flyttlasset har gått

Nu har min kära värdfamilj flyttat till ett nytt hus. Det är hur fint som helst, om man bortser från alla lådor som står lite överallt i huset, och det ligger väldigt fint till. I söndags var jag på bio med Michael, vi såg MacGruber som var löjligt rolig. Annars i veckan har det har blivit ett par besök på Starbucks och en runda på mallet med Pauline och Natalie. Gårkvällen avslutades på Cheesecake Factorys uteservering (har jag nämnt att det är 30 grader varmt?) med underbart god glass och härliga vänner. Nu ska jag iväg och hämta småttingarna så vi hörs!


s.a.t.u.r.d.a.y

Igår spenderade jag dagen i Boston med ett gäng sköna människor. Vi gjorde egentligen inte ett skit, men det var riktigt roligt och mysigt i alla fall! Nu ska jag packa för flytten innan det är dags att jobba några timmar.



may 21st

Jobbdagen idag har gått hur snabbt som helst och jag har haft jättemysigt med glass och lekar ute i solen. Då jag slutat tog jag på mig joggingskorna och sprang en runda. Det var riktigt skönt då jag sprang, men av någon konstig anledning mådde jag riktigt dåligt efteråt, så ikväll har jag spenderat kvällen med mig själv.

Igår lyckades jag köra in mitt i en militärövning så polisen började jaga mig, på kvällen träffade jag Lindi för en skvallerkväll och idag såg jag den roligaste bilen på länge. Så fruktansvärt ful men ändå så cool!


big papi

Efter jobbet idag åkte jag och hämtade upp Nathalie och Pauline. Det var dags för middag och den avnjöts på Big Papis Grille. Det är en restaurang som ägs av David Ortiz, en Red Sox-spelare. Maten var riktigt god och vi hade riktigt kul, både åt hur blonda vi var men också åt vår charmiga servitör. Efter den underbara middagen träffade jag på Lindi och vi gick ute i regnet och pratade en stund innan det var dags att bege sig hem för att sova. Vilket jag tänkte göra nu, så godnatt!


tueeesday

Nu har jag precis varit och unnat mig manikyr och pedikyr med min kära vän Lindi. Vi satt i massagestolar och fick våra händer och fötter fixade. Lite vardagslyx en tisdag som denna satt riktigt bra och nu är mina naglar korallröda och fina. Nu ska jag ner och fixa pannkakor tills barnen kommer hem och efter min långa arbetsdag jag har framför mig drar jag till Starbucks! Ciao ciao.

six flags!

Igår hoppade vi in i bilen och åkte mot Springfield och Six Flags. Väl där åkte vi en himla massa berg-och-dalbanor och vattenkaruseller. Snurrigt var det, men sjuuukt roligt i alla fall! En alldeles för stor glass på Cold Stone och härligt sällskap gjorde dagen toppen!



loooeeerdag.

Idag började jag med att jobba några timmar och sen begav jag mig mot Boston. Där träffade jag Nathalie, Pauline och Richard. Vi strosade rundor i affärerna, chillade i parken och gick lite till innan vi bestämde oss för att åka till Cheesecake Factory. Och där flippade det totalt. Grädde på näsan, sjukt märkliga kort och skumma diskussioner. Anyhow.. vi hade skitkul! Mina magmuskler har fått jobba hårt idag och det tror jag dom får bereda sig på imorn med, för då drar vi till Six Flags! Kanske så man borde sova en blund innan med, godnatt!



pasta med skinksås

Fredagskvällen igår spenderade jag med Linda och Johan. Det blev en myskväll med underbart god mat lagad av mästerkocken Johan och en tur till Target. En lagom cool grej är ju också att FBI varit på hans gata och gripit en misstänkt terrorist nu i veckan. Varken FBI eller terroristen var kvar, och tur var kanske det, men tv-ankarna var ute och filmade i alla fall. Efter lite snack i soffan bar det av hemåt där sängen väntade!


12:11 pm

Idag tog jag mig en lång sovmorgon efter en rolig kväll med Lindi. Vi cruisade rundor på gatorna, åt glass och satt och snackade länge, länge.. Nu har jag precis slagit ihop Lauren Conrads andra bok och ska snart åka och hämta upp mina värdbarn från skolan. Solen skiner idag så största delen av dagen lär spenderas på en av alla lekplatser, men det har jag inget emot. Vi hörs! 



@ starbucks

Igår spenderade jag kvällen på Lindas dansmatta, vilket var grymt roligt (och svettigt, haha). Idag är det tisdag igen och den traditionella Starbucksfikan håller i sig. Idag hade hela tio svenska brudar hittat sig dit för skvaller, planering och massa kackel. Nu ska jag hoppa i min pyjamas och lägga mig innan jag somnar på tangentbordet. Godnatt!


too fast for love

Igår jobbade jag i ett par timmar innan jag begav mig till Boston. Denna dagen blev ju inte alls som planerat, men det blev en riktigt lyckad dag ändå. Vädret var blåsigare än någonsin och Linn som jag skulle träffa kunde inte ta sig in till staden. Så där stod jag själv och väntade på ingen alls. Jag mötte istället Linda och Carolin och så gick vi en lång promenad genom Beacon Hill och strosade rundor på Newbury Street innan vi satte oss på Joe's för lite middag.

