VALLÅSEN

  
 
Tack alla för en sjukt rolig dag! Det har varit riktigt roligt.
Skidsemester nästa eller?

läggdags

Idag har jag gått runt med ett leende på läpparna hela dagen, jag har varit så glad. Jag vet inte om det beror på att jag sovit för lite, för allt kul som hände igår eller om det var för vad jag drömde inatt. Men jag har haft sjukt roligt i alla fall.

Imorse var det mysigt matteplugg med tjejerna och sen var det föreläsning i Lund. Efter skolan åkte jag till Väla med mamma och Emma, jättemysigt! Sen åkte vi hem igen och nu har jag letat upp mina termobyxor och bakat muffins till imorgon. Då är det Vallåsen som gäller! Nu är det dags för mig att sova, så godnatt allihopa!

 


open your window for me


Photos taken by moi. Denna dagen har varit sjukt rolig. Skrattanfall på skrattanfall. Skola, fika och träning. Nu är jag hemma och slappar, orkar inte göra så mycket mer. Har precis kollat på Top Model om någon är intresserad av att veta det.. Imorgon är det Lund igen, även en liten shoppingrunda står på schemat. Love to all of you.


22:31

 
Nu är allt frid och fröjd här hemma, mamma hittade min plånbok på en hylla i mitt rum, så nu kan jag sova gott i natt. Jag är alltid lika trög när det gäller att hitta mina borttappade saker, tittar alltid förbi dom och så ligger dom på den mest självklara platsen. Men nu behöver jag inte oroa mig för det längre. Nu är nästa projekt svenska-läxan och sen är det läggdags. Godnatt!

fcuk?


Jag tror jag blivit av med min plånbok, så jag är inte så glader för tillfället.. Men om man bortser från detta har jag haft en rolig dag. Skrattat en massa med Ida, slingat håret och sen var jag på körlektion där jag träffade Cecilia som jag inte sett på år och dar, så det var roligt! Nu ska jag knåpa ihop några bilder så fotoläxan är klar tills imorn. Pusshej!

090126

Efter en lång skoldag med middagsbjudning och fysikplugg så åkte jag med mamma och kollade på bil. Medan hon körde bilar och fixade med papper så sprang jag och Frida rundor och fotade en massa. Nu är det dags för lite sistaminutenplugg inför fysikprovet imorgon. Pusshej leverpastej!



saturday night

Denna lördag händer det inte mycket spännande ska jag säga. Jag har jobbat hela dagen och nu är jag hemma och lyssnar på när Frida spelar Guitar Hero bredvid mig. She´s gooood! Nu är det dags att kolla på film med familjen. Hoppas ni har en rolig helg allihopa! PUSS & KRAM.


TORSDAG

Sitter nu och dansar lite smått till Beyonces låt - radio, den är sjukt bra! Annars har dagen varit mycket bra! Det började med några lektioner i skolan, sen en snabb lunch med tjejerna. Efter det var det dags för lite föreläsningar i Lund, där dock tågresorna var roligast!

Nu är jag hemma efter denna skoldag, hann knappt käka förren jag satte mig framför datorn. Jag tror jag drabbats av lite Facebook-feber eller nåt. Men men, nu ska jag laga middag till mig och Anton, sen ska vi ha myskväll här hemma. Kolla på Vänner och äta morötter med dip. Mums mums! Ha det bra! PUUUSS!


Jag och Anton på Emmas födelsedag förra året!

GRATTIS NINA


Äntligen är det våran tur att fylla arton, Nina är först ut. Grattis grattis!

i hate this part right here

Släktkalas, jobb och pluggande bestod resten av helgen av. Det var mormor som fyllde år så nu har man käkat sig tjock för en vecka framåt. Trots det sitter jag och käkar choklad nu när jag pluggar. Men jag kan ju skylla på att det är Ninas födelsedag, haha! Hoppas ni har en bra tisdag allihopa! Pusshaj!


MANDA 19



En sjukt rolig kväll är nu slut, men tack alla ni som var där.
Ni är helt underbara och guld värda!

never denim



Jeans and stuff, från Bik Bok om ni är intresserade. Coola bilder iaf!

granna ben ni har, flickor!

Efter en sjukt jobbig dag i skolan så käkade jag en inte så glamourös lunch med Kash. Det blev Donken idag, haha! Nu är jag hemma iallafall och väntar på Ida medan jag kollar på Vänner med syster min. Tjohej!

23:20

Idag har jag haft ett fullspäckat schema, eller nästan på i alla fall. Det började med en lång men rolig skoldag. Efter det begav  jag mig ut på stan med Kazhal och Nina, köpte lite paketeter och provade kläder. Sen stack jag och tränade, första gången på vääääldigt länge! Så det var ganska skönt ska jag säga er. Efter det var det raka vägen hem och plugga (läs: sitta vid datorn och slötitta på massa bloggar och bilder..) Sen övningskörde jag en runda och hämtade upp alla syskonen som var på vift och nu är jag hemma igen. Det var min dag det, otroligt intressant va? Haha! Imorn är det party party, det är min lilla Manda som ska firas. Men nu ska jag gå och lägga mig.. Godnatt!


