              Hajsi & Bajsi

Martina, Amanda, Amanda och Anneli

frisören har gjort sitt




hennas fest

 
 

MY CELLPHONE IS GONE

Såja, nu har jag lämnat in min mobil på lagning, knapparna var sönder igen, så nu är jag utan mobil i typ 3 veckor. Vill ni nå mig får ni väl skicka brev eller nåt, haha! Lite sorgligt är det faktiskt, men jag får stå ut.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag vaknade av mig själv klockan 7! Helt otroligt! Men jag tog en dusch och åt frukost, sen åkte jag och jobbade. När jag var klar åkte jag, Frida och mamma till Väla. Där hittade jag lite smink och en parfym jag nog ska köpa snart! Jag övningskörde hem och då lagade vi tacos som vi nu har ätit, supergott! Nu hade jag tänkt börja på svenskaläxan så den blir klar och ikväll är det Hål i väggen! Good evening!


mickey mouse


vattna krukor



Jag hade inget att göra idag så jag ställde mig där ute och vattnade blommor. Neej, inte riktigt.. jag hjälpte mamma i trädgården bara. Annars har jag hunnit städa mitt rum och kollat på film idag, The Holiday, så fin så! Nu hade jag tänkt skriva min svenskaläxa om jag orkar. Har missat uppgiften lite i och med att jag inte hittat pappret så vet jag inte vad jag ska göra, men det löser sig! Ha en mysig lördag allihopa, för det ska jag ha! PUSS.

espresso house

Efter en onödig, kort men trevlig skoldag så gick jag, Ida och Amanda till Espresso House och åt lunch. Det blev scones och varm choklad för mig, det har blivit min lilla grej där nu, mycket gott är det i alla fall! Efter en mysig pratstund begav sig Amanda iväg på möte och jag & Ida tog oss en sväng på stan. Där råkade vi tappa bort ett sånt nummer man får när man ska in i omklädningsrummen och vi har absolut ingen aning vart det tog vägen! Det var bara puts väck när vi skulle lämna tillbaka det. HAHA.. Hur som helst så åkte vi hem till mig sen. Vi gjorde smycken och fixade oss inför kvällen sen åkte vi till Perstorp där Henna hade fest. Det var riktigt roligt när vi var där, så tack Henna! (Bilder kommer lite senare när jag fått dom..)


bake a cake

Det blev en rulltårta istället för cupcakes ikväll.. nästa gång ska det bli dessa efterlängtade muffins! Men det får vänta, jag blev lite sur av att baka förstår ni. Jag brände nämligen rulltårtan i ugnen och när jag gjorde om det så gick den sönder på mitten. Men den var god i alla fall och det är ju det som räknas!

Nu sitter jag och lyssnar på ELEFANT, världens bästa band från Göteborg! Hade planerat att lägga mig vid 10, så jag hinner sova ut tills imorn -det ser ut att bli en lång och rolig natt då förstår ni! Men jag var för pigg för det då, så jag ska nog ge sängen ett försök nu istället. Godnatt!


nothing to tell

Jag har inget roligt att berätta så jag gör inte det, förutom att jag och Ida är grymma på tennis och att det varit en spännande dag i skolan idag! Sen blev min väska inlåst på skolan så jag har inget att plugga och därmed inget att göra just nu. Så jag tänkte gå ner till mamma och Anton och baka cupcakes! Ha en bra kväll. PUUUUUSS.


Jag diggar hennes hår. Hur ska jag klippa mig nästa vecka?

bonsuir madame!

Jag hittade en gammal kjol i min garderob som jag inte använt på flera år! Det var dagens fynd ska jag säga er. Och förövrigt har det varit en väldigt mysig dag idag. Jag har känt mig väldigt duktig och trevlig, haha! Så jag mår bra, på ett sätt i alla fall. Jag är fortfarande förkyld, men det får jag leva med ett tag till. Nu ska jag fortsätta titta på Top Model och sen är det Vem kan slå Filip & Fredrik innan jag somnar. Vilken tv-kväll!


galenskaparna

Det här är nog det roligaste jag sett på länge!


sick sack

Förkyld, halsont och huvudvärk gör inte dagen så bra. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag, missade dock bara en lektion så det är nog ingen fara. Men som den pluggis jag är så sitter jag nu och skriver rapporter och pluggar matte, mest för att fördriva lite tid, för det är fruktansvärt tråkigt att ligga hemma utan att göra nånting. Dock så ligger jag och lyssnar på en massa underlig musik, allt från afrikansk till klassisk.

