SÖNDAG

 



trötter

Jag har varit ovanligt trött den här helgen. Eller inte trött egentligen, bara att jag somnat tidigt och sovit mycket. Men det är ju skönt det med så nu är jag totalt utvilad inför nästa vecka som kommer! Då kommer jag säkert inte sova nånting så pigg som jag blivit! Haha.. jaja, sömn är ju bra sägs det och lite extra skönhetssömn skadar ju inte.


lördagsmys på stranden

Jag, Frida & mamma avslutade den utmattande lördagen på stranden där vi gick en lång runda. Det var väldigt lugnt och harmoniskt och man kunde bara gå och känna sig bra, helt enkelt! Det var en mysig kväll minsann! :)


LÖRDAGLOPPIS I LUND

Idag väckte mamma mig tidigt och vi begav oss till loppisen i Lund för att bli av med lite saker vi hade här hemma. Det var sjukt mycket folk där och mycket att titta på, så det var ganska underhållande ändå. Sen att vi tjänade några hundralappar gör ju inte saken värre.. Jag kom på att Lund faktiskt är en väldigt fin stad. Allting kändes så mysigt och ungdomligt (beror antagligen på att det kryllar av studenter där) så jag blev lite sugen på att börja plugga på universitet nu. I'm looking forward to it! Nördigt värre, men sån är jag!

Nu ska jag kila till kylen och hämta lite melon, det är så gott! <3


alvin och gänget

Familjen Bylund ordnade en riktigt mysig filmkväll igår. Det blev tacos och godis på kvällen och så hade vi så klart hyrt en film! Alvin och gänget blev det. Tyvärr somnade jag efter en halvtimme, jag var så trött! Men jag såg klart den idag och det var faktiskt en ritkigt söt film med en massa ekorrar som sjunger. Det kanske låter lite sjukt, men dom var ju faktiskt animerade! ;) Haha.. jaja, det var en gullig film så gå och se den!


vilken fredag!

Dagen började med en kort skoldag. Efter det begav jag och Ida oss till simhallen och tog oss ett dopp. Mycket vattendans och foton senare drog vi oss ut i stan för att ta oss en liten matbit. Vi hamnade på Mezo där det blev en sallad, lika god som alltid! En runda i stan hann vi också med innan vi avslutade med en smoothie i hamnen. Det var en mysig dag helt enkelt!


äckligaste maten på länge

Jag är ingen kock, det kan jag inte påstå! Jag har precis lagat det äckligaste man någonsin kunnat laga. Mitt i allt pluggande så blev jag lite hungrig och plockade ihop lite saker från kylen, stekte det och åt. Nu känns det som att jag spy upp allt från avocado till potatis! Usch och fy! Anställ inte mig som kock om ni behöver mat, ett litet tips sådär bara. Nu ska jag kyla ner mig med lite glass med chokladsås istället. Det är tusen gånger godare!

Hoppas ni har ätit godare kvällsmat än mig. Puss & Kram!

Främlingen


Fika + plugg = sant

I skolan har vi nu projekt om världslitteraturen. Jag och min grupp skriver om Kina och kom på den magnifika idén om att sitta och plugga på ett fik. Så vi tog med oss böckerna och satte oss på Ebbas Fik. Där åt vi kladdkaka samtidigt som vi skrev tankekartor, en utmärkt kombination ska jag säga er för det funkade väldigt bra!

 
Martina, Amanda, jag och Anneli.


christian seriano


Vinnaren av Project Runway, it's so fierce!

träningen är igång igen

Nu har jag börjat igen, det blev skivstång på Friskis & Svettis idag och roligt var det. Ack, vad jag har saknat det! Nu ska här tränas för fullt. Jag hoppas mina träningskompanjoner är på det också!

Just ni tittar jag på Project Runway och det är riktigt spännande, finalen ikväll och jag måste plugga! Hur ska detta gå ihop? Jag får snabb-plugga i pauserna. Man kan ju inte missa finalen av detta underhållande program!


leopard

 

ingen typisk skoldag

Lektioner hit, lektioner dit, mat i matsal och massa elever som springer runt. Njaa, nästan i alla fall! Vi har bara haft 2 lektioner idag, sen åt vi tacos som lunch och det var en ovanligt lugn dag på skolan. Alla tvåor har stuckit till Vemmentorp. Och jag önskar jag kunde följt med, det var så roligt när vi var där förra året! Jag och Sofia försökte i alla fall återskapa den här känslan av att gå på en stor skola, inte för att vi gjort det, men det ser alltid ut så här på filmer!


Härliga poser där ja, precis som i amerikanska filmer!

väla med ellis

Idag tog jag och Ellan Bellan en tripp till Väla. Det var väldigt spännande faktiskt! Ellan tog hål i öronen och jag tittade på, eller nästan i alla fall.. jag tyckte nog det var mer nervöst än vad hon tyckte själv! Sen blev det en liten glasspaus och spanande på folk, sånt gillar vi.

Nu ska jag dra mig till sängen, plugga och kolla på tv samtidigt och sen somna gott. Godnatt & sovgott mina änglar! 