Nina, Manda, Martin, jag och Henna från Sofias fest för typ exakt ett år sen!


live your life

Dagen började med några lektioner i skolan. Bland annat foto som vi började med idag, det ska nog bli en kul termin! Jag och Ida bunkrade upp med en hel picknick inför lektionen tyckte jag. Men den var ju tre timmar så lite mat kan ju behövas under tiden.

Sen hade jag planerat att jag skulle ta mig i kragen och köra igång med träningen igen, men såklart så hade jag glömt mitt träningskort. Det blev ingen träning för min del då, så jag begav mig till trafikskolan istället för att testa göra ett sånt delprov. Jag klarade inte det.. men min ursäkt får vara att jag inte övat ett smack. Det var mest för att se hur ett test var, plus att det var lite tidsfördriv.

Gick  till mammas jobb sen och övningskörde hemåt. Käkade lite, tog en promenad och kollade på Top Model. Nu är det dags att börja plugga lite tänkte jag, sen kan det ju vara bra om jag hinner sova lite inatt också. Hoppas ni haft en fin onsdag! Puss & Kram.


Tog första bästa bild från datorn, så varsågod, en bild på coola cola-flaskor.


pluggish in da school

Vi är så seriösa så, dansar till smurflåtar och käkar godis. Kanske dags att gå tillbaka till kemioken nu. Eller vad sägs, Nina?


How can you read when you are blind?

Denna dagen bestod av ännu mera jobb, halkat rundor och serverat cheeseburgare i massor. Och till min stora lycka så slutade dagen med filmkväll hos min älskade vän Ellinor. Godnatt allihopa!
 

Jag längtar så otroligt mycket till sommaren nu, ge mig sol och värme tack!
(Bild från mitt, Ellans och Natalies nattbad. Tjohoo!)

56 days to go

Yes, nu är det bara 154 dagar kvar till studenten, 56 dagar kvar till min födelsedag och en och en halv timme kvar tills jag ska jobba, borde dra mig mot jobbet kanske..! Trevlig helg. Puss & kram!


turban-kash från kurdistan är min skumma kompis


denåttondejanuari

 
Igår var jag i Malmö med Fredrik, kollade i affärer, fikade och hade det allmänt trevligt. Idag började skolan igen, segt som tusan, men jag hade kul ändå. Lite spännande att träffa alla kompisar och så.. Kazhal med turbanen, Sofia den blonda med ett ben för kort och Nina med sina klubbor! Nu sitter jag och lyssnar sönder Britneys nya låtar och käkar glass. Ska snart springa rundor och leka med min lillebror sen ska jag faktiskt bara slöa framför tvn, ta det lugnt nu efter ett fullspäckat lov. Haha! Måste tipsa om en annan låt också, Darin feat. Kat DeLuna - Breathing your love. Den är sjukt bra! Pusshej leverpastej.


nyårssaluten

Idag har jag spenderat dagen på IH med Ellan, kollat på massa fotbollsmatcher och spanat på folk. Vi tog ett litet besök till Donken också för att käka och sen har vi skrattat så vi fått ont i magen. Jag hade sjukt roligt i alla fall, tack Ellan för en bra dag! Imorn är det finalerna som gäller.


Jag och Ellan på första raden, allt för att känna svettlukten!

Och min favorit för idag och för alltid, haha! Nummer 20 är min.


mezo mezo mezo mezo mezo mezo mezo mezo mezo mezo mezo

Efter en mysig eftermiddagsfika hos Natalie och hennes familj begav jag mig mot kära Helsingborg och tog mig sedan en tripp till Mezo för lite fika slash middag med Ida och Mandy. Så nu är jag hemkommen mätt och belåten, både på mat och snack. Mycket mysigt!



söndag!

Just hemkommen från Idrottens Hus och en liten titt på Nyårssaluten. Precis som traditionen så satt jag och Ellan bänkade med snusklubbor! Det var riktigt underhållande faktiskt! Nu sitter jag och äter glass med hallon, mums!


creep



I want you to notice
when I'm not around
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here.

1a januari

På nyårsdagen sover hela Sverige. Allt i städerna är stängt, utom McDonalds, och där är alla och käkar. Det var riktigt stressigt, så ibland tycker man att de kan gå och köpa pizza istället. Men sånna här dagar ska väl också komma och jag har klarat mig genom en av dom. Haha! Jag är helt slut i mina fötter alltså, men nu har jag suttit här i soffan och vilat ut mig så nu mår jag bra igen. Hoppas alla hade en bra nyårsafton och att ni är utvilade och glada. Godnatt!


happy new year!

Nyårsafton började med en middag hos Möller. Det blev fläskfile, potatiskroketter och god sås som alla hjälpte till att laga. Sen spelade vi spel och lekte lekar, hade allmänt trevligt. När klockan närmade sig 12 tog jag och Ellan oss en promenad mot Kärnan, kollade på raketer och önskade alla gott nytt år! Träffade lite trevligt folk också, och på väg till en efterfest skrattade jag så att jag nästan kissa på mig. Det var riktigt roligt, så tack alla för ännu ett bra nyårsfirande!

 
 

tvåtusenåtta


RSS 2.0