nina & hannah

Igår kom Nina så snällt och hälsade på mig, mycket roligt faktiskt! Så nu har vi spelat EyeToy, bytat julklappar, bakat världens godaste radiokaka, planerat massa roliga saker för år 2008! Det ska bli ett riktigt bra år, det känner jag på mig! 

image36

När vi skulle baka så blev vi riktigt sugna på radiokaka. Det enda problemet var att vi inte hade några ingredienser alls, förutom florsocker då. Och affären hade stängt 3 minuter tidigare så vi var så illa tvugna att åka in till Helsingborg och handla kokosfett och massa sånt. Vi reste dock lite farligt, halkade fint på vägen hem och hade pengar som inte funkade i automaterna. Massa tjafs för lite kokosfett. Men roligt var det i alla fall! Det blev faktiskt riktigt gott! Så vi satt och krängde radiokaka, glass med varma hallon och kex den kvällen! Jummie! 

image37

Hela kvällen satt vi och kollade kläder och kändisar på internet. Antingen var det kläder vi ville ha eller hårfärger Nina skulle ha.  Vi har bestämt oss för att sy vars en sommarklänning nu till sommaren i alla fall. Så vi får se hur bra det kommer gå! Haha! Lite spännande ändå! 

Nina är en riktig ängel! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0