  

mina vänner

 
Amanda är söt som vanligt och Ida höll på att glömma sin tandställning på O'Learys. I like you guys! <3

Shopping på min shopping-fria månad

Jag har startat en månad där jag inte får slösa pengar på onödiga saker, som kläder och glass som snabbt försvinner ändå! Fram till den 22 september ska jag hålla det och än så länge har det gått bra! En kalender har jag köpt däremot, men jag hade som regel att köpa en kalender (måste ha det till skolan!) och sen får jag köpa ett par strumpbyxor också. Jag har nämligen letat efter ett par speciella i veckor så om jag hittar de jag vill ha nu kan jag köpa det!

Ja, det här var ju inte så intressant märkte jag nu när jag läste igenom det själv, men strunt samma. Nu ska jag plugga i alla fall. Slutade tidigt idag så nu är jag glad, och det är ju bra att va när man ska plugga så det blir liiiite roligare .


blått är manligt

Nu sitter jag och diskuterar färg med Fredrik på msn. Helt plötsligt bytar han färg på sin text och hela konversationen får nytt liv. Tänk vad mycket lite färg kan göra!

Jag minns när jag var liten och lekte med Ellinor, en av mina bästa vänner. Då lekte vi att kulorna vi hade var människor och så gjorde vi familjer av det. Alla kulor hade ju olika färger och det representerade om det var en tjej eller kille. Blått var manligt, grönt också. Men gult, rött och rosa var flickigt. Det blev många färg-glada familjer det.

Nu betyder färger mer känslor än kön för mig. Gult står för glädje, rött för kärlek och grönt för harmoni. Men vad är lila? Är det manligt eller kvinnligt? Och vilken känsla står den för?


MÅNDAG 25

Ett glädjeskutt för denna underbara måndag! Den har i princip bara bestått av massa plugg i skolan, det var en lång dag idag (8-16) men jag har haft roligt ändå. Lunch med Ida på Koreana där personalen sprang runt som yra hönor, en flummig svenskalektion med tjejerna och en god middag här hemma med familjen. Måndagar är inte bara skit och starten på en lång vecka, den är kul med!


Det är inte lätt att hoppa i stövlar, testa själva!

en utflykt till stranden i laröd

Idag drog familjen sig till den vackra stranden (full med tång!) i Laröd där vi satt och hade det mysigt en stund. Jag pluggade, Emma läste, mamma plockade sten och Frida & Anton byggde båtar!


JUNO

Igår såg vi filmen Juno. Den levde upp till allt gott jag hört om den och den var mycket bra! Den var lite annorlunda, men den var väldigt fin. Så om ni inte vet vad ni ska hyra för film så tycker jag definitivt att ni ska välja den här!


regnet öser ner

 

Eftersom varken jag eller min lillasyster Frida mår så bra idag så blir det myskväll med film och pizza ikväll. Jag och Anton tog oss en snabb-promenad till ICA för att hyra en film och det blev Juno. Jag hoppas den är lika bra som jag hört att den ska vara. Nu blir det pizzabak för hela slanten. PUSS & KRAM. 


 

KALAS FÖR ELLINOR

Igår var vi på kalas hos Ellan som fyller 18 år på söndag. Det var massa trevligt folk och god mat så det var roligt! Det var även sista dagen man såg Jossan, hon flyttar till Uppsala imorn. Jag fick inget kort på födelsedagsgrisen, men det jag fotade kan ni få se - Frida & mamma med presenten! Haha!

 

Adele - Cold shoulder

Till den här låten får jag alltid dansryck i hela kroppen, jag kan inte stå still helt enkelt. Jag hoppas det är likadant för er för den är faktiskt riktigt bra!


mina snygga tjejkompisar


Matilda, Ida, Sofia, Amanda & Malin.

blogg-beroende

När jag väl börjat blogga kan jag inte sluta. Jag har mina pauser då och då, men nu ska det köras igång igen. Haha.. hur bra det nu kommer gå. Jo, jag märker i alla fall att presoner är inne på bloggen oavsett om jag inte skrivit på en vecka eller två. Läser ni gamla inlägg eller läser ni det senaste om och om igen? Det är ju roligt med lite läsare i alla fall så fortsätt att läsa så ska jag fortsätta skriva, deal?

Nu ska jag checka in mina favoritbloggar. Auf wiedersen!


torsdag natt

Nu har jag kommit hem från en underbar Gotlands-resa och en fantastisk Frizon-festival. Sen har jag även hunnit med Malmöfestivalen och shoppingrundor lite här och var! Ett mycket bra slut på ett mycket bra sommarlov! Just nu sitter jag här och väntar på att bli lite tröttare så jag kan somna nån gång. Känns som att det är dags att vända på dygnet nu när skolan börjar imorn. Sista året på gymnasiet! Wohooo! ;D

Idag var jag och Ida på stan där jag hitta en underbar jacka på VILA. Men jag orkade inte ta fram plånboken innan så jag ska nog förbi där och köpa den imorn. Hittade lite träningskläder och så med, så nu blev man lite mer peppad inför höstens träning. Vi hörde en riktigt bra låt inne på Gina Tricot så då fick vi oss en riktig energikick och dansade rundor! HAHA.. det var kul! Låten får ni höra sen då jag lagt upp den!


Sängen kallar.
TJOHEJ.


RSS 2.0