washington dc

I fredags började resan mot Washington DC. Klockan åtta på morgonen satte vi oss på bussen och framåt kvällen hade vi anlänt i huvudstaden. Jag och några andra trevliga filurer drog till en restaurang och åt middag innan vi gick ut och dansade på en klubb. Vi dansade tills fötterna skavde och begav oss då tillbaka till hotellrummet för vår skönhetssömn.

Nästa dag var en av dom bästa på länge. Vi började dagen med en lång sightseeing tour genom hela DC. Vi fick se Lincoln Memorial, The Capitol Building, Washington Monument och massa mer. Kameran var i högsta hugg och flera hundra foton togs. När turen var över besökte vi några museum och satte oss sen i en park och chillade lite. Framåt kvällen var det dags att gå på Navy Ball i Annapolis. Det var en riktigt amerikansk bal med liveband och tusen killar i uniform vilket resulterade i en riktigt rolig kväll. Men det slutade inte där. När vi kom tillbaka till DC igen kände vi oss på topp för att utforska huvudstadens nattliv så vi begav oss ut till en klubb igen. Vi dansade på tills de stängde och bestämde oss för att ta en promenad genom staden. Vi la oss på marken vid Lincoln Memorial och hade det allmänt mysigt. En taxi tillbaka och frukost i sängen sen sov vi två timmar innan det var dags att gå upp igen. 

Tidigt på söndagen följde jag med på en liten tur till Vita Huset. Man kan ju inte åka till Washington utan att ha sett presidentens hus! Dock såg jag inte skymten av Barack Obama, men en annan lycklig au pair fick minsann se hans hund. Lite slappande i det fina vädret, lunch och packning sen var det dags att bege sig hem till Massachusetts igen. Trots att vi kom hem fyra timmar för sent så var det en riktigt rolig resa! DC är en riktigt vacker stad.









Kommentarer
Postat av: Fabian

Hejsan, jag undrar bara vad för kamera du använder? Riktigt fina bilder!

2010-04-15 @ 23:39:21
URL: http://fabianmaamari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0