sundaybrunch&workout

I söndags fick jag äntligen sova ut. Och så fort jag vaknade åkte jag och Linda en sväng för att äta brunch. Ett riktigt bra sätt att börja dagen på ska jag säga er. Efter ett antal timmars jobb somnade jag direkt. En slö dag, men ack så härligt.

Nu har måndagen passerat också. Solen väckte mig tidigt imorse och jag tog genast på mig träningskläderna. Trots att det är strålande sol och minst trettio grader varje dag så närmar sig hösten. Jobbrutinerna drar snart igång, och likaså min träning hoppas jag på. En härlig jobbedag med snälla barn, så det flöt på riktigt bra. Och på kvällen träffade jag Nathalie för en promenad och god glass!


boston harbor dance cruise

En båt fylld med härliga människor tog oss längs Bostons kust. Musiken pumpade ur högtalarna, folket dansade och solnedgången var en av dom vackraste jag sett. En underbar kväll med andra ord!



cape cod with kids and grannys

Några dagar har nu spenderats på Cape Cod med värdbarnen och deras morföräldrar. Solen har stekt på, vi har hängt på stranden och ätit glass. Så förutom att jag har jobbat en himla massa timmar så har det varit riktigt skönt faktiskt. Cape Cod is the place to be. It's wonderful!




11.04 pm

Idag har regnet öst ner hela dagen så det blev en sväng till biblioteket och frisören med barnen idag. Efter jobbet träffade jag Nathalie för en glass på Ben & Jerrys innan vi åkte till Starbucks där vi träffade resten av gänget. Imorn bär det av till Cape Cod, på riktigt den här gången, så nu ska jag sätta fart att packa, skriva en uppsats och få ihop ett bar viktiga brev innan jag somnar. Godnatt!


happy birthday, ellis 20!


a rainy day in new york city

Söndag morgon tog vi oss in till Manhattan. Shopping stod på schemat och det fick vi minsann gjort. Ett par klänningar senare tänkte vi att vi bara skulle gå runt och njuta av staden. Och det gjorde vi, fast på ett annat sätt än vad vi hade trott. Regnet öste ner och det såg helt kaotiskt ut. Människorna sprang på trottoarerna, mellan affärerna och ut på gatorna i hopp om att snabbast möjligt haffa en taxi. Ida och jag stod däremot bara helt stilla på Times Square under vårt paraply, och njöt. När vi märkte att det inte gick att bli blötare än vad vi redan var, plaskade vi runt i pölarna bort mot Starbucks där vi avslutade den regniga dagen i New York.






in a place called poughkeepsie

Denna helgen har jag spenderat med Ida i Poughkeepsie. Det är säkert den stad i USA som är svårast att stava till, men det spelar ju ingen roll, vi har haft en underbar helg i alla fall! I fredags, efter en lång resa och några timmar i New York City där emellan, träffade jag Ida. Vi åkte till ett typiskt amerikanskt diner, med en jukebox vid varje bord, och åt middag. Vi låg uppe och pratade långt in på småtimmarna innan vi bestämde oss för att det kanske var dags att sova.

I lördags åkte vi för att spela baseball. Maskinerna sprutade ut bollar och sen var det bara till att slå. Från 45 miles per hour, till 60 och sen 75. Bollarna kom i susande snabb fart och dagen därpå hade vi träningsvärk på de mest konstiga ställena. Efter en liten picknick badade vi i deras pool ett par timmar och sen drog vi oss iväg för att titta på drive-in-bio. Det var bara till att parkera bilen, ställa in radion och njuta av filmerna, hur mysigt som helst! När vi kränkt i oss tillräckligt med onyttigheter åkte vi en sväng för att träffa Idas kompisar. Två toppendagar i Poughkeepsie helt enkelt.




august 19th

Trots fyra bilar var ingen tillräckligt bra för att ta oss ända till Cape Cod, så det blev till att stanna hemma istället. Igår åt jag middag med Nathalie och vi hade en händelserik middag med servett-rosor och nya kontakter. Senare på kvällen, efter lite shopping, mötte vi Michael och åt gudomligt goda cheesecakes tillsammans. Idag jobbar jag för fullt och imorn bär det av till New York för att träffa Idisen!! 


tiiiiisdag.

