casual.

I tisdags var det Starbucks som gällde. Igår blev det en runda på mallet innan jag åkte hem till Linda för lite scrapbooking och skvaller. Och idag tar jag det bara lugnt. Det kan behövas ibland, typ idag.

Jag, tjejen som endast bär leggings, har nu hittat ett par jeans och jag är överycklig. Det är sällan något sånt här händer. Så det ska jag fira med att hoppa i sängen och kolla på massa gamla OC-avsnitt. Godnatt!



right here, right now



rickard

Igår kom mina värdföräldrar hem från IKEA med lite prylar till mitt nya rum. Rickard var en av dom, visst är han snygg? Allt i rött såklart. Jag har nämligen råkat säga att rött är min favoritfärg och att jag tycker om choklad. Så så fort de kommer hem med något till mig är det antingen rött eller så smakar det choklad. Men det gillar jag! Säg hej till min nya vän så hörs vi snart igen.




BBQ, some work & starbucks

Igår efter lektionen åkte jag med Johan och Emilia in till Cambridge där det var grillfest. Internationell grillfest kanske jag borde säga för det fanns folk från alla möjliga ställen i världen, men det var riktigt mysigt! Vi hade en sjukt rolig kväll med korv och härliga fransmän som slutade med glass på tunnelbanan.

Idag har jag jobbat lite. De fyra timmarna jag jobbade bara flög förbi så roligt som vi hade. Det är inga fejkskratt som kommer ut ur min mun när jag leker med mina värdbarn, vi har roligt på riktigt och det är ju bra om jag får säga det själv. Efter jobbet åkte jag för att handla lite papper och skit till min scrapbook och sen träffade jag Mette. Vi åkte till Starbucks och tog igen en massa som hänt sen senast. Nu har jag snickrat ihop min nya stol och nu ska jag lägga mig. Sovgott!


owl city

Igår åkte jag och Linda in till House of Blues i Boston. Vi skulle nämligen på konsert. Owl City var det som uppträdde och de var riktigt bra! Förbanden likaså så konserten var grym! Efter det åkte vi en runda i en cykeltaxi och avslutade med en sen middag på Cheesecake Factory. Nu ska jag iväg till college för en sista lektion för denna kursen. Ciao!

 


brist på rubriker.

Picknicken i parken var mer än lyckad och vi hade jättemysigt tillsammans. Jag och mina värdbarn. När vi kom hem grisade vi ner hela köket samtidigt som vi gjorde chokladbollar och innan läggdags hade vi friidrott med alla gosedjur. Det var min torsdag det, och nu ska jag lägga mig. Godnatt!



April 22

Denna morgonen började även den med en joggingrunda. Och det känns så sjukt bra! Jag hade nog kunnat fortsätta en mil till om det inte hade varit för att jag var tvungen och jobba. När jag kom hem och hade duschat klart hör jag något som brummar utanför mitt fönster. Då jag tittar ut så ser jag en man som kör runt på en gräsklippare. Han var ju inte direkt någon John i Desperate Housewives, men ändå. Det är alltså inte bara städerskor som städar huset här, utan även trädgårdsmästare och det är ju inte helt fel. Nu ska jag packa ihop en liten picknick-korg och hämta ungarna från skolan. Have a good one!






oooonsdag.

Igår var jag uppe med tuppen och satte på mig mina träningskläder. Jag och Linda sprang en liten runda innan vi gav upp och hoppade på hennes studsmatta istället. Efter en lång jobbdag så la jag mig tidigt och sov i säkert tio timmar vilket var riktigt skönt. Utvilad var jag när jag vaknade i alla fall. Idag innan jag började jobba mötte jag Linda på ett litet cafe och så satt vi där och pratade ett tag innan vi var tvugna att återgå till våra arbetsuppgifter. Nu är ungarna hämtade från skolan, de har mat i magen och ligger nu och vilar. Så jag passar också på att ta en liten paus. Nu stänger jag datorn för en stund, vi hörs!


update.

Helgen har passerat och en ny vecka har börjat. Jag har ett riktigt soft schema denna veckan och det tackar jag för. Barnen har lov och föräldrarna jobbar hemifrån, härligt värre. I lördags gick jag på min andra lektion på MassBay College. Jag läser en lite småflummig kurs om Nordamerika där vi endast har tre lektioner och inga läxor så det passar mig bra, skoltrött som man är. På kvällen kom några gäster över så det var jag som fick lägga barnen. Efter en mindre fläskläpp och lite sagor somnade de gott och jag åkte till Nathalie en sväng.

Igår var jag i Boston med Linda på ett möte. Efter det gick vi ut på jakt efter något roligt att göra, men Boston var rätt så tråkigt denna söndagen. Några matcher spelades inte och musikaler och cirkusar var slutsålda så vi fck underhålla oss själva. Vi började med att äta en supergod räksallad på Quincy Market, sen blev vi stoppade av gatudansare innan vi tog oss en dusch i en fontän. Det var en väldigt rolig söndag trots allt. 

Idag har de sprungit Boston Marathon och vi var självlart på plats att heja på allt och alla som sprang. Det var riktigt kul att få se och jag fick själv lust att ta på mig joggingskorna och springa med dom. Ett av alla mina mål i livet är nu att springa ett maraton, wish me luck.


En maratonlöpare med härlig frisyr, eller vad säger ni?

