otur, eller vad säger ni?

Imorse var jag och tränade med Ida, det blev en timme på gymmet så det känns bra. Något som känns mindre bra är hemresan. Det första tåget missade jag och när jag hoppade på det andra hamnade jag i tåg-garaget. Efter en promenad med tågkonduktören så kom jag fram till Knutpunkten igen där jag fick vänta på nästa tåg. Då jag äntligen kommer fram till stationen så märker jag att någon punkterat båda däcken på min cykel. Det känns inte riktigt som att detta är min lyckodag så nu går jag och lägger mig några timmar. Ciao1


GOODMORNING/GOODNIGHT


Klockan är åtta och jag är nyss hemkommen från jobb. Det blev en lång, men rolig natt. Som avslut blev det lite frukost med folket från jobbet innan vi åkte hem. Nu ska jag lägga mig och sova hela långa dagen. Hoppas ni haft en skön helg, puss!


malmöööö.

Igår åkte jag till Malmö med Ida. Vi besökte det nya köpcentrumet Entré, käkade en underbar lunch på Sunset Boulevard och hade allmänt roligt. På vägen hem träffade vi på några helsköna afrikaner som var på resa i Sverige. Efter lite fotande och pratande med dom åkte vi tillbaka till Helsingborg där vi tog oss ett kvällspass på gymmet. Ett bra avslut på en riktigt bra dag! Nu ska jag hälsa på Martin och spana in den stora festen innan det är dags för en natts jobb. Hejs!


Jag, den ena afrikanen och Ida!

back on track!

Nu är vi på det igen! Träningskorten är inköpta och det första gympasset är avklarat, det känns bra! Kvällen har jag spenderat med min syster här hemma och imorgon bär det förhoppningvis av mot Malmö. Nu kallar sängen, pusshej!

 
Bilder från vår galna Friskis-period våren 2008.

we are the people who rule the world, oh yes!

Tisdagen är snart över. Har bara hunnit jobba och ta det lugnt här hemma, men det har varit mycket mysigt det med. Körde nyss systern min till hennes dansträning och nu är det dags för en film innan det är läggdags. Goodnight! 
 


Frida & jag för läääänge sen. En sommar i båten.


new york, new york



Jag vill så gärna åka iväg, gör något spännande och kul. Helsingborg har blivit tråkigt och jag längtar bort men jag får nöja mig för stunden. Jag är i alla fall väldigt tacksam över att jag har jobb, familj och vänner här. Nu ska jag upp och mysa framför tvn med popcorn och choklad. Jag skulle egentligen börja mitt nyttiga liv idag, men jag skjuter upp det tills imorgon.

Hannah.

 


backfire at the disco,

De senaste minuterna har jag underhållit mig själv med camen. Det är otroligt vad lättroad man kan vara ibland. Jobbet idag tog kål på mig och nu ska jag laga mat till familjen sen blir det myskväll, adios!


k e b a b h o u s e.

 


Lite bilder från förfesten hemma hos Henna igår. Det var ju tänkt att vi skulle dra ut och dansa, men vi hamnade på Kebabhouse och snackade och krängde istället. Men det funkade det med, en riktigt rolig kväll var det i alla fall! Min kamera är lite knäpp och därför blev bilderna lite suddiga, men ni får stå ut!

05:40



Jag har nyss kommit hem från jobbet, en kul kväll ändå med ballonger och muffins. Har hunnit duscha snabbt och nu sitter jag och myser med nattmacka och oboy. Hoppas ni sover gott allihopa! Over and out.

graduation day, I will never forget 12th june 2009




the ugly truth.





Igår träffade jag Ida i stan. Vi gick rundor, käkade mat och gick på bio. En riktigt flummig, men rolig kväll! Idag vaknade jag alldeles för tidigt för att jag ska orka nattens jobb, så jag ska nog gå och ta en liten powernap snart igen. Ha en bra dag, puss!

- - - thursday night



Nio timmars jobb gjorde mig ganska seg i huvudet och nu ligger jag här med huvudvärk. Men en liten träff med Ellinor på Mezo gjorde dagen mycket bättre! Gårkvällens moln var himmelskt vackra! En liten parantes sådär bara. Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon igen, godnatt!

white wall




Här lyssnas det inte på paint it black längre, det är white wall som dunkar ur högtalarna medan vi målar hela vardagsrummet vitt. Sedan nio imorse har vi varit i gång och det är dags att ta en break nu. Ikväll blir det landskamp, Idol och en massa glass som belöning!

HIGH HEELS HAVE GOT ME FALLING DOWN ON MY KNEES

Fredagskvällen började på Mezo med en ceasarsallad och trevligt sällskap. Därefter begav vi oss i våra klackar vidare till Amanda där det var lite förfest innan vi drog ut och gjorde stan osäker! Jag och Ida vaknade av något som lät som en hund som blev överkörd, men det var bara renoveringen i vardagsrummet som var igång. Så lördagen har i stort sett bestått av att måla en byrå och spelat tv-spel. Efter en spännande fotbollsmatch så ska jag nu sätta på några avsnitt av Kvarteret Skatan och somna, godnatt!

           


RSS 2.0