Tänk om man kunde spela fiol? Det skulle inte sitta helt fel inte.


aloha amigos



måndag 15

Denna dagen har varit märkligt. Rent av riktigt märklig. Jag vaknade jättepigg och glad och var det hela vägen till skolan. På föreläsningen somnade jag till och efter lunchen fick jag en liten plugg-kick. På vår sista mattelektion droppade bägaren över och jag fick skrattattack efter skrattattack. Det har som sagt varit en märklig men rolig dag!

 
Mimmi & Nils - två av alla personer som gör NH6 till den underbara klass vi är!

söndagen som gick

  
Sjöjungfrun i egen hög person.             Ida, Hannah & gitarren.
En annan variant på bläckfisken.

breakfast

Efter en morgonpromenad med mamma fixade vi oss en lyxig frukost med scones och frukt i massor. Nu ska jag packa lite sen sticker jag till Båstad. Tjopp tjohej!


wall e

Jag har precis varit på bio med pappa och Anton. Det blev Wall E, en animerad film om en städrobot och hans kärlek till en annan robot. Det var en väldigt söt och gullig film, men det var lite för barnslig humor. Efter bion käkade vi hamburgare på Max innan det var dags att åka hem. Det var en mysig kväll med grabbarna, yees!


tretton

Det är den trettonde idag och på tal om det så hittade jag en skitsnygg tröja på Tretton här om dagen. Jag vill ha den, men min shoppingfria månad hindrar mig. Snart snart snart..

 
Skor med legosulor hittade jag också. Lite spännande ändå!

VI LEVER I EN SJUK VÄRLD

Satanister knivhugger och äter upp människor, folk skjuts hejvilt på gatorna och det finns en hammar-man på tågen, en som slår ner folk med hammare. Orkaner dödar städer, en efter en, och snart finns inte jorden kvar. Vart är världen på väg? Jag känner mig helt vilsen i alla dessa hemska nyheter som ploppar upp hela tiden. Och det värsta är att de aldrig tar slut heller. Istället för att folk lär sig leva med och vara snälla mot varandra. Gör det, snälla! Jag vill inte höra om fler folk som mördats..

viva la vida


chai latte är inte min grej

När jag och Ida kom in på Knutpunkten idag märkte vi att det nyöppnade Espresso House delade ut gratis chai latte. Och vi tog vars en, Ida för att hon tyckte om det och jag för att jag aldrig smakat det innan. Det var väldigt fint, men särskilt gott var det faktiskt inte. Tack i alla fall EH.

 


stackars människa..

Jag tittade nyss på Idol och det var ju hemskt vad nervös lilla Andreas var. Jag skulle säkert vara nervös om jag gick in där, men så nervös vet jag inte ens om jag kan bli. Det var ju helt sjukt. Till och med sjukare än när jag somnade skrattandes och vaknade av att jag skrek.


GRATTIS NATTIS <3


something new

Direkt när jag kommit hem från stan övningskörde jag till Väla, där jag tog hål i öronen! Jag vet att jag är typ 17 år sen med det, men jag har inte velat innan, men nu var det gjort i alla fall


den elfte september

Jorden har inte gått under och det har inte skett några terrordåd än, så denna dagen är faktiskt inte otursdagen med stort O. Den har faktiskt varit rolig. Det var en ganska lång men skön skoldag idag som började med ett tennispass med Ida. Vi har faktiskt blivit bättre sen förra gången, och bättre ska vi bli! I slutet av 3an är vi tennisproffs!

Efter skolan träffade jag Andrea i stan. Det var så längesen vi sågs sist, så det var bara mysigt. Vi gick en sväng i affärerna och sen fikade vi på Espresso House. Och så  gott fika de har där! Jag beställde en varm choklad, och för att komplettera med lite nyttigheter tog jag en grov scones. Efter mycket prat och mat skiljdes vi åt och åkte hem, var och en till sig.

 


middag för Henna

Efter en tröttsam skoldag åkte jag, Ida och Nina hem till mig för att fixa i ordning oss inför kvällen. Vi skulle äta på Thaicorner för att fira Hennas 18årsdag. Så efter lite modell-gång och hårplattande så begav vi oss in till stan där vi mötte alla andra tjejer. Sen stack vi till restaurangen och åt mat. Det var riktigt god mat och det var riktigt trevligt. Kul att träffa hennes andra kompisar och bara ha kul. Tack Henna och alla andra som gjorde denna kväll! :)

 
Hannah, Ida & Nina                                 Henna, vårt lilla födelsedagsbarn.


