CHICAGO!!

Helgen spenderade jag med mina underbara tyskar, Linda och Carolin, i Chicago. Det är en riktigt häftig stad och vi hade grymt kul. I fredags då vi äntligen kommit fram till hotellet var vi sjukt hungriga och tur som vi hade låg Hooters granne med stället vi bodde på, så det blev ett besök där innan läggdags.

Lördagmorgon vaknade vi tidigt, vi hade mycket på schemat, så det var bara till att gå upp med tuppen. Vi ockupperade genast sightseeingbussen som tog oss genom staden. Efter att ha svettats av stolarna uppe på dubbeldäckaren gick vi en sväng längs hamnen innan vi åt lunch i Millenium Park. En tur till bönan och en fantastisk utsikt från Willis Tower, den högsta byggnaden i Nordamerika. Sen var det till att gå tillbaka till hotellet. Lata som vi var beställde vi in kinamat och tramsade runt tills vi somnade.

Söndagen började med en shoppingtur på the Magnificent Mile. Efter att ha gått tills fötterna värkte la vi oss på stranden tills det började regna. Då gick vi för att äta den berömda pizzan från Chicago och sen avslutades kvällen med fyrverkerier på självaste Independence Day. En toppenhelg om jag får säga det själv! 










Kommentarer
Postat av: mamma

ååhh vad avundsjuk jag blir :) Hade ju också velat göra den resan! ...och du?...snygga glasögon ;)

stor kram!

2010-07-06 @ 08:39:34
Postat av: Ellan!

Bild nr 5: Såg inte glaset först, blev sjukt rädd menar det såg ut som ni satt på kanten ;P

2010-07-06 @ 23:53:43
Postat av: ida

åhh Hannah! Ser ut och låter som att du hade en riktigt härlig helg:)Superfina bilder!<3

2010-07-07 @ 04:04:14
URL: http://idawallinberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0