9.19 pm

Största delen av de senaste dagarna har jag spenderat på olika lekplatser, vilket faktiskt har varit rätt så kul. Ibland är det riktigt skönt att få springa av sig och känna sig som ett barn igen. Och ibland kan det vara skönt att känna sig lite äldre än en femåring, så igår efter jobbet så träffade jag Mette. Vi åt vår sista glass på Ben&Jerrys tillsammans innan hon flyttar till Philadelphia. Lite sorgligt att ta farväl, men vi ses snart igen! Nu ska jag kolla på film innan jag somnar!

owl always love you

Igår fick jag sluta hela tre timmar tidigare. Gissa vem som var glad? Jag skyndande mig iväg för att träffa Mette, vi åt middag tillsammans och shoppade lite. Tramsade rundor som vanligt och hittar då detta klockrena linnet. Efter mycket skratt och lite magont åkte jag till Starbucks för den traditionella tisdagsträffen. En mycket bra tisdag om jag får säga det själv. Onsdag idag och jag börjar jobba snart, nu måste jag kila. Adios amigos!


washington dc

I fredags började resan mot Washington DC. Klockan åtta på morgonen satte vi oss på bussen och framåt kvällen hade vi anlänt i huvudstaden. Jag och några andra trevliga filurer drog till en restaurang och åt middag innan vi gick ut och dansade på en klubb. Vi dansade tills fötterna skavde och begav oss då tillbaka till hotellrummet för vår skönhetssömn.

Nästa dag var en av dom bästa på länge. Vi började dagen med en lång sightseeing tour genom hela DC. Vi fick se Lincoln Memorial, The Capitol Building, Washington Monument och massa mer. Kameran var i högsta hugg och flera hundra foton togs. När turen var över besökte vi några museum och satte oss sen i en park och chillade lite. Framåt kvällen var det dags att gå på Navy Ball i Annapolis. Det var en riktigt amerikansk bal med liveband och tusen killar i uniform vilket resulterade i en riktigt rolig kväll. Men det slutade inte där. När vi kom tillbaka till DC igen kände vi oss på topp för att utforska huvudstadens nattliv så vi begav oss ut till en klubb igen. Vi dansade på tills de stängde och bestämde oss för att ta en promenad genom staden. Vi la oss på marken vid Lincoln Memorial och hade det allmänt mysigt. En taxi tillbaka och frukost i sängen sen sov vi två timmar innan det var dags att gå upp igen. 

Tidigt på söndagen följde jag med på en liten tur till Vita Huset. Man kan ju inte åka till Washington utan att ha sett presidentens hus! Dock såg jag inte skymten av Barack Obama, men en annan lycklig au pair fick minsann se hans hund. Lite slappande i det fina vädret, lunch och packning sen var det dags att bege sig hem till Massachusetts igen. Trots att vi kom hem fyra timmar för sent så var det en riktigt rolig resa! DC är en riktigt vacker stad.









i am back.

Nu är jag tillbaka i Boston igen efter en underbar helg i Washington DC. Dock kom vi hem senare än planerat och idag har jag jobbat hela dagen så nu är jag sjukt trött. Jag skulle bara säga att jag lever och jag hoppas allt är bra med er med!


here we go!

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Om en timme sitter jag på en buss på väg mot Washington DC, vilket ska bli sjukt kul. Allting är packat och klart så jag bjuder på en bild på mig och Linda som flummar rundor. Ciao!


8.40 pm

Igår var det Starbucksfika som gällde och det är ju alltid lika mysigt. Idag har det varit sommarvärme a la Sweden, i mitten av april. Trettio grader har dom bjudit på och det tackar man ju inte nej till. Snart kommer mina tyska vänner och hämtar upp mig och så ska vi svalka av oss med lite glass såhär på kvällskvisten. Nu måste jag kila, men en liten uppdatering till hinner jag nog ge er innan det bär av till huvudstaden. Kärlek och en massa värme till er!


boston common.

Efter att jag haft en liten påskjakt med barnen så åkte jag in till Boston med Nathalie. Vi träffade på svenskarna i parken och chillade resten av dagen. Hackysack, fotboll och gymnastik underhöll vi oss med och det var riktigt roligt! Det är underbart med vår säger jag bara!


3/4 saturday

Lördagen började med sex timmars plugg, vilket kändes lite konstigt eftersom jag inte rört en skolbok på nästan ett år. Men det gick bra i alla fall, vår lärare är helskön och klasskompisarna likaså! Solen stekte så jag åkte in till Boston med Mette och Simone. Efter lite frukt i parken blev det en spontan utgång som slutade hos några roliga amerikanare. Det var en riktigt härlig lördag så här bjuder jag på några bilder. Glad påsk på er!




good friday / långfredag

Största delen av dagen har spenderats utomhus i det underbara vädret. Solen har tittat fram och jag har till och med ftt lite färg p mina kinder. Vi har lekt i lekparken, cyklat rundor och ätit lunch i en park. Jag var ledig i några timmar mitt på dagen och passade på att träffa Mette en snabbis. Vi åt en tidig middag och lät magmusklerna jobba samtidigt som vi slukade vars en pizza. På kvällen jobbade jag igen och har nu förberett en liten ägg-jakt till barnen och planerat morgondagen som består av plugg och en trip till Boston.


this is what happen when i dress the kids for school


RSS 2.0