nyårsafton 2007

Sista dagen på året. Sista gången jag sitter vid datan det här året. Sista inlägget år 2007. Sista allt... 2007!

Är hos Ellan nu och chillar lite. Har precis yrat rundor i mataffärer och letat köttfärs till ikväll. Haha! Ska snart fixa oss sen bär det av till Martin. Ska bli rooooligt! =D Hoppas alla har en toppenkväll!

GOTT NYTT ÅR! <3


:)

HEJ HOPP.

Nu sitter jag här och kollar på Dirty Dancing 2. Sååå bra film! Älskar den! <3 Ska snart sova tänkte jag. Har knappt kunnat sova de senaste nätterna så är helt övertrött på dagarna. Haha! Ganska roligt är det, men det tar bara mer på krafterna. . Ack! 

Var på fest i fredes hos Victor, trevligt värre! Hände ju en massa knas där. Men det var roligt ändå! =)  Kusinerna är här nu, roooooligt! Har spelat Eyetoy med dom hela kvällen. Ganska roligt ändå, fast jag suger på det. Tss. .

NYÅR IMORGON! Så härligt! Ska bli riktigt roligt, tror jag! Haha!

Ha de najs allihopa! Pusshej!



freedag! <3

Äntligen fredag! Eller ja, spelar inte så stor roll nu när det är lov.
Då känns varje dag som fredag, typ. Haha!
I alla fall.
Har inte kunnat skriva på ett tag eftersom datan krånglat och jag inte pallat fixa det. 
Menmen, igår var jag hos Ellan, bytade julklappar, kollade på film och tramsade en massa.
HAHA . sååå roligt!
Vi kände för att va lite barnsliga och klä ut oss, så vi var allt från emos till gamla tanter. S
å snyggt, eller inte! haha..

Ska iväg på fest hos Viktor nu, ska bli roligt!
Så ska snart åka in till stan och träffa Amanda, Nina och Amanda! :)

Imorn blir det antagligen träning med Lajsen och lite nyårssaluten med Ellan.
Men får se hur pigg jag är på det! Pusshej!


juldagen!

idag har vi haft julklappsutdelning här hemma. mycket mycket mysigt! fick filmer , cd - skiva och annat smått och gott! hela dagen har jag bara gått hemma och gjort ingenting typ. jätteskönt faktiskt! sen såg vi förtrollad idag . mycket bra film faktiskt! älskar kärleksfilmer. och när det är tecknat med så är det bara bäst! Haha!

hoppas ni har haft en bra tisdag! puss på er!

JULAFTON

GOD JUL ALLIHOPA!

Jag hoppas alla haft en underbar julafton idag. För det har jag .
Kalle Anka, julmat, tomtedags, julklappsutdelning, gottisbord och gemenskap! <3 

 image17

LILLJUL =D

Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret.
Mitt på gräsmattan stod det två blomkrukor som någon satt in i vår trädgård inatt.
Haha! Liten överraskning ja. Har ingen aning om vems det var..
 
Idag har vi firat jul hos farmor och farfar, mycket trevligt må jag säga!
Har två små suuupersöta kusiner som jag lekt med hela eftermiddan.
Så uuubersöta! 
Äta lite julmat och spela spel är ju inte helt fel inte!
Det var mys. Så god jul på er alla! 

       

       


GOOOOOD JUUUUL =D

 


dan före dan före dopparedan

julkänslan har kommit! wonderful! <3

har bakat knäck och kola, slått in massa julklappar och rimmat en massa. sen har jag pyntat lite och nu kollar jag på grinchen. I feeel good!

var och tränade med lajsi idag, sen stack jag en sväng till väla med syskonen . mysigt! alla julklappar är handlade nu i alla fall! ska snart titta på idol önskar en god jul och sen ska jag kolla på elf. mycket tv ikväll. men vad gör man inte för ännu mera julkänsla?


det efterlängtade jullovet

ÄNTLIGEN

Jullovet har börjat och jag är så glad! Det började så fint och mysigt med världens roligaste skolavslutning! NAHUM IS THE SHIT! <3 Efter det stack jag, Nina och Ida till mc donalds och käkade lite. då kom Sahel och Said också och roliga som dom är så började dom snacka med en inspektör där och allt var bara så roligt. HAHA! Lite svårt att förklara, men dom som var där vet i alla fall.