grattis pluggis


Henna, min snygging, fyller 18 år idag. Grattis! <3

i am a winner

För någon vecka sen var jag med i en tävling på Emelies blogg, och bra som jag är så vann jag! Wohoo! Jag vann ett smycke från Funky Marie Design. Jag valde då ett par skitsnygga örhänge. Problemet är bara att jag inte har hål i öronen så det ska jag fixa nu i veckan! Haha! Jag kunde nämligen inte slita mig från dom, de är så vackra! Tack och grattis till mig! :)


9 - 9

 
Solen skiner och jag har Ida's snygga nagellack på mig idag.
Hoppas er dag är rolig! Nu ska jag iväg till mitt nya jobb. PUSS!

dagens frukt - drakfrukt

Idag hade Klara med sig en häftig frukt till skolan, drakfrukt. Har ni smakat den förrut? Den smakade inte så mycket egentligen, men påminde om kiwi. Den hade däremot ett snyggt utseende. Det var lite kul att testa på något nytt, så tack Klara!

 

måndagensomgicksnabbt

Dagen började med sagoläsning om varandras framtider, en ganska underhållande grej att göra en måndagsmorgon. Den fortsatte sen med många lektioner och flygande jacob till lunch.

Efter skolan gick jag och Ida till Friskis och tränade ett jympa-pass. Det är så kul att gå och träna på Friskis! Där tränar man inte bara för att bli snygg och smal, utan där gäller det att ha roligt. Och det har jag verkligen när jag går dit. Det är som ett lyckorus som går genom hela kroppen. Ni som inte tränar där borde börja!

När jag sen kom hem var det plugg för hela slanten. Lite matte och svenska klarades av och nu ska jag belöna mig med att måla naglarna. Det är ett annat glädjeämna i min vardag, att måla naglarna. Man ska ju glädjas över de små tingen sägs det..!

 
Friskisnörd nummer ett.                        Friskisnörd nummer två.


tiden flyger förbi

Tiden går så fort nu för tiden. Jag gillar inte det riktigt, men det är ju ett tecken på att man har roligt. Då brukar tiden flyga förbi. Jag känner redan nu, i början av trean att jag kommer sakna min skola så otroligt mycket, min klass och alla lärare. Det är lite sorgligt, men jag har så roligt i skolan att jag inte vill sluta. Samtidigt ska det bli så skönt att ta studenten efter detta året! Ah, jag ska i alla fall njuta så mycket som möjligt nu. Jag ser fram emot trean nåt så otroligt!


Snart ser jag väl ut såhär om tiden fortsätter i den här takten.

sovgott


Ida & jag - vi kallar den bläckfisken.

listan är borta

Imorse var jag så duktig och gjorde en att-göra-lista för dagen. Jag började med att tvätta bilen och göra klart min svenska-läxa, ringa mormor och Ellan och städa rummet, men sen tappade jag bort listan. Så nu vet jag inte vad jag har kvar att göra, och inte heller om jag missat nåt jätteviktigt. Men det dyker väl upp i så fall!

Jag ser fram emot nästa vecka, den kommer bli bra. Det känner jag på mig.
Middag, födelsedagsfirande och massa skoj! I like it a lot.. =)


Och på tal om Rihanna så hittade jag en sjuk parodi på en av hennes låtar.

SHUT UP AND DRIVE

Nu sitter jag och lyssnar på Rihannas gamla låt, håll käften och kör! Det var Fredrik som fick för sig att det var jag som dansade där istället för dom i videon, haha! Det kan ju diskuteras, men låten är ju trevlig i alla fall. 

 

en ida en hannah och en björn

 

 

waiting..

Nu sitter jag här tillsammans med Snook och Mange Schmidt och väntar på att min älskade vän Ida ska komma på besök.


hallonsorbet i mitt hjärta

Min frukost idag bestod av detta - hallonsorbet.
Det är så sjukt gott så jag smälter nästan varje gång jag tar en bit.


fredagen med stort f

Gårdagen började med en liten men rolig plugg-stund hos Henna. Första gången jag var där och det var faktiskt mysigt där. Vi köpte en riktigt stor godispåse innan vi började och den tog slut ganska snabbt kan jag säga! Krängare som vi är så är det inte så svårt. Haha..

Efter mycket plugg och mycket snack tog jag mig in till stan där jag tränade lite med Ida. Ett lite speciellt pass, men roligt var det i alla fall. Vilken träningsglädje du ger mig Ida!

När jag duschat stack jag hem till Ellan där vi snacka massa skit och fixade oss. Sen drog vi ut, först träffa vi gänget på en pub och efter det stack vi och dansade. Det var sjukt roligt ska jag säga er.

