på tal om minnen..


MANDO DIAO

Jag sitter och lyssnar på Mando Diao nu och märker hur många minnen jag har kopplade till deras låtar. Jag kom och tänka på den gången när vi stod i regnet och rockade loss till en av deras konserter eller den gången i Malmö då vi hoppade och skrek som små fjortisar. Deras låtar har följt mig många år. Med risken att låta som ett riktigt fan, men dom är faktiskt bäst! Jag tröttnar aldrig på deras låtar, det är helt otroligt.


NH6:3A


Min underbart vackra klass. Alla blev så sjukt snygga!

light it up

Det är bara en månad till julafton, det är helt sjukt vad tiden går snabbt! Och nyår också ja, vad händer då? Nu gäller det att ta vara på de sista dagarna under tvåtusenåtta. 2009 sen, kära nån.. Nog filosoferat om tiden. Helgen som varit har i alla fall varit fullspäckad med fina middagar, födelsedagsfirande och annat roligt. Lite jobb och plugg har också fått vara med på ett hörn men det är inte lika roligt så det är knappt värt att nämnas. Imorn ska jag på min första körlektion och sen ska jag träffa Ellan. Nu är det dags för mig att sova, ska upp sjukt tidigt imorn. Godnatt!


19 november

I morse höll jag tal i skolan, nervöst, men nu är det över! Sen var det bara massa fysikplugg och roliga diskussioner innan det var dags att åka hem. Imorn blir det jobb för hela slanten, först en massa slit i skolan och sen drar jag vidare till McDonalds. Och grattis till Sofia som fyller 18 idag!

TJECKIEN

Nu har vi kommit hem från Tejckien. Det blev en riktigt rolig resa med massa shopping, mat och bus. Det var sjukt kul!

   

Fler bilder finns på min bilddagbok.

dentrettondenovember

Att skriva ett tal är sjukt svårt. Jag har suttit i en timme säkert och fått fram endast en mening. Det går ganska segt om man säger så. Men jag ska ner och göra en smoothie så jag får lite energi. Sen gäller det att packa väskan för imorn bär det av till Tjeckien med min kära vän, Ellinor!!

Goodbye my darlings! <3


the time of my life

Nu när det går mot mörkare dagar blir man bara tröttare och tröttare, men jag kan säga att jag blir bara gladare och gladare. Jag har så roligt hela tiden så jag kan inte sluta le!

Dagen började med en föreläsning av en man som var sjukt lik James Bond så det var intressant ska jag säga, sen hade vi ganska slappa lektioner. Efter skolan träffade jag Ellan och så stack vi till vårt nya jobb på introduktionskurs. Sen var det raka vägen hem och äta middag, jag var sjukt hungrig! Men nu är jag mätt och glad och tittar på bilder från i somras! Hoppas ni har det bra!


Den bjuder jag på, vi hade tävlingar och vi hade kul. Haha!

fredagendensjundenovember

 
Igår hade jag, Natalie och Ellinor filmkväll, Never back down hette filmen vi såg. Den var riktigt bra och vi hade sjukt roligt. Jag skrattade så jag fick ont i magen! Tänk att man kan må så bra av att vara med sina vänner. . <3


den femte

Jag har bara pluggat hela långa dagen, men ska jag vara ärlig så är det faktiskt ganska roligt. Det vi håller på med nu är så intressant att jag knappt vill göra annat i mitt liv än att lära mig om DNA och gener och allt. Hahah, okeej, liiite överdrivet kanske, men det är sjukt intressant! Nu har jag fått nog för idag så nu ska jag bara lägga mig och slappa framför tvn tror jag. Godnatt!


3 november

Jag har spelat gitarr tills jag fått röda fingertoppar så nu ska jag sätta mig med läxorna istället. Sen är det dags att göra plats för kocken i köket. Denna gången ska jag försöka skippa brandlarmet och allt drama. Hoppas ni har en bra dag!


all saints

Idag lyckades jag sätta igång brandlarmet när jag lagade mat. Maten blev inte jättegod och huset blev ganska rökfyllt. Men vi lever och mår bra. Jag har även hunnit övningsköra och kollat på film med mamma, det blev Sex and the city, en mycket bra film. Nu ska jag dra mig till sängen och sova min sista skönhetssömn innan skolan börjar igen. Sovgott!



förfest @ martins place

Fredagskvällen spenderades hos Martin. En utgång på Tempel var planerad men vi kom inte så mycket längre än till förfesten. Men den var rolig i alla fall . Tack allihopa! 

 


KÖPENHAMN

Igår gjorde jag, tillsammans med familjen, ett stopp i Danmarks huvudstad. Vi strövade längs Ströget, käkade mat och lyssnade på en massa gatumusikanter. Det var riktigt mysigt! 

 

RSS 2.0