onsdagar är bra

TJAAA

Idag är jag mycket glader, jag har haft årets roligaste onsdag. Fast nästa onsdag kommer nog slå denna, kanske, för då ska jag till Göteborg med Ninisen.

Jaja, det började bra med lite simmande med Lisa, det var riktigt roligt faktiskt och sjukt skönt att bara simma runt. Man kände sig som sjögräs som bara flöt rundor, typ. Sen när vi fixade oss efteråt kom det en massa störda barn och tog på oss och sa "Hååår, fint hååår!" och " Heeeeeej...". Det var lite läskigt faktiskt, men vi skulle gå då iallafall så vi överlevde. Sen var det en seg mattelektion, men tillsammans med Sofia klarar man dom galant! Så smarta som vi kan va ibland!

Lunch på det, köttbullar och sånt gott! Sen hade vi typ en lektion då vi lämnade in vår evo-lab, käkade kladdkaka och kollade på filmer på Youtube med Pelle. ASROLIGT =D Vi kollade på massa japanska filmer! Så himla kul. Här är en , typ dolda kameran i Japan eller nåt.



Efter skolan stack jag, Lisa, Mandy och Nina till stan för att köpe present till Chrille, han har ju trots allt fyllt 18! Så vi hittade lite grejs, sen satte vi oss på Donken och käkade glass. Då kom Said ett tag och snackade med oss sen stack vi ut på stan igen fr att hitta kläder, men alla var så sega efter glassen så det tog typ flera år att komma ner för trapporna, enligt Lisa i alla fall! "Är det imorgon nu eller?" HAHAHHA... sen flummade vi rundor på stan ett tag till.

Efter ett tag var det bara jag och Nina kvar så då stack vi till McDonalds igen och käkade mat den här gången. Första gången på aslänge för vår del så det var riktigt riktigt gott! Men jag ska skärpa mig snart igen, om en vecka eller två. Då blir det ingen mer skräpmat. Expediten var iallafall skitseg och vi fick vänta på 2 hamburgare i en halvtimme. Jag menar, det är McDonalds och det är ändå en snabbmatsrestaurang. Där borde det ju gå snabbt om något.

Jag kom hem sen i alla fall och övningskörde för första gången med en växel-bil, krångligt jo tack! Men det gick bra ändå! Nu är det Top Model som gäller. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0