Det hände en del denna dagen och allt hann jag med nöd och näppe som man säger. Massa tåg-åkande och springande här och där, men det var det värt. Tack alla för denna roliga fredagen! <3

godmorgon

Nu sitter jag och lyssnar på Vakna! med the voice och slöar. Nina ska snart komma hit och sen drar vi till Henna och nördar oss med celler och cancer.


i kissed a boj and i liked it


glädjeskutt

Tennisen idag gick lagom bra kan man väl säga, men det var sjukt roligt. Lätt att vi ska spela tennis nästa vecka med! Då kanske vi till och med kan få med oss vår personliga tränare? Haha! Tennis får tummen upp av mig i alla fall, det är riktigt kul.

Annars i skolan har vi bara jobbat i våra projektgrupper och ätit oss så mätta att vi rullade tillbaka till skolan. Imorgon åker vi hem till Henna för att plugga innan det är helg. Och ja, vad händer i helgen? Fest, myskväll och träning antar jag. Det är fortfarande lite rörigt, men det hinner ordna sig tills imorn antar jag. Nu ska jag äta min älskade Hallonsorbet och försöka plugga lite. GODNATT.



tennis i mitt hjärta?

Nu ska jag bege mig till Olympia och spela lite tennis med Ida. Jag är jätteglad över det, jag har nämligen velat spela tennis aslänge nu. Inte för att jag är bra på det eller så, för det är jag inte! Men det är ju kul att prova lite nya sporter också. Tjingeling!


En liten snygging till er, Nina  & Ida.
Fernando Verdasco.

SNABBA CASH

I somras läste jag en mycket bra bok som jag tycker ni som gillar spännande böcker ska läsa. Snabba Cash hette den och är skriven av Jens Lapidus. Jag lånade den mest för att jag hört så många lovord om den och den levde verkligen upp till allt som sagts om den. Den var gripande, intressant och man fick sig en bild av hur det verkligen är i Stockholms undre värld. Den handlar om tre killar som vill tjäna mycket pengar snabbt och de säljer kokain för att få det, man får följa deras liv under ett år ungefär. De hamnar i knipor hit och dit men ja, jag ska inte avslöja mer, så läs den nu!


fruktansvärt hemskt

http://www.youtube.com/watch?v=Lsfn3UIeayM

disturbia


den tredje

Klockan är nu halv 5, ingen är hemma och jag har ingenting att göra. Eller jo, jag har mycket att göra men jag orkar inte göra nåt av det. Jag har läxor i massor, ett rum att städa och en garderob att fixa iordning. Jag har det för stökigt helt enkelt, men det får jag ta tag i.. efter The Hills.

Idag hade vi matteprov och kemi resten av dagen. Matteprovet gick lätt som en plätt faktiskt och det var riktigt skönt, då vet man att man kan den delen iallafall! Sen åt jag amerikansk buffé med brudarna (sån äckligt fet mat de bara har i USA - snart är jag nog med i Biggest Loser eller nåt, haha!) innan det var kemi-projekt.

Nu sitter jag och knarkar sönder den nya låten av Rihanna -Disturbia, men den är faktiskt riktigt bra!

 
Said & Kazhal och en koncentrerad Hannah.

2 september

Dagen började med ett träningspass på gymmet med Ida & Henna. Det var skönt att köra igång kroppen lite på morgonen sådär. Sen var det en lektion innan vi slutade så det var skönt. Vi käkade lunch på Koreana och efter det fick jag ont i magen. Jag vet inte om jag fick i mig några av alla larver som fanns där eller om jag bara åt för mycket. Jag och Ida tog oss en sväng i stan och uträttade några hemliga ärenden innan jag stack hem. Här har jag inte hunnit göra så mycket mer än att kolla in lite bloggar och lagat mat, och nu är jag både mätt och trött. Wake me up when september ends, som man säger.


i am a working woman

Believe it or not, men jag har fått jobb! Och jag är så lycklig! Trots att jag bara ska städa kontor en gång i veckan så är det ändå skönt att tjäna lite extra cash. Jag kan knappt fatta det själv, jag som velat ha jobb så länge nu men inte orkat ge mig in i letandet igen. Tack Gud för detta!

1 september

Idag har det varit skola för full rulle, men också lite träning med Ida. Det har faktiskt varit en bra dag så långt. Nytt ämne och ny lärare - religion var det som stod på schemat! Ska bli riktigt roligt att läsa det faktiskt, läraren verkar bra och så! Sen har vi mest lyssnat på redovisningar hela dagen. Vissa lite mer annorlunda än andra (och jag syftar inte på de i bilden nedan..hrm!) Ida följde med mig hem efter skolan och åt sen stack vi till träningen och körde på tills vi var helt slut. Härlig start på den nya månaden!


RSS 2.0