Lite senare gick jag och Nina på vårt hemliga uppdrag, att lämna en julklapp till amanda. Hon hade gått precis efter avslutningen så vi hann inte. Då skulle vi leta upp hennes hus. När vi slutligen kom fram så var hon inte hemma. Haha! Vad skulle vi göra? Hmm.. Vi kom på den briljanta iden att proppa ner paketet genom brevinkastet. Det funkade ju ganska bra. Men hur skulle hon veta att det var till henne och inte nån annan i hennes familj. Vi var ju illa tvugna att skriva ett sms - rim till henne.

Innanför din dörr du finna,
en grej du kan se med din ögonhinna.
Nu i vintertid man brukar nysa,
då behöver du något till foten att mysa!



Jahapp, då var det avklarat! Vi kände oss som små änglar som hade gjort en sådan god gärning att ge bort en julklapp. Haha! :D Glada som vi var gick vi till värmebänkarna i Norra hamnen och snackade en massa. Så mysigt att bara sitta och prata. Vi planerade vår framtid. Jag längtar så tills vi ska va au-pair i USA !! Sen märkte vi på våra händer att vi suttit där för länge. De såg ut som skinkbitar! HAHAHAH. Så fult!

     



Istället gick vi till Espresso House för att värma oss. Jummie! Blåbärspaj och pepparkakscookie. Gott gott!

Efter dessa underbara ögonblick åkte jag hem och städade skafferiet. Det var faktiskt ganska roligt! Man hittade massa roliga saker man aldrig sett innan! Sen kom Nina till mig och då packade jag mina grejer för att åka hem till henne och kolla film. Det blev inte så mycket film utan mest massa Vänner-avsnitt och matlagande!

Denna morgonen började vi med ett litet träningspass med djuren. Ganska roligt faktiskt! Sen åkte jag hem och slog in en massa julklappar och lagade knäck. Suuuuupergott!

Tjopp tjohej, nu ska jag skriva lite julrim!

it was a wonderful day!

denna dagen har varit helt underbar, faktiskt .
JAG HAR VARIT SÅ LYCKLIG!

Dagen började mycket bra med lite sovmorgon. När jag kom till skolan skulle jag träffa Lajsi och Ida och plugga lite med dom innan lunchen. 10 minuter efter att jag kommit dit får jag ett sms om att hon hade försovit sig, och lilla Idisen skickade ett sms 5 minuter senare och skrev att hon inte heller kom förrens efter lunch. Så där satt jag själv, med min lilla data. HAHA! lyckat! =D Fick i alla fall tag på Sofia sen så då gick vi och käkade på Koreana.



Efter denna trevliga lunch så hade vi kemi i en halvtimme, fick våra betyg och så. Sen hade vi idéhistoria/samhälle . Jag och Ida hade väldigt mysigt i vår lilla plugg-hall när alla kom förbi och kollade knäppt på oss. Vi fick nog och satte oss där uppe och sjöng så hela skolan skakade, typ. Sen dansade vi runt på hela skolan och sjöng "Hallelujah" Den är såååå bra!

Skolan slutade och jag och Lajsi skulle gå och träna, första gången med våra nya Friskis & Svettis - kort! Det var superkul, lite jobbigt dock. Det var värsta tantjympan med en massa gubbar och tanter som skrek "kom igen allihopa, nu kör vi" och "yeeahaa". Haha! Helt underbart!


  

Slutligen begav jag mig till mina syskons skolavslutning där jag träffade gamla kompisar (Andrea, som jag saknat så) gamla lärare och såg på en massa sjungande barn. TREVLIGT VÄRRE.

this is me.

THIS IS ME.
 
Det är jag som är Hannah!
Jag är för tillfället 16 år och kommer att vara det i 78 dagar till.
Sen blir det andra bullar!
Har äntligen lyckats med att skapa en blogg
som jag länge velat ha och nu när jag verkligen har en
har jag ingen aning om vad jag ska skriva,
men några inlägg ska det väl komma upp.
Jag hoppas ni har det skeetabra, allihopa! CIAO.

RSS 2.0