Tjugosjunde Juni Tvåtusenelva.

Jag kan inte komma ihåg senaste dagen jag varit ledig och solen varit framme, det har regnat konstant i flera veckor nu känns det som. Men då jag vaknade igår var det strålande sol, så jag och Michaela la oss i Slottsparken och stekte lite. Då molnen började krypa fram gick vi till Aker Brygge och avnjöt en sen lunch på Fridays innan vi promenerade hemåt. Framåt kvällen begav jag mig till Robban för lite filmmys och nu sitter jag här på min andra lediga dag och klämmer i mig en toast. Over and out. 


Midsummer eve in Oslo

Förra årets midsommarafton i Boston var svårtoppat, men denna blev minst lika mysig. Goda drinkar, jordgubbar, svenska sommarhits och många skratt hemma hos Amie och Malin gjorde susen. Tack brudar!  



Glad Midsommar!


Gruppfoto från förra årets midsommarfirande i Boston. Glad midsommar!


Friends 4-evaaaah!



Ända sen vi sprang runt och lekte i sandlådan tills vi sitter och stickar på ålderdomshemmet. Så länge kommer vi va vänner, for sure! Förra helgen samlades vi alla igen, med ett alldeles för långt mellanrum från senaste gången, och berättade våra hemligaste hemlisar. Kärlek till er alla!

Fridusens Student - 10 juni

För två veckor sen var det min systers tur att ta studenten. Solen stekte på och alla var glada! Hela Helsingborg var i full fart och efter avslutningar, utspring och några rundor på flaket fortsatte festen hemma i trädgården. Det var två år sen jag själv tog studenten och jag borde väl ha blivit mer vuxen vid det här laget, men jag ville jag så gärna hoppa på flaket och sjunga med i studentsångerna. Jag behärskade mig dock och lät alla nittiotvåor ha sitt lilla roliga för sig själva.




Grattis till studenten Frida!

sämsta uppdateringen ever

SORRY DUDES.


kristi himmelfärds dag

Igår var det en röd dag och min första lediga dag på länge strålade av sol. På morgonen åt jag och Robert en sen frukost tillsammans ute i solskenet innan vi begav oss iväg på en lång cykeltur till fina Bygdøy. Efter flera timmars trampande var vi helt slut och styrde kosan hemåt. Framåt kvällen blev det grillning med roomiesarna i Frognerparken, vilket var så kul att vi alla krampade av skratt. Solsidan sattes på då vi kom hem och efter två avsnitt sussade alla gott i soffan. Det var en riktigt bra dag rätt igenom. Flera sådana, tack!




trettioförsta maj.



Vaknade av att regnet smattrade mot fönsterkarmen och att åskan dundrade utanför. En lugn och skön dag på jobbet. Skype med min andra halva i Amerika och biomys med Robert på kvällen. En perfekt dag och ett bra avslut på maj.

home is whenever i'm with you


i am addicted

Det började med en cigg.. Det är så historierna brukar börja då alla missbrukare berättar om sina droger och hur de hamnade i klistret. Själv skulle jag nog säga att det började i Turkiet. Det var riktigt goda grejer de hade att bjuda på, men det var först nu i Oslo jag fastnade. Jag snackar såklart om te! Smaken av äppelteet från Turkiet sitter fortfarande kvar i mitt minne. Dock finns här ingen tedealer som kan skaffa mig lite turkiska gottigheter så jag får nöja mig med det Kiwi har att bjuda på. Men det funkar minst lika bra, är nu inne på min sjunde kopp idag, and I like it.


RSS 2.0