barcelona 20.4-24.4










20 april 01.17

I helgen fick jag finbesök av mina älskade systrar, Frida och Emma. Det var en riktigt mysig helg och vi hann med hur mycket som helst. Vi blev bortblåsta vid Holmenkollen, skrattade tills magen krampade i Vigelandsparken, hade picknick vid Operahuset, åt glass vid Aker Brygge och massa annat kul. En toppenhelg!

Annars har jag jobbat hela dagen. Gått hem med både ett leende på läpparna och ett fint påskägg från Pascal. Nu är jag färdigpackad och redo. Jo, för imorgon åker jag till Barcelona med Amie. Ska ladda upp med några timmars sömn innan det bär av mot flygplatsen imorgon bitti. Godnatt!







fridays - my cup of tea

Om jag hade räknat alla chokladägg jag sålt på jobbet idag hade jag blivit helt yr i huvudet, det har varit full rulle hela dagen. Men att det är fredag gör allting så mycket bättre, det är min absoluta favoritdag. Nu ska jag träffa Amie på stan och i helgen kanske jag får finbesök av mina systrar. Trevlig helg allihopa!



nice ass dude

I måndags var det riktigt sommarväder här i Oslo, så bra att man till och med kunde gå utan jacka. Det var helt underbart! Så efter jobbet mötte jag upp Ellinor och så tog vi en promenad innan solen gick ner. Jag somnade med ett leende på läpparna i hopp om att vakna till likadant väder dagen därpå.

Till min förtvivlan möttes jag av ösregn nästa morgon och dagen började riktigt kasst. Det gick helt okej på jobbet, men då jag var klar var jag både hungrig och hade huvudvärk så det enda jag ville var att komma hem. Då jag inte trodde att det kunde bli värre märkte jag att jag inte hade någon nyckel till lägenheten, så jag fick vandra runt i regnet i två timmar i väntan på att de andra skulle komma hem. Något som lyfte upp mitt humör en aning var denna synen (nice ass, dude!) och allting blev plötsligt så mycket bättre. Så lätt blev den dåliga dagen en toppendag!


sunday evening.

I torsdags blev det en promenad med Robert till Operahuset. Det var en riktigt vacker kväll och det var så sjukt fint där. Fredagen till ära hade vi tacokväll hemma och igårkväll blev det utgång tillsammans med Ellis Bellis. Vi dansade tills benen var som gele och en efterfest senare var vi redo för sängen. Idag har det varit en mysdag med gottis och datanördande. Så får det vara på en söndag ibland. Imorgon är det dags att jobba igen, då ska jag försöka slå mitt nya säljrekord, wish me luck! Och slutligen, ett stort grattis till mina kära morfar som fyller år idag!


staaaaay.


italian gelateria, yummie

Tisdagen gick långsamt fram på jobbet. Det var inte mycket att göra så det var en riktigt seg dag, fram tills jag träffade Robert och vi gick på bio. Vi såg The Kings Speech, en riktigt bra film, och dagen slutade på topp.

Idag var det inte lika segt på jobbet så dagen gick rätt fort. Då jag stängt butiken kom Amie förbi och så gick vi en runda på stan. Den där kvinnan vet hur man shoppar så det blev lite nya plagg i garderoben, både för henne och mig. Men jag klagar inte.. nu är vi i alla fall redo för Barcelona-resan vi bokat. Efter den långa shoppingrundan drog jag iväg till gymmet och svettades lite. Efter det blev det en sen middag och nu tror jag minsann att jag ska lägga mig. Godnatt!


Eftersom att det var en sådan varm dag i Oslo idag (hela 14 grader på kvällen!) så passade  vi på att njuta av en glass. En riktigt stor en. Sjuuukt gott!

fjärde april. vår!

Solen skiner och snön har smält, våren är här och det är helt underbart! Och som grädde på moset så har jag varit ledig hela helgen. En massa myskvällar, långa promenader med Ellinor och lite muffinsbakande på det. En toppenhelg helt enkelt. Nu ska jag kolla på film med min roomie och sen blir det till att lägga sig tidigt idag så jag kan få min skönhetssömn. Ciao ciao!


Jag fick en bukett rosor av en kund på jobbet en dag, riktigt gulligt!


RSS 2.0