Efter middagen gick vi vidare och hamnade tillslut utanför House of Blues. Vi såg att MTV's turnering hade nått Boston och lyckades knapa åt oss de sista biljetterna. Där inne stod vi och dansade för fullt till 3OH!3 och Travie McCoy ända tills brandlarmet gick och stället fick utrymmas. Vi struntade i att se det sista bandet och begav oss hemåt, nöjda och belåtna efter en grym kväll!


3OH!3 - Don't trust me


Travie McCoy ft Bruno Mars - Billionare

may 8th

Igår öste regnet ner, men inte fick man stanna inne för det. Det var dags för Scavanger Hunt med en massa au pairer, vi sprang runt och samlade grejer och svarade på frågor i hela Boston. Och ja, mitt lag vi sprang så mycket att jag nu har träningsvärk i mina ben. Vi lyckades inte kamma hem något pris, men vi hade sjukt roligt i alla fall så det var det värt.

Lite senare mötte jag Sara och så handlade vi lite mat för kvällen. Grillning blev det ju inte direkt, men spisen fixade maten rätt så bra den med. Sen satt vi i soffan och snackade resten av kvällen så det var en riktigt mysigt kväll. 


Mina team-mates på jakt i Boston. Christian, Jenny, Natalie, Richard & Pauline.

min fredag.

I fredags var det perfekt väder. Solen sken och det var lagom varmt. På dagen då jag hade en liten paus gick jag en lång promenad och bara njöt, hur skönt som helst. Sen åkte jag med mina värdbarn till fotbollsträningen och hejade på. Sen var det bara att åka hem och lämna av dom och sen åkte jag med Linda till Boston. Då vi efter en lång resa fram och tillbaka kom fram till staden träffade vi Liz, vi åt på Hard Rock Cafe och tog en kvällspromenad genom norra Boston. En riktigt najs fredag måste jag säga, solen gör mycket!



airplanes.

Nu sitter jag och lyssnar på massa härlig musik. Tänker på min underbara familj hemma i Sweeeden, alla vänner och kära Helsingborg. Jag saknar det. En glass i Norra Hamnen eller grillning på stranden hade ju inte varit helt fel. Istället ska jag nu köra och hämta mina barn från skolan sen blir det lek ända tills vi tröttnar och somnar. Men tro inte att jag är bitter. I helgen väntas grillfest, shopping och tävlingar i Boston. Det ser jag fram emot! Kärlek till er alla.


5/5

Måndag och tisdag har passerat och igår hade jag fyra månaders-jubileum i staterna. Tiden går läskigt fort. Men jag gillar det. På kvällen var det Starbucks med svenskarna som gällde, lika mysigt som alltid. Och nu ska jag ut i solen och läsa innan jag börjar jobba. Puss&kraam.


bokstaven b

Gårdagen började i Boston, där jag träffade Lindi och Carolin. Jag och tyskarna strosade rundor i den vackra och varma(!) staden innan vi bestämde oss för att slå oss ner i en park och ha picknick med sallad och vindruvor. Det var hur mysigt som helst. Vi tog oss en liten promenad, blev bjudna på glass och njöt av vädret innan vi begav oss till Charlie Playhouse där Blue Man Group visades. De blåa männen lekte med färger, skojade med publiken och spelade musik på rör. Showen var hur häftig och rolig som helst så det var kul!

Efter showen skiljdes vi åt och jag begav mig till Harvard Square där jag träffade Johan och Linda. Vi gick en runda, rörde John Harvards fot för lycka i vår akademiska framtid och åt underbart god mat på Border Cafe. En riktigt mysig dag! Nu ska barnen till gymnastiken så nu måste jag röra på mig!





11:40 pm

Imorse blev jag upphämtat av Nathalie och vi åkte till en outlet inte alltför långt härifrån. Dock hittade jag inte så mycket mer än en klänning och armband, men jag var nöjd ändå. Det var som en liten by med massa små hus, hur mysigt som helst. Den underbara solen tittade fram hela dagen så vi avslutade vår shoppingrunda med en glass i solen. Med vårt underbara minne lyckades vi sen hitta vägen hem och då var det dags för mig att jobba. Barnen sover och här sitter jag nu och väntar på att mina värdpäron ska komma hem. Ciao!

valborg?

Idag är det Valborg, men det märks ju inte av här direkt. Ingen brasa i sikte. Ingen mysig middag eller rolig fest. Det är bara en vanlig fredag. Så ikväll beger jag mig hem till min tyska Linda och har filmkväll så helt dött är det ju inte. Har förresten hittat en av de mysigaste låtarna. Boston med Augustana. Lyssna på den om ni får tid. Glad valborg på er alla (om man ens säger så..)!


RSS 2.0