BALEN 2009



 

Det har varit en riktigt lyckad studentbal för min del, kvällen var sjukt rolig!

knock you down

 
Igår blev det bakning hemma hos Ellen och åtta chokladkakor senare var vi klara. Vi fick riktigt ont i magen, av all chokladsmet och allt skratt. Så roliga bilder det kan finnas på en själv alltså. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av mot frisören min, håret ska fixas och ikväll blir det bal för hela slanten. Ciao!

i did it, körkortet är mitt


25th may




Halloo allihopa! Denna långhelgen har jag bara legat hemma och knarkat halstabletter och isglass samtidigt som jag tittat på en massa filmer. Idag var det dags för skola igen och projektarbetet börjar äntligen gå mot sitt slut. Jag och Frida låg en stund i gräset och tramsade en massa innan det blev lite övningskörning hem. Nu ska jag sova för imorgon står det baldans på schemat. Pusshaaj.

day n' night


Oj, nu var det längesen det hände något på denna sidan. I helgen blev det en myskväll med Lajsi, jobb och en chilldag på stranden med pizza och lek i lekparken. Nu har projektveckorna satt fart och imorgon är det en månad kvar till studenten! Tiden bara springer iväg, och nu ska jag gå och döda mina ben. Puss!

det är så mycket roligare än att plugga




tu es beau



Chill och flum med Lajsi i skolan idag innan jag gjorde tusen misslyckade labbar med Patrik och Said. Efter skolan mötte jag upp Ellinor och käkade lite innan det var dags för HIF - MFF. Helsingborg vann och nu har jag försökt plugga i två timmar, men jag lyckas inte jättebra. Bättre lycka imorgon hoppas jag på, puss!

a monkey needs to dance and so do you


RSS 2.0