Idag var det ingen vanlig tisdag inte. Starbucks skippades för ett au pair-möte och det blev glass tillsammans med ett gäng härliga au pairer. Annars har jag spenderat kvällen med att skriva en lång uppsats till en kurs jag snart ska på och så har jag packat väskan än en gång. Det är knappt så man hinner packa upp innan det är dags att packa ner grejerna igen. Men imorgon bär det i alla fall av mot Cape Cod än en gång. Have a nice week!

new hampshire

I helgen åkte jag med Nathalie och hennes värdfamilj till New Hampshire. Vi bodde i deras stuga och hade det allmänt mysigt. Hiking uppe i bergen, klättring i grottor och bubbelbad stod på schemat. Vi avslutade med en omgång minigolf och en promenad i den lilla byn. En riktigt rolig och mysig helg!






min vecka!

Nu har det gått flera dagar sen jag senast skrev, men det har varit fullt upp ska ni veta. Förra veckan blev det avskedsfika för Patrizia. Jag har hunnit träna med Nathalie, varit på det traditionella Starbucksmötet där vi blev erbjudna att vara med i en film och haft spelkväll hemma hos Malin. Så det har varit en bra vecka! Mitt kära värdbarn Jackie har hunnit fylla fyra år med så det har varit fullt med paketer och cupcakes, men det gillar vi!



one day in atlantic city, nj

Efter ett par underbara dagar i Philadelphia åkte jag till Atlantic City för att möta upp min värdfamilj. Några timmar spenderades i staden och både shopping, stranden och en långpromenad på boardwalken hanns med. Det var en riktigt mysig stad och den påminner tydligen lite som ett mini-Las Vegas.




philadelphia!!

I onsdags fick jag träffa Mette igen efter flera månader. Och på de fyra dagar jag stannat hos henne har vi hunnit med hur mycket som helst. Vi har shoppat på King of Prussia, det andra största mallet i USA, och så hängde vi en dag på Dorney Park, ett nöjesfält utanför Philadelphia. Vi gick runt och såg Philly by night, och i dagsljus med såklart, vi gick på bio, åt goda middagar och hade det allmänt mysigt. En riktig toppenhelg har det varit!






to say goodbye..

..is probably one of the hardest things. En efter en lämnar oss och det är riktigt sorgligt, snart känns det som att det bara är jag kvar. Men så är det ju inte. Ikväll skippade vi Starbucks och åkte till Patrizia en sväng istället. Och imorn åker jag till Philadelphia och hälsar på Mette, så det blir najs!

birthday dinner

Ida fyller tjugo år idag och det firade vi med en liten kidnappning. Vi tog henne till The Melting Pot, en riktigt god fondue restaurang här i närheten och åt oss mätta på massa god mat. Trevligt sällskap, lite svamp på brösten och heliumsnack och så var den mysiga kvällen över. Grattis Ida!




klockan är mycket.

Idag åkte jag tillsammans med Malin, Vanessa och Patrizia till en outlet. Jag hittade inte alltför mycket, men kom hem med en ny väska i alla fall och det gillas. Efter det jobbade jag i några timmar och nu har jag bara suttit och ugglat framför datorn, dags att lägga sig kanske?


provincetown

Lördagen innehöll en roadtrip till Provincetown, en stad som ligger längst ut på Cape Cod. Det är stället där pilgrimerna tog sina första steg i USA, men numera är det också känt som en stor gaystad. Det var riktigt mysigt där och vi hade en riktigt rolig dag tillsammans.

Klockan åtta på morgonen brummade vi iväg. Jag, Vanessa, Ida, Malin och Malin. Efter några bilköer och en fight på parkeringsplatsen kom vi äntligen fram och la oss en stund på stranden. Då den erfarna stockholmaren pratat på om allt från Spybar till sin relation med Blondinbella promenerade vi till The Pilgrim Monument. Vi bevittnade ett bröllop på stranden, gick runt lite mer i den livliga staden och satte oss sen och åt middag vid hamnen. Innan vi åkte hem stannade vi vid stranden och kollade på stjärnhimlen. Det var något av det finaste jag sett i hela mitt liv, tusentals stjärnor som lyste upp hela himlen! Efter att ha skrämt upp varandra tillräckligt åkte vi hemåt igen, det hade varit en riktigt toppendag!







friday, july 30th

Fredagens jobb var lätt som en plätt. Det var mest till att blåsa upp ballonger och vakta barn som åt glass. Mitt kära värdbarn hade nämligen kalas så det var kul! På kvällen sen mötte jag Linda. Vi åt middag på Cheesecake Factory innan vi tog oss en sväng in på Natick Mall. Ett litet stopp på Paulines avskedsmiddag hann vi också med innan vi satte oss ner och njöt av filmen Charlie St.Cloud. En riktigt härlig fredag med andra ord!


